Beeo Çocuk Paketi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beeo Çocuk Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEE'O ARI ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: SBS BİLİMSEL BİO ÇÖZÜMLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757046013400030 Vergi Kimlik Numarası: 7570460134
    Bu ürün BEE'O ARI ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇOCUK PAKETİ: - 190 gr Propolis Keçiboynuzu Ham Bal - 20 ml Suda Çözünür Damla - 190 gr Propolis Arı Sütü Ham Bal (Çocuklar için)
Geri Bildirim Ver

Beeo Çocuk Paketi ile Her Şey Bir Arada Sizlerle

Çocukların gelişimine katkı sunacak ürünler oldukça önemlidir. Beeo çocuk paketi içeriğinde yer alan ürünler sağlıklı bir yaşam adına katkı vermektedir. Beeo Propolis Keçiboynuzu Ham Bal Karışımı içeren ürün, doğal lifler, vitamin, mineral, protein, fenolikler, flavonoidler ve polifenoller ile beslenmeye katkıda bulunmanın en lezzetli ve doğal yolu olmasının yanı sıra vitamin, mineral ve protein ihtiyaçlarını da doğal olarak karşılar, katkı maddesi veya koruyucu madde içermez, bağımlılık yapıcı maddeler içermez. Sadece saf balla tatlandırılmıştır ve ilave şeker içermemektedir. Suda çözünür propolis damlaysa suda eriyen propolis damlaları soğuk veya sıcak bir şekilde içeceklere eklenen bir üründür. Beeo Propolis Arı Sütü Çiğ Bal Çocuk Karışımı ürünü Çocuğunuz için hazırlanan karışım saf propolisin fenolik ve flavonoid bileşenleri, arı sütü dışında hiçbir gıdada yer almayan 10HDA maddeleri ve arı sütü dışında hiçbir gıdada bulunmayan 300 mikronun altındaki filtreleri içerir.

  • Lezzetli
  • Kaliteli
  • Katkı Maddesiz

Beeo Çocuk Paketi Propolis Arı Sütü Ham Bal Özellikleri

Propolis, arıların yaşamlarını sürdürdüğü alan olan kovan ön temizleyicisi olarak bilinmektedir. Arılar, kovanlarının gözlerini saf propolisle kaplarlar, sonra balı, yavrularını ve yiyeceklerini oraya bırakırlar. Sonuç olarak arıların ürettiği ürünler bozulmadan kovanda depolanır. Beeo152cpk1 içinde yer alan Saf propolis, arılar tarafından bitkilerin yaprak, gövde ve tomurcukları üzerinden toplanan fenolik ve flavonoid bileşiklerden oluşan doğal bir arı ürünüdür. Kovan içindeki çatlakların kapatılmasından, koloniden dışarı atılamayan parazitlerin önlenmesinden, kovanı güçlendirmeye ve temizlemeye kadar çeşitli görevleri yerine getirir. Arı sütü yavru arının kanıdır, ana arının yaşam kaynağıdır. Arı sütü ile beslenen bebek arı kısa süre içerisinde büyüyecektir. Yaşamı süresince sadece arı sütüyle beslenen ana arı, işçi arıların iki katı kadar büyür ve günde bini aşkın yumurta üretecek kadar yaşar. Beeo çocuk paketi içeriği Saf Anadolu propolis, arı sütüyle balın lezzetli yapısını bir arada sunan Propolis Arı Sütü Ham Balına da yer vermektedir.

Beeo Çocuk Paketi Suda Çözünür Damla Özellikleri

Beeo uzmanları tarafından formüle edilen bu ürün polifenol, terpenoid, amino asit, uçucu organik asit, keton, kumarin, kuinon, vitamin ve minerallerden oluşur. Katkı maddesi, koruyucu, boya, gluten, GDO, alkol, şeker içermemektedir. Bu ürün Helal sertifikalı olarak öne çıkmaktadır. Çocuklara özel olarak geliştirilen bu ürün için gündelik hayatta 10 ila 40 damla, 11 yaş ve üzeri için yetişkinler için ise günde 20 ila 80 damla su, süt, meyve suları gibi besinlerle birlikte tüketilmelidir. Örneğin 20 damla propolisi bir bardak su, süt ve meyve suyu ile beraber tüketebilme imkanına sahipsiniz. Beeo çocuk paketi kullanımı çocuklar tarafından kolaydır. Sıcak ve soğuk içecekler içerisinde basit bir şekilde çözünebilmektedir. Uzun süreler kullanıma uygun olan Beeo çocuk paketi kullananlar etkilerini kısa zaman içerisinde görmektedir.

Beeo Çocuk Paketi Propolis Keçiboynuzu Ham Bal Özellikleri

Günlük hayatın koşuşturması içinde bazen atıştırmak için atıştırmalık, bazen de öğün aralarında tatlı aramaktayız. Bu oranda ne yediğimizi bile fark etmiyoruz. Keçiboynuzunun besleyici tarafı, Anadolu'dan gelen ham bal ve saf propolis, aynı kapta birleşince, sertifikalı olan bu ürün hem doğal hem de aradığınız lezzet olarak karşınızda yer almaktadır. Beeo çocuk paketi özellikleri kapsamında bu ürün doğal lifler, vitamin, mineral, protein, fenolik madde, flavonoid ve polifenol bileşenleri sayesinde beslenmenize katkı sağlayacaktır. Kahvaltı, öğün aralarında tatlandırmak isteyenler ve çocuklarının tatlı isteğine karşı koyamayan ebeveynler için doğal çözümler sunmaktadır. Beeo çocuk paketi yorumları ve fiyatı için Trendyol üzerinden ürünlere kolayca göz atabilir, dilerseniz güvenle satın alabilirsiniz.