Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12'li Shot

479,90 TL
(39,99 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12'li Shot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEE'O ARI ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: SBS BİLİMSEL BİO ÇÖZÜMLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757046013400030 Vergi Kimlik Numarası: 7570460134
    Bu ürün BEE'O ARI ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her an her yerde, beslenmesine doğal yollarla katkıda bulunmak isteyenler için özel olarak, geliştirdiğimiz BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Propolis Shot ürünü %100 doğal içeriği ile sizlerle! İçeriğinde ham bal, nar suyu, kudret narı (%10), kırmızı ginseng (%3) ve patentli Ar-Ge çalışmalarımız sonucu geliştirdiğimiz ödüllü saf propolis (%1) içeren oldukça lezzetli olan bu ürünümüzü mutlaka denemelisiniz! BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Shot içeriğinde doğal olarak, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, manganez, fosfor mineralleri, C vitamini ve B1, B2, B3, B9 vitaminlerini içerir. 1 adet BEE’O Kudret Narı Kırmızı Ginseng Shot ürünümüz zengin C vitamini içeriği ile günlük C vitamini ihtiyacınızın tamamını karşılar. Her bir adet Shot’ın (50 ml), fenolik içeriği 230 mg GAE/ml, flavonoid içeriği 20 mg KE/ml, polifenol içeriği ise 600 mg TE/ml’dir. Propolis: Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı reçinemsi bir maddedir. Propolisin kovandaki temel görevi temiz ortamı sağlamak ve sürdürmektir. Propolis, fenolikler, flavonoidler ve polifenoller açısından oldukça zengindir. Kırmızı Ginseng: Kırmızı Ginseng 6 veya daha fazla yıl sonra hasat edilir. Ginsenosit isimli etken maddeyi en yüksek oranda içeren ginseng türüdür. Kudret Narı: Kabakgiller (Cucurbitaceae) familyasından tropik iklim bölgelerinde yetişen bir bitkidir. İçeriğinde doğal olarak, demir, kalsiyum, fosfor mineralleri, B1, B2, B3, B9 ve C vitaminleri bulunur. İçindekiler: Ham Bal, Nar Suyu, Kudret Narı (%10), Kırmızı Ginseng (%3), Saf Propolis (%1) Fenolikler, flavonoidler, polifenoller açısından oldukça zengin olan bu ürün, tamamen doğal olup, ilave yağ, şeker, katkı ve koruyucu maddesi içermez. Sadece ham bal ve nar suyu ile tatlandırılmıştır. Her gün 1 shot ile zirvede hissedin.
Geri Bildirim Ver

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12'li Shot

Ek takviye gıdalara mevcut şartlara ve yaşam tarzlarına bağlı olarak sıklıkla başvurulur. Doğal içeriği ve faydalı özellikleri ile Beeo kudret narı ginseng propolis 12'li shot, oldukça ilgi çeker. Pek çok yararlı etkisi bulunan bu ürün, ilk olarak hayatınızı ve sağlığınızı iyileştirmeyi amaçlar. Yanınızda taşıyarak dilediğiniz her an kullanabilirsiniz. Normal beslenmenize ek olarak sağlıklı bir beden için ihtiyacınız olan bileşenleri bu sayede karşılamanız mümkündür. İçeriği %100 doğal olduğu için bunu kullanırken vücudunuza zararlı bir madde almamış olursunuz. Uzmanlar tarafından büyük titizlikle hazırlanan ödüllü içeriği, onu sağlık için kullanılabilecek ideal takviyelerden yapar. Her gün kullanımı ile iyi sonuçlar elde etmeyi vaat eden bu takviye gıda seçeneğini gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Faydalı mineral ve vitaminler
  • Ödüllü içerik

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12'li Shot Özellikleri

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12'li Shot Özellikleri

Sağlık ile bağlantılı ürünler söz konusu olduğunda mümkün olduğunca doğal olmaları beklenir. Çünkü vücuda giren her madde, olumsuz pek çok hasar bırakabilir. Beeo propolis kudret narı kırmızı ginseng, ön plana çıkar. Bu ürünün tüm içeriği doğal yollarla elde edilir. Herhangi bir yağ, şeker, koruyucu ya da tatlandırıcı gibi katkı maddesi içermez. İçerisinde ham bal, nar suyu, kudret narı, saf propolis ve kırmızı ginseng vardır. Günde bir adet kullanım yeterli olan bu ürünün tadı da oldukça lezzetlidir. Beeo kudret narı ginseng propolis 12'li shot kullananlar bir günlük C vitamini ihtiyacının tümünü yalnızca bir kutu ile karşılar. Bunun yanında vücuda demir, magnezyum, kalsiyum, çinko, manganez desteği de sağlar. Günde yalnızca bir adet kullanarak enerjik ve zinde hissedebileceğiniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12’li Shot Yorumları

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12’li Shot Yorumları

Kırmızı ginseng, asıl yetiştirilme yeri Kore ve Çin gibi Asya ülkeleri olup tedavi amaçlı kullanılan tüm dünyaca tanınan bir bitkidir. Bu ününü medikal alandaki faydalarının fark edilmesine borçludur. Öyle ki şu anda tüm dünyada kullanılır. Bu mucizevi bitkinin faydalarını Shot beeo propolis size tek bir şişede sunulur. Ürün, antioksidan görevi görerek bağışıklık sistemini güçlendirir. Uzun süreli zinde olmayı sağlar. Vücudu sinir ve stresin olumsuz etkilerinden korur. Beyin fonksiyonlarını destekleyerek kolesterolü dengeler. Kalp dostudur ve kalp krizi riskini azaltır. Bütün bunların yanında güzellik alanında da adını duyurur. Zira saça yaptığı katkılar oldukça fazladır. Saç köklerini güçlendirir ve deriyi iyileştirir. Dökülmelerin önüne geçerek saçın daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar. Beeo kudret narı ginseng propolis 12'li shot yorumları ve değerlendirmelerini kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12'li Shot Fiyatı

Beeo Kudret Narı Ginseng Propolis 12'li Shot Fiyatı

Beeo kudret narı ginseng propolis 12'li shot fiyatı size ve sağlığınıza sunduğu olumlu katkılar göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün, gündelik beslenmenize ek olarak vücudunuza gerekli mineral ve vitamin desteği sağlayarak destek olur. Tam olarak doğal içeriği ile gönül rahatlığı ile kullanım imkanı verir. İçerisinde bulunun 6 yıl ve üzeri sürede hasadı yapılabilen ginseng bitkisi, bağışıklığı ve diğer yaşam fonksiyonlarını pek çok açıdan iyileştirir. Daha sağlıklı bir yaşam için günde yalnızca bir shot yeterli olur. Tadı da güzel olan ürün, size içmekte herhangi bir güçlük çıkarmaz. Koruyucu ya da tatlandırıcı gibi katkı maddeleri içermemesi de yine bir artıdır. Beeo kudret narı ginseng propolis 12'li shot satın almak için Trendyol üzerinden araştırma yapabilir ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.