5
Polen ve Propolis kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Beeo Çocuk Için Propolis Arı Sütü Ham Bal

Çok Al, Az Öde!
1 x  339 TL
%5 indirim
3 x  322,05 TL
966,15 TL
%7 indirim
6 x  315,27 TL
1.891,62 TL
%10 indirim
10 x  305,10 TL
3.051 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
9 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
9 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,90 TL338,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beeo Çocuk Için Propolis Arı Sütü Ham Bal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEE'O Anadolu propolisi, uzman bir ekip tarafından uygun altyapı, bilgi ve teknik donanım ile işlenmekte
  • Saf Anadolu Propolisinin içeriğinde yer alan besin öğeleri korunarak sizlere ulaştırılmaktadır. Ürünlerimizde kullanılan propolis ekstraksiyon yöntemi, İTÜ ARI Teknokent’te uzman gıda mühendisleri tarafından Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilmiş ve TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD tarafından 2016 Teknoloji ödülüne layık görülmüştür. Saf Anadolu Propolisinin içerisinde bulunan besin öğelerinin maksimum şekilde elde edilebildiği ve balmumu vb. safsızlıkların uzaklaştırıldığı bu yöntem ile ürün standart bir kalitede üretilmektedir. Arı sütü, kovan içerisindeki genç işçi arıların bol miktarda polen ve bal tüketerek yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları değerli bir arı ürünüdür. İşçi arılar, arı sütünü ana arıyı ve yavruları beslemek için kullanırlar. Bir işçi arı kovanda ortalama 45 gün yaşarken, sadece arı sütü ile beslenen ana arı ise 5-7 yıla kadar yaşayabilmektedir. Çocuklar için özel olarak geliştirilen Propolis-Arı Sütü-Ham Bal (Çocuk) Karışımı, çocukların kolayca tüketebileceği bir lezzet ve kıvamdadır. Çocuklar için özel olarak hazırlanan, helal sertifikalı Propolis-Arı Sütü-Ham Bal (Çocuk) Karışımı çocukların kolayca tüketebileceği bir lezzet ve kıvamda, çocuklarımızın beslenmesine değer katıyor... Saf Anadolu Propolisi, arı sütü ve ham balın besleyiciliğini bir araya getiren BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal (Çocuk) Karışımı içeriğinde bulunan
  • 10-HDA, royalaktin bileşenleri, Niasin (B3), Piridoksin (B6), Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Pantotenik asit (B5), Folik asit, Biotin (H) vitaminleri, Potasyum (K), Kalsiyum (Ca), Magnezyum (Mg), Çinko (Zn), Demir (Fe), Bakır (Cu), Manganez (Mn), Fosfor(P) mineralleri, polifenoller, fenolik ve flavonoid maddeler ve aminoasitler ile sabah kahvaltısında, gün içerisinde ve spor öncesi zaman dilimlerinde her zaman yanınızda! İlave şeker içermez. Balla tatlandırılmıştır. Tüketim Önerisi: Sabahları aç karnına, günde en az bir tatlı kaşığı doğrudan veya ekmek ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir. Ürün içeriği: Saf Anadolu Propolisi (%1), Arı sütü (%1,5), Ham Bal (%97,5) Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan koruyunuz. Raf ömrü 36 aydır. Uyarı: 12 aylıktan küçük bebeklere bal ve bal içeren ürünlerin yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver