Beeo Apibeauty Arı Zehirli Propolisli Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Serumu 15ml

358,80 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
350 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beeo Apibeauty Arı Zehirli Propolisli Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Serumu 15ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczanet Satıcı Ünvanı: EMİN TANAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3517938446000011 Vergi Kimlik Numarası: 8190067655
    Bu ürün eczanet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee’o apıbeauty kırışıklık karşıtı anti-Aging göz çevresi serumu ile etkili göz çevresi bakımı sağlayın! Içeriğindeki propolis, ham bal ve doğal bitki özleri ile göz çevresindeki kırışıklıkları azaltırken, cildin nem dengesinin korunmasını sağlar. Arı zehri ve hyoluronik asit düzenli kullanımında cildin sıkılaşmasını sağlayarak ince çizgileri azaltır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben, gdo ve renklendirici içermez. Ince çizgi ve kırışıklık karşıtı formülleri cildi sıkılaştırır ve nem sağlar. Etken maddeler: arı zehri, patentli saf anadolu propolisi, ham bal, hyoluronik asit Arı zehri: kovandaki işçi arılar tarafından zehir bezlerinde üretilen arı zehri, kan dolaşımını artırarak kolajen ve elastin üretimini uyarır. Artan kolajen ve elastin cildi dolgunlaştırarak, renk tonunu düzenler, pürüssüz görünmesini sağlar, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Patentli bee’o saf anadolu propolisi: içeriğinde yüksek oranda bulunan kafe (kafeik asit fenetil ester), kuarsetin, pinosembrin, galangin, krisin gibi değerli fenolik ve flavonoid bileşenlerle cildin beslenmesi ve korunmasına katkıda bulunur. Ayrıca propolisin güçlü antioksidan etkisi ile cilde detoks sağlar, ölü hücrelerin ve toksinlerin ciltten uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Ham bal: doğal bir nemlendirici olan ham bal, cilt bariyerinin korunmasını sağlar. Kullanım önerisi: sabah ve akşam gözlerinizin iç köşesinden dış köşesine doğru parmak uçlarınızla nazikçe uygulayınız. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Tüm yüzün etkili bakımı için bee’o apıbeauty kırışıklık karşıtı anti-Aging yüz bakım kremi ve bee’o apıbeauty kırışıklık karşıtı anti-Aging yüz serumu ile birlikte kullanın.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Hacim 15 - 30 ml
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Tip Şişe
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver