Bee Beauty Yüz İçin Ağda Bandı 24'lü

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
129,90 TL
Kurumsal Fatura
33.000 TL'ye 3.000 TL İndirim
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 40 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Yüz İçin Ağda Bandı 24'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BELİL Satıcı Ünvanı: HALİL YAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9431114323
    Bu ürün BELİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee Beauty Yüz İçin Ağda Bandı içerisinde ağda bandı, ağda sonrası temizleme mendili bulunmaktadır. Ağda Bandı: Pürüzsüz bir cilt sağlar. Tüyleri kökünden uzaklaştırır. 4 haftaya kadar etkili sonuç. Kısa tüylerde bile etkilidir. Ağda bandını uygulama öncesi ısıtmak gerekmez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ağda Sonrası Temizleme Mendili: Ağda sonrası tüm kalıntıları giderir. Yağlı his bırakmaz. Tüyleri azaltıcı aktifler içerir. Ağda sonrası cildi rahatlatır, nemlendirir ve yumuşatır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Buğday Yağı, Badem Yağı ve E vitamini içerir. Ürünün Hazırlanması: Ağda bandı oda sıcaklığında ise el ile ovuşturup ısıtmak gerekmez. Ağda bandını yavaşça biribirinden ayırınız. Her iki parçada da eşit ağda kaldığından emin olunuz. Ağda Bandını Uygulama ve Çıkarma: Daha etkili olması için kıl uzunluğu 1-2 mm arasında olmalıdır. Uygulama öncesi cilt temiz ve kuru olmalı, krem kalıntısı olmamalıdır. Uygulanacak bölgenin tamamen kuruması için talk pudrası kullanmanız önerilir. Kılların çıkış yönünü belirleyin. Ağda bandını kılların çıkış yönünde uygulayın, cilde düzgün bir şekilde yapıştırın. Bir elinizle cildi gergin tutun ve diğer elinizle ağda bandını hızlı bir hareketle, kıl çıkışının tersi yönde çekin. Aynı ağda bandı tek uygulamada artık yapışmaz hale gelene kadar birden fazla kez kullanılabilir. Aynı bölgeye iki kez uygulamayın. Cildiniz tahriş olursa, aynı bölgeye tekrar uygulamadan önce 48 saat bekleyin. Uygulama Sonrası: Ağda kalıntılarını gidermek için su, sabun veya alkol kullanmayın. Ağda temizleme mendilleri ile temizleyin. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Form Bant
Geri Bildirim Ver