Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
154,32 TL152,32 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml Vücudundaki ferahlık etkisini korumak isteyenlerin tercihi vücut spreyleri ile havanızı tamamen değiştirebilirsiniz. İmza kokunuzu desteklemenize de yardımcı olan Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml, özel tasarlanan kokusu ile rüzgarınıza eşlik edecek.
  • Üst notalarında bergamot, turunçgiller ve şeftali kokularının ön plana çıktığı vücut spreyinin orta notalarında yasemin, inci çiçeği ve siklamen yer alıyor. Bitişinde ise sandal ağacının kokusunun ön plana çıktığı vücut spreyi, teninizde her zaman hissetmek isteyeceğiniz bir ferahlık etkisi bırakacak.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml 534

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi kullananlar her daim kendini ferah, temiz ve bakımlı hissediyor. Bu vücut spreyi çeşidinin içerisinde bulunan aromalar sayesinde vücudunuzun kokusu her zaman temiz kalarak sizleri son derece memnun etmeyi başarıyor. Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi ilk olarak bergamot, limon, elma, armut ve şeftalinin turunçgil notaları tanıtıyor. Yasemin, vadi zambağı, siklamen ve yeşil notalardan oluşan bu vücut spreyi, alt notanın sandal ağacı ve kehribar ağacı notaları sayesinde hoş bir esinti bırakır. Güzel koku ve rahatlık arayışında olan kişilerin tüm isteklerini ideal bir seviyede karşılamayı başaran vücut spreyi; vücudunuz ile adeta bir uyum içerisine girerek de sizleri memnun ediyor.

  • Üstün Koku Kalıcılığı
  • Farklı Kokular
  • Hoş Esintiler

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi Kokuları

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml; vücut spreyi tüketicileri için popüler bir koku, her yaştan kadın için uygundur. Ayrıca bu vücut spreyi her sezon farklı tatlarda sergileniyor. İlkbaharda çiçek açar, yazın tazelenir, sonbaharda sakinleşir, kışın mis kokulu ve sıcak olur. Tüm yıl boyunca ferah hissetmek için bu vücut spreyini tercih ederek ilginç bir koku yaratabilirsiniz. Markalı sprey bileşenleri istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz. Ayrıca ürünün sprey kısmının tasarımı kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu, cebinizde taşımanıza ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanmanıza olanak tanır. Vücut spreyi çeşitli kokulara sahiptir. Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml yorumları noktası söz konusu olduğunda da bu vücut spreyinin üstün özellikleri öne çıkar. Her daim olumlu geri bildirimler almayı başarır.

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi Fiyatı

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml fiyatı ile her mevsimde yanınızda olmayı da başarıyor. Hem sıcak yaz günlerinde hem de soğuk kış günlerinde bu vücut spreyi özellikle de duştan sonra kullanıldığında gün boyu kendinizi temiz hissetmenizi sağlıyor. İçerisinde bulunan bileşenlerin tamamı vücudunuz ile direkt bir uyum içerisine giriyor ve vücudunuza hiçbir şekilde zarar vermiyor. Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml indirimleri ile çok daha uygun fiyat bantlarında sahip olabileceğiniz bu vücut spreyi çeşidi şişe tasarımı ve 200 ml olması ile her zaman çantanızda, seyahat bavulunuzda ve hemen hemen her yerde rahat bir şekilde taşınabiliyor. Bu vücut spreyi tüketicilerin en beğendiği koku olmayı her daim başarıyor ve her yaştan kadına uygun özellikler taşıyor. Bu sprey adeta çiçek açar, yazın tazelenir, sonbaharda sakinleşir, kışın mis kokulu ve sıcak olur.

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi Yorumları

Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml içeriği ile size gün boyu kalıcı hoş ve temiz kokular vadediyor. İçeriğinde bulunan aromalar bergamot, limon, elma, armut ve şeftalinin eşsiz uyumu ile sizleri bir araya getirmeyi başarıyor. Yasemin, vadi zambağı, siklamen ve yeşil notalardan oluşan bu vücut spreyi çeşidi, sandal ağacı ve amber alt notaları sayesinde rahatlatıcı bir esinti bırakır. Bee Beauty Midnight Jasmine Vücut Spreyi 200 ml satın al seçenekleri üzerinden bu vücut spreyini alışveriş sepetinize kolay bir şekilde ekleyebilir, gerekli adımları takip ederek rahatlatıcı esintilerin keyfini sürebilirsiniz. Tüm yıl boyunca hafif ve hoş bir kullanım için bu vücut spreyini tercih ederek harika bir koku yaratabilirsiniz. Sprey formülü ile istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz. Ayrıca ürünün dış tasarımı kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu, cebinizde taşımanıza ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanmanıza olanak tanır. Dilerseniz bu ürünü satın almadan önce hakkındaki yorumlara göz atabilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.