Bee Beauty Keçi Sütü Sabunu 125gr

103,80 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
67,90 TL
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
72,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Keçi Sütü Sabunu 125gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OMGU Satıcı Ünvanı: ADAS E-TİCARET TEKSTİL MOBİLYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007130072500001 Vergi Kimlik Numarası: 0071300725
    Bu ürün OMGU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee Beauty Keçi Sütü Özlü Sabun bol miktarda A vitamini, fosfor, magnezyum ve selenyum ile birlikte küçük yağ molekülleri bulunur. Doğal Peeling etkisi yaratma özelligine sahiptir. Bu nedenle siyah noktaların ve ölü derilerin vücuttan atılmasını kolaylastırır. Cildinizin genç ve pürüzsüz kalmasını saglamaya yardımcı olur. Kostik ve paraben içermez. Kullanımı: Kil sabunu ile yüzünüzü bol köpük ile yıkadıktan sonra maske seklinde 2-3 dakika beklettikten sonra yüzünüzü soguk su ile durulayın.
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Keçi Sütü Sabunu Çeşitleri Trendyol'da!

Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu üstün kalitelidir. Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu cildi yenileyici bir etkiye sahiptir ve yüz için özel imal edilmiştir. Ürünü el yıkamak için de kullanabilirsiniz. Söz konusu ürün gözenekleri temizler ve sıkılaşmalarına yardımcı olur. Bu sayede cilt çok daha taze, pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanır. Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu yüz bakımına ihtiyaç duyan bireylerin favorileri arasında yer alır. Ürünün doğal peeling etkisi kullanıcılar tarafından beğenilir. Bee Beauty 125 g keçi sütü sabun içeriğindeki vitamin ve minerallerle etkili bir cilt bakımı gerçekleştirir.

  • Doğal Peeling Etkili
  • Miktar: 125 gram
  • İçerik: Keçi Sütlü

Bee Beauty Keçi Sütü Sabununun Özellikleri Nelerdir?

Bee Beauty Keçi Sütü Sabununun Özellikleri Nelerdir?

Bee Beauty keçi sütlü sabun pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürün işlevsel oluşu sayesinde geniş bir kullanım alanına sahip olmayı da başarır. Doğal nemlendirici etkisi olan Bee Beauty 125 g keçi sütü sabununun birçok alanda faydası bulunur. Ürün cilt üzerinde uygulandığı bölgeyi yumuşatır. Ürünün bir diğer etkisi de gözenekleri sıkılaştırmasıdır. Böylelikle siyah nokta oluşumu engellenir. Ürün doğru kullanıldığında cilt üzerindeki fazla yağı ve irritasyonu etkili biçimde temizler. Deri üzerindeki zararlı bakterilerin temizlenmesi sayesinde sivilceler yeniden oluşmaz. Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu lekeleri de giderir ve cildin beyazlamasında etkilidir. Ürün kaşıntıyı da azaltarak konforlu olmanızı sağlar. Sabun doğru kullanıldığında faydaları daha net görülür.

Bee Beauty Keçi Sütü Sabunu Nasıl Kullanılır?

Bee Beauty Keçi Sütü Sabunu Nasıl Kullanılır?

Bee Beauty 125 g keçi sütlü katı sabun oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Cildinizi temizlerken ılık sudan yararlanabilirsiniz. Sabun iyice köpürtüldükten sonra yüze uygulanır. Daha iyi sonuç almak için yavaşça ovalama hareketleri yapabilirsiniz. Ardından sabun bu şekilde 2 ya da 3 dakika boyunca maske gibi bekletilir. Sonrasında ise yüzünüzdeki köpükleri soğuk suyla durulayabilirsiniz. Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu uygularken göz çevresinden kaçınmalısınız. Ayrıca söz konusu alanla direkt temas da edilmemelidir. Aksi takdirde gözünüz yanabilir. Yanlışlıkla temas olduğunda ise bol su kullanarak yıkayabilirsiniz. Ürünü kullanırken beklenmeyen bir etki ortaya çıkarsa uygulamaya ara verebilirsiniz. Bee Beauty 125 g keçi sütü sabununu çocukların ulaşamayacağı bir alanda ve oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz. Direkt güneş ışığına maruz kalan ürün aşırı sıcağın etkisiyle eriyebilir.

Bee Beauty Keçi Sütü Sabunu Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu sağlığa zararlı kimyasallar içermez. Dolayısıyla ürünü günlük olarak ya da kendi düzeninize göre kullanabilirsiniz. Sabunu sabah kalkınca ve gece yatmadan uygulayabilirsiniz. Cildi dinlendirmek için ürünün iki günde bir kullanımı da mümkündür. Bu durumda negatif bir etki görülmez. Hassas bir deri yapısına sahipseniz kullanım aralığını daha uzun tutabilirsiniz. Söz konusu ürün doğru bir şekilde uygulandığında alerjik reaksiyona neden olmaz. Egzama gibi çeşitli cilt hastalıklarından muzdarip kişilerin Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu doktor kontrolünde kullanmaları tavsiye olunur. Ürünü yüz dışında diğer çeşitli bölgelere de uygulamak mümkündür. Dilerseniz Bee Beauty 125 g keçi sütü sabunu yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Ardından siz de pek çok faydası olan bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.