Bee Beauty Aloe Vera Jel 300 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
122,90 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
97,90 TL
Kurumsal Fatura
89,99 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
900 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Aloe Vera Jel 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Bee Beauty Aloe Vera Jel içeriğindeki hyaluronik asidi ve %98 oranındaki aloe vera yaprağı ekstresi ile cildinizi rahatlatır. • Cilde anında etki ederek ve ferahlatıcı his verirken, betain ve imperata cylindrica kök ekstresi ile cildi nemlendirir ve esnek tutar. • Güneş sonrası cildi nemlendirme ve rahatlatma için idealdir. • Epilasyon sonrası rahatlamaya yardımcı olur. Kullanımı: Cildin neme ve rahatlamaya ihtiyacı olduğunda gerekli miktarda uygulayın ve emilimi için hafifçe sürün. Fayda/İhtiyaç Nemlendirici Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Jel
  • Ek Özellik Sülfat İçermeyen
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty SP6431 300 ml Aloe Vera Jel

Bee Beauty 300 ml aloe vera jel, yoğun nemlendirici etkisiyle oldukça beğenilen ürünlerden birisidir. %98 oranında aloe vera yaprağı ekstresiyle cildinize ferahlık verecek olan bu ürün, güneşe çok fazla maruz kalmış tenlerin rahatlamasına da yardımcı olur. Kavanoz şeklindeki tasarımıyla ihtiyaç kadar olan kısmın kolaylıkla alınabileceği bu ürünün iyileştirici etkisi de bulunur. İçerdiği aloe vera özleri, dokuları tedavi edici etkiye sahiptir. Vücudun ihtiyaç duyduğu bileşenleri sağlamasıyla yaraların çok daha hızlı bir şekilde iyileşmesi için gerekli ortamın hazırlanmasına yardımcı olur. Sivilce oluşumu sırasında gerilen cildin yumuşamasını sağlayan bu ürün, düzenli kullanımda gerekli temizlikle birlikte akne oluşumunun önüne geçer. Ayrıca içerdiği yoğun nemlendirici etki sayesinde bu jel, teninizin elastikiyetini destekler.

  • %98 oranında aloe vera içerir.
  • Yoğun nemlendirici etkilidir.
  • Her cilt tipi için uygundur.

Bee Beauty 300 ml Aloe Vera Jelin Özellikleri Nelerdir?

Bee Beauty 300 ml Aloe Vera Jelin Özellikleri Nelerdir?

Cildinizin çok daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan Bee Beauty aloe vera jel, teninizde meydana gelen tahribat için karşı oldukça ferahlatıcı bir üründür. Derinlemesine nemlendirme etkisi bulunduğu için kullanıldığı ilk anda dahi cildinizin yumuşak ve aydınlık olmasını sağlar. Dokuların iyileşmesine yardımcı olan bitki özü sayesinde bu jel, tendeki sinek ve böcek ısırıklarının yarattığı kaşıntılara karşı da etkilidir. Kolaylıkla sürülebilen yapısı sayesinde oldukça beğenilen bu jel, cilt tarafından oldukça hızlı şekilde emilebildiği için de sıklıkla tercih edilir. Şeffaf olan bu jelin ferahlatıcı kokusu sayesinde kullandığınız sürede kendinizi iyi hissetmeniz de sağlanır. Anında nemlendirici etkisi sayesinde dilediğiniz her an kullanabileceğiniz bu ürün, her cilt tipine uygun içeriğe sahip olduğu için herkesin gönül rahatlığıyla tercih edeceği jellerden birisidir.

Bee Beauty 300 ml Aloe Vera Jelin İçeriği Nasıldır?

Bee Beauty 300 ml aloe vera jel %98 oranındaki doğallığıyla herkes için güvenli bir kullanım imkânı sunar. Sülfat içermeyen formülü sayesinde bu jel, cildinizi tahriş edecek ajanlardan uzak tutar. Ayrıca içeriğinde betain ve cylindrica kök ekstresi bulunduğu için cildinizdeki nemin hapsedilmesini sağlayan bu ürün, teninize kullandığınızda anında etki eder. Doğal aloe vera yapraklarından elde edilmesi sayesinde içinde A, C ve E vitaminlerini bolca bulunduran bu jel, aynı zamanda çinko, kalsiyum, magnezyum gibi mineralleri de içerir. B1, B2, B3, B6 ve B12 vitaminlerinin de zengin olduğu bu jel, cildinize gerekli bakımların hızlı şekilde yapılmasına katkı sağlar. Ayrıca amilaz, lipaz, salisilik asit gibi önemli enzimleri de içeren aloe vera, iltihaplanma ile mücadelede yardımcı olur.

Bee Beauty 300 ml Aloe Vera Jel Kullanışlı mıdır?

Bee Beauty 300 ml aloe vera jel, sağladığı birbirinden çeşitli faydalar sayesinde oldukça kullanışlı bir kozmetik üründür. Tek bir jelle cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi sağlaması sayesinde sıklıkla tercih edilen bu ürün, aynı zamanda saçların bakımı için de kullanılır. Kavanoz şeklindeki tasarımı sayesinde ihtiyaç duyulan miktarın kolaylıkla alınmasına yardımcı olan bu ürün, saçlarınızın canlanmasını sağlar. Yağlandırmadan nemlendiren bir bitki olması sayesinde tüm cilt tiplerinin kullanabildiği bu ürün, saç derisi üzerinde kepeklenme ve iltihapları azaltır. Ayrıca içeriğindeki kolajen ve keratin üretimini artıran enzimler sayesinde bu ürün, saçlarınızın daha gür ve parlak çıkmasını sağlar. Pek çok faydayı bir arada sunan bu jel, kullanışlı olmasıyla dikkat çeker. Siz de tek bir jelle cildinizin ve saçınızın ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak isterseniz bu kullanışlı ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Bee Beauty 300 ml aloe vera jel yorumlarını da aynı sayfa üzerinden görüntüleyebilir ve ürünü daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.