8
Siyah Nokta Bandı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Bee Beauty Aktif Karbon Siyah Nokta Bandı 6'lı

107,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
88,50 TL69 TL
3. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
72,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Aktif Karbon Siyah Nokta Bandı 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aktif karbon içerikli siyah nokta karşıtı temizleme bandı. • Siyah nokta, kir ve yağı giderir. • Derinlemesine ve hassas temizler. • Cildi temizler ve arındırır. Gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. • Tüm cilt tipleri için uygundur. • Dermatolojik olarak test edilmiştir. • Kolay taşıma paketi mevcuttur. Kullanımı: 1. Bandı uygulayacağınız bölgeyi su ile temizleyiniz. 2. Bandı koruyucu plastikten ayırarak kullanıma hazır hale getiriniz. 3. Bandı uygulayacağınız bölgeyi ıslatınız. Yeterli nemlilik olmazsa bant iyi yapışmayacaktır. 4. Bandın parlak kısmını cildinize denk gelecek şekilde yapıştırınız ve birkaç saniye baskı uygulayınız. 5. Bandı 10-15 dakika iyice kuruyana kadar bekletiniz. 6. Bant iyice kuruduktan sonra kenarından tutarak yavaşça çıkarınız.
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Aktif Karbon Siyah Nokta Bandı 6'lı

Aktif karbon içerikli olan Bee Beauty siyah nokta bandı siyah noktaların temizlenmesi için birebirdir. Siyah noktayı cildinizden temizleyerek yüzünüzün daha pürüzsüz ve güzel görünmesini sağlayan bu bant sayesinde bu sorunlardan kurtulmanız mümkündür. Cilt üzerindeki gözeneklere zamanla kir ve yağ birikir. Bu birikme siyah ve beyaz noktalar şeklinde kendini gösterir. Güneşten dolayı oksitlenen beyaz noktalar zamanla siyaha dönüşür. Birçok etken yüzünden oluşabilen siyah lekeler çoğu kez görünüm açısından rahatsız edici olabilir. Bu sayede kişiler ciltlerinde oluşacak olan cilt probleminin önlenmesine katkıda bulunur. Temiz bir cilt özgüven ve görünüm açısından oldukça önemlidir. Yüzünüzü ne kadar temizleseniz de gözeneklere birikmiş olan bu yapıları söküp atamayabilirsiniz. Bu nedenle sizler de siyah nokta bandını tercih ederek istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

  • Uygun fiyatlı
  • Cilt dostu
  • Temiz görünüm

Aktif Karbonlu Siyah Nokta Bandı 6’lı Faydaları

Aktif Karbonlu Siyah Nokta Bandı 6’lı Faydaları

Siyah noktalar ayna baktığınızda sizi rahatsız eden ve bir an önce cildinizden gitmesini istediğiniz bir sorundur. Bu yüzden de Bee Beauty aktif karbon siyah nokta bandı 6’lı oldukça işe yaran bir çözüm seçeneği sunar. Siyah nokta için üretilen bu ürün ile bu sorunun ciltten gitmesini sağlanır. Islatılarak uygulanan ürün cilt yüzeyindeki noktacıklara tutunur ve onların sökülüp atılmasını sağlar. Siyah nokta bantlarının içinde bulunan etken maddeler gözenek dibine kadar inerek oradaki yağı parçalar. Gözeneklerin açık olması sayesinde siyah noktaların cildinize veda etmesi çok daha kolay bir hal alır. Bantların düzenli olarak kullanımı geçici ya da kısa süreliğine değil uzun süreli olarak çözüm sağlar. Siyah nokta bantları sayesinde uzun süre cilt problemi yaşamayabilirsiniz. Bu nedenle sizler de gözenek tıkanıklığından kurtulmak için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Aktif Karbonlu Siyah Nokta Bandı 6’lı Kullanımı

Aktif Karbonlu Siyah Nokta Bandı 6’lı Kullanımı

Cildi derinlemesine hassasiyetle temizleyen Bee Beauty aktif karbon siyah nokta bandı 6’lı yorum yapanlardan da anlaşılacağı üzere oldukça iyileştirici özelliktedir. Burada sağlamış olduğu bakım ve cilt temizliği sayesinde insanların yüzüne olan etkisi hemen fark edilir. Gözenekleri sıkılaştırıp, cildi arındıran bu bandı kullanmak için ilk olarak bandın uygulanacağı bölgenin iyice temizlenmesi gerekir. Bandın koruyucu olan banttan ayrılıp kullanıma hazır hale getirilmesi önemlidir. Ardından bandın uygulanacağı bölge ıslatılır ve yeterli şekilde nemli olması sağlanır çünkü bant yapışmayabilir. Bandın parlak kısmını cilde gelecek şekilde yapıştırdıktan sonra biraz bastırıp 10 – 15 dakika boyunca kuruyana kadar beklemeniz yeterlidir. Bant iyice kuruyunca da kenarlarından tutarak kaldırabilirsiniz. Bee Beauty aktif karbon siyah nokta bandı 6’lı kullananlar tarafından tavsiye edilen üründen siz de memnun kalabilirsiniz.

Aktif Karbon Siyah Nokta Bandı 6’lı Fiyatı

Aktif Karbon Siyah Nokta Bandı 6’lı Fiyatı

Ciltteki sebum dengesinin bozulması fazla yağlanmaya sebep olur. Bu yağlar makyaj, kir gibi faktörler sebebiyle gözeneklere dolar. Zamanla beyaz pütürcükler halinde kendini gösteren bu sorun güneş sonucu daha büyük bir probleme dönüşür. Yüzdeki ve ciltteki siyah noktaların giderilmesinde oldukça etkili olan Bee Beauty aktif karbon siyah nokta bandı 6’lı fiyat konusunda son derece avantajlıdır. Kişiler cildindeki siyah noktalardan rahatsız olarak bunun çözümünü aramaya başlar ve bu ürünü kullananlardan çoğu da beğenilerini yorumlar kısmında belirtir. Ürün cilde iyi gelerek uygun şekilde kullanılması halinde siyah noktaları ve yağları ciddi anlamda giderir. Bu da insanların çok fazla uğraşmadan kısa sürede bu sorunun üstesinden gelmesini sağlar. Bee Beauty aktif karbon siyah nokta bandı 6’lı satın alarak siyah noktalardan tamamen kurtulabilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle temin edebilirsiniz.