beaulis Beaulis Load It Maskara Yoğun Hacim Ve Uzunluk

183,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

beaulis Beaulis Load It Maskara Yoğun Hacim Ve Uzunluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Load It maskara kirpiklere dolgunluk verirken tek tek ayırır. • Kum saati formundaki kalın fırçası en kısa kirpikleri bile yakalamakta zorlanmaz, dolgunluk verir. • Katlanarak artan kirpikler ve dramatik bakışlar için ideal.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Beaulis Load It Maskara Yoğun Hacim ve Uzunluk

Beaulis Load It maskara yoğun hacim ve uzunluk özellikleri ile dikkat çeken bir üründür. Gerek günlük kullanımda gerekse özel makyajlarda maskara en önemli üründür. Beaulis marka Load It Maskara ile uzun ve hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz. Son yıllarda en çok tercih markalar arasında bulunan ürün ile kirpiklerinizi uzatabilir ve yoğun hacim vererek gözlerinizin ortaya çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Kirpikleri güçlendiren maskara özel fırçası ile aynı zamanda kirpikleri tek tek ayırır.

 
  • Kirpikleri tek tek ayırma
  • Yoğun hacim
  • Uzatma etkili

Beaulis Load It Maskara Özellikleri

Beaulis Load It Maskara Özellikleri

Beaulis Load It maskara yoğun hacim ve uzunluk özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Günlük makyaj için en temel malzemelerden olan maskara sayesinde uzun kirpiklere kavuşmak ve gözlerinizi ön plana çıkarmak artık hayal değildir. Beaulis Load It Maskara kum saati formunda kalın bir fırçaya sahiptir. Fırçanın özelliği ise en kısa kirpikleri bile yakalayarak dolgunluk vermektedir. Dolgun kirpiklere sahip olmak her kadının hayalidir. Beaulis marka maskara ile cansız kirpiklerinize hacim verebilir ve kısa kirpiklerinizi uzatabilirsiniz. Su geçirmez özelliği sayesinde terlemeye ya da yıkamaya bağlı akma yapmamaktadır. Bu sebeple yağışlı havalarda gönül rahatlığı ile Beaulis Load It Maskarayı kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün topaklanmayı önler. Kirpikleri kıvırma özelliği sayesinde de bakışınızı ve gözlerinizi ön plana çıkarır. Beaulis Load It maskara yoğun hacim ve uzunluk özellikleri sayesinde en kısa kirpiklere bile ulaşarak uzamasını sağlar.

 

Beaulis Load It Maskara Kullanımı ve Yorumları

Beaulis Load It Maskara Kullanımı ve Yorumları

Kozmetik ürünlerinin en önemlilerinden biri olan maskaranın kaliteli ve kullanışlı olmasını istiyorsanız Beaulis marka Load It maskarayı seçebilirsiniz. Kullanımı çok kolaydır. Kum saati fırçası sayesinde tek katta bile yoğun ve uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. İnce telli ve kısa kirpikleriniz olsa dahi Load It Maskara ile kirpiklerinizi uzatabilirsiniz. Temiz kirpiklere ilk bir kat uygulayacağınız maskara ile topaklaşmadan güzel kirpiklere kavuşabilirsiniz. Dilerseniz ikinci katı da uygulayabilirsiniz. Beaulis Load It maskara kullananlar tarafından müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Asla topaklanma yapmayan ürün sayesinde kadınlar uzun ve hacimli kirpikler elde etmektedir. Ayrıca kıvırıcı özelliği sayesinde kirpiklerinizin çıkış yönü aşağıya doğru bile olsa yine yukarıya doğru kıvırma aleti kullanmadan kıvırabilirsiniz. Yapmanız gereken ise maskarayı kullanmadan önce kirpiklerinizi eski maskara artıklarından temizlemelisiniz. Beaulis Load It maskara yorum ve değerlendirmeler ürün hakkında daha geniş bilgi sunmaktadır.

 

Beaulis Load It Maskara Fiyatı

Beaulis Load It Maskara Fiyatı

Cansız kirpiklerinizi güçlendirmek adına Beaulis marka Load It maskarasını seçebilirsiniz. Güçlü ve uzun kirpikler ile her zaman gözlerinizi ortaya çıkabilir ve muhteşem bakışlara ulaşabilirsiniz. Çoğu maskara çeşidi kirpikleri renklendirse de hacim vermediği gibi uzatmaz. Ancak Beaulis Load It maskara tek kat sürmede dahi kirpiklerinize yoğun hacim verir. Ayrıca suya karşı oldukça dayanıklıdır ve su ile temas halinde asla akmaz. Çoğu kadın ince telli ve kısa kirpiklere sahip olduğu için kullandıkları her maskaradan memnun kalmamaktadır. Oysa ki Beaulis Load It maskara özel fırçası sayesinde en küçük kılları bile kıvırmakta ve güçlendirmektedir. Kadınların en çok beğendiği ve tercih ettiği ürün olan maskara fiyatları da çok uygundur. Beaulis Load It maskara yoğun hacim ve uzunluk fiyatları bütçeye uygun olma amacıyla hesaplanmıştır. Beaulis Load It Maskara fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.