Bebelac Gold 3 Bebek Devam Sütü 1 yaş+ 900 gr

484,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Bebelac Gold 3 Bebek Devam Sütü 1 yaş+ 900 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E MODERN Satıcı Ünvanı: E MODERN KOZMETİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323119087700001 Vergi Kimlik Numarası: 3231190877
    Bu ürün E MODERN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Bebelac Gold 3 Çocuk Devam Sütü 900 g 1 Yaş+ Anne sütü ile beslemenin mümkün olmadığı durumlarda doktor tavsiyesiyle Bebelac Gold 3 Çocuk Devam sütü 1 yaşından sonra kullanılabilir. Bebeğiniz için en üstün besin anne sütüdür. Anne sütü zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin ihtiyaçlarını tek başına karşılar. Anne sütünün yetmediği durumlarda yetkili sağlık çalışanına danışınız. Karbonhidrat kaynağı laktozdur. TGK Etiketleme ve Tüketicileri bilgilendirme Yönetmeliği gereği paket üzerinde 'şekerler' ifadesi yer almaktadır. Balık Yağı içerir. A, B1, B2, B5, B12, C, D3, E, K Vitaminleri, Folat, Biotin içerir. Magnezyum, Kalsiyum, Potasyum, Fosfor, Demir, Çinko, Bakır, Klor, Selenyum, İyot içerir. Demir bebeklerin normal bilişsel gelişimine katkıda bulunur. Sağlıklı yaşam için dengeli ve çeşitli beslenme önemlidir. *Ipsos tarafından Bebelac Gold Çocuk Devam Sütleri kullanan annelerle Kasım 2017’de yapılan araştırmaya göre. **Ipsos'un Temmuz 2018'de yaptığı araştırmaya göre 10 çocuk doktorundan 9'u fermantasyon yöntemiyle geliştirilmiş çocuk devam sütlerini tercih ediyor.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver

Bebelac Gold 3 Bebek Devam Sütü 1 Yaş+ 900 gr

Devam sütleri çocukların gelişimini tamamlayabilmesi için gerekli takviyelerdir. Anne sütünün olmadığı anlarda ihtiyaç duyulur. Bebelac gold 3 bebek devam sütü 1 yaş+ 900 gr çocuğunuz için gerekli bu besin öğelerini eşsiz şekilde verir. Sağlıklı içeriği ile güvenilir bir kullanım sunar. Anne sütüne benzer etken besinler ile üretilir. Bu sayede besinin yetmediği durumlarda çocuklar için doğru seçenek niteliği taşır. İçeriğinde çeşitli ve temel vitaminler bulunur. Bu vitaminler ile çocuk erken yaşta bilişsel yeteneğini kazanır. Erken yaşta alınması gereken birçok besin öğesini içerisinde bulundurur. İçeriği ile dikkat çekici ürün niteliği taşır. Kullanan her on anneden dokuzunun eşsiz tercihidir. Bununla birlikte on doktordan dokuzu bu ürünü önerir. Çocuğunuz için gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Zengin besin değeri
  • Güvenilir içerik
  • Yoğun vitamin takviyesi

Vitamin Kaynağı Bebelac Gold 3 Devam Sütü 1 Yaş+ Özellikleri

Vitamin Kaynağı Bebelac Gold 3 Devam Sütü 1 Yaş+ Özellikleri

Devam sütleri çocukların gelişimi için önemli ürünlerdir. İçeriğinde karbonhidrat kaynağı laktoz şekeri bulunur. Karbonhidrat kaynağı ile oldukça güvenilir bir içeriğe sahiptir. Oldukça zengin demir takviyeli bir besin değerine sahiptir. Bu özelliği ile çocuk bilişsel gelişimini demir takviyesi ile kazanmış olur. Çinko ve kalsiyum çocukların temel gelişimi için gerekli ögelerdir. Kemiklerin gelişimi için oldukça etkili değerler sayesinde çocuklar için gerekli ögeleri taşıyan bir devam sütüdür. A, B12, C ve D vitaminleri sayesinde temel besin kaynağı haline gelir. Bebelac gold 3 devam sütü 900 gr anne sütünün yetmediği durumlarda kullanılır. Bir bebek için gerekli besin anne sütü iken ürün, bebeğe bu besini eksiksiz şekilde vermeyi amaçlar. Çocuğunuz için sağlıklı devam sütü takviyesi için Bebelac gold 1 yaş devam sütü tercih edebilirsiniz.

Bebelac Gold 3 Bebek Devam Sütü 1 Yaş+ 900 Gr Avantajları

Bebelac Gold 3 Bebek Devam Sütü 1 Yaş+ 900 Gr Avantajları

Çocuk devam sütlerinin avantajlı ürün niteliği taşıması, içeriğinin temelinde yatar. İçerdiği besin öğeleri anne sütü içeriğine göre üretilir. Bunun için bazı maddelerin içeriğinde bulunması gerekir. Bebelac 3 devam sütü 900 gr bu değerleri çocuğunuza anne sütüne benzer değerler ile eşsiz şekilde verir. Demir takviyesi sayesinde çocuğun bilişsel yeteneğini kazanması sağlar. Bununla birlikte güçlü bir bağışıklık sunar. A, B1, B2, B5, B12, C, D3, E, K vitaminleri güçlü bağışıklık sisteminin yanında hızlı metabolizmaya sahip olmasını sağlar. Bu sayede bebekler sağlıklı sindirim ile büyür. Bunun yanında magnezyum, kalsiyum, bakır, klor, selenyum ve iyot içerir. Anne sütünün yetmediği durumlarda içerdiği takviyeler, çocuğun bünyesinin alması gereken değerleri kolaylıkla verir. Anne sütüyle eşdeğer ve oldukça zengin bir içerik çin bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Bebelac Gold 3 Bebek Devam Sütü 1 Yaş+ 900 Gr Fiyatları

Bebelac Gold 3 Bebek Devam Sütü 1 Yaş+ 900 Gr Fiyatları

Anne sütü ile bir nevi eşdeğer ve bebek gelişimi için değerli ögeler barındıran bu ürün, oldukça avantajlı bir seçenektir. Fiyatları, kalitesi ve içeriği ile orantılı biçimde belirlenir. Çocuğun büyüme evresinde alması gereken besin ögelerini kolaylıkla verir. Anne sütünün içinde bulunan temel besin değerlerini çocuğa verir. Bu değerlerin temeli demir takviyesidir. İçeriğinde bulunan yoğun demir katkısı ile çocuklar güçlü bilişsel yetenek kazanır. İçeriğinde çeşitli vitaminler barındıran bu devam sütü kolay sindirim sağlar. Bu sayede güçlü bir metabolizma ve vücut yapısı ile büyüme sunar. İçeriğinde bulunan balık yağı sayesinde üstün bir bağışıklık sağlar. Oldukça değerli besinler içeren bir takviye için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bebelac gold 3 bebek devam sütü 1 yaş+ 900 gr fiyatına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü değerlendirip satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Bebelac gold 3 bebek devam sütü 1 yaş+ 900 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.