Bebelac 2 Devam Sütü 900 Gr

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Bebelac 2 Devam Sütü 900 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnnDepo Satıcı Ünvanı: MUTA FARMA KOZMETİK ITRİYAT SAĞLIK MEDİKAL GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Mersis Numarası: 0625073054300001 Vergi Kimlik Numarası: 6250730543
    Bu ürün EnnDepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bebelac 2 devam sütü 900 g 6-9 ay anne sütü ile beslemenin mümkün olmadığı durumlarda doktor tavsiyesiyle bebelac 2 devam sütü 6-9. Aylar arası kullanılabilir. Bebeğiniz için en üstün besin anne sütüdür. Anne sütü zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin ihtiyaçlarını tek başına karşılar. Anne sütünün yetmediği durumlarda yetkili sağlık çalışanına danışınız. Tgk etiketleme ve tüketicileri bilgilendirme yönetmeliği gereği paket üzerinde 'şekerler' ifadesi yer almaktadır. Demir, çinko, kalsiyum, a, b1, b2, b5, b12, c, d, e, k vitaminleri içerir. Demir bebeklerin normal bilişsel gelişimine katkıda bulunur. Sağlıklı yaşam için dengeli ve çeşitli beslenme önemlidir. Bu gıda 1,2g/100kcal prebiyotik içerir. 9. Ayın sonunda doktorunuzun önerisiyle bebelac 3 devam sütü’ne geçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 2
Geri Bildirim Ver

Bebelac 2 Devam Sütü 900 G 6-9 Ay

Anne sütünün kullanılamadığı veya yetersiz görüldüğü durumlarda bebekler için devam sütleri ideal tercih haline gelir. Devam sütleri bebeğin bağışıklığını ve sindirim sistemini güçlendirerek bebek gelişimine yardımcı olmasıyla bilinir. Bebeğinizin gelişim sürecini en sağlıklı şekilde tamamlamasına katkı dağlar. Bebelac 2 devam sütü 900 g 6-9 ay bu amaçla özenle tasarlanır. Ürün ağırlığı 900 gr toz şeklindedir ve 6-9 ay aralığındaki bebekler için kullanıma uygundur. Bebelac devam sütü demir, çinko, kalsiyum içerir. Vitamin bakımından da zengin bir formüle sahiptir. İçeriğinde A, B1, B2, B5, B12, C, D, E, K vitaminleri bulunur. Ürün, Bebelac devam sütü serisinin 2 numaralı ürünüdür. Bu gıda 1,2g/100 kcal prebiyotik içerir.

  • Yüksek besin değerlerine sahip zengin formül
  • Anne sütüne yakın deneyim
  • Bağışıklığı ve sindirim sistemini güçlendirmeye yardımcı

Bebelac Devam Sütü Faydaları

Bebelac Devam Sütü Faydaları

Bebekler için üretilen devam sütleri, faydalı içeriğe sahiptir. Devam sütleri bebek gelişimine katkı sağlayarak annelerin de hayatını son derece kolaylaştırır. Bebelac 2 devam sütü bebeğin bağışıklık ve sindirimini düzene sokarak gaz ve kabızlık problemini de ortadan kaldırır. Bebeklere rahat bir uyku imkanı sağlar. Bebelac devam sütü omega 3 ve omega 6 deposudur. Aynı zamanda içeriğinde şeker, sodyum, A vitamini, potasyum, kalsiyum, demir ve çinko mevcuttur. Göz ve beyin gelişimine de katkıda bulunur. Ürün, ambalajı açıldıktan sonra dört hafta içinde tüketilmesi gerekir. Hazırlanmış ürün ise bir saat içinde tüketilmelidir. Bu devam sütü kuru ve serin bir yerde, oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Ürünün 100 gr değerinde 3 gr yağ, 8,60 gr karbonhidrat,1,80 gr protein bulunur ve 280 kaloridir.

Pratik Kullanımı ile Bebelac Devam Sütü

Pratik Kullanımı ile Bebelac Devam Sütü

Bebelac 2 devam sütü 900 gr özenli ve kaliteli bir şekilde üretilir. Ürün ağırlığı 900 gr değerindedir. Bebek sağlığı ve gelişimi için birçok önemli vitamin ve besin kaynaklarına sahiptir. Bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olur ve sindirim sisteminin düzene girmesini sağlar. İçeriğinde prebiyotik mevcuttur. Anneler gönül rahatlığıyla bebeklerinin sağlıklı gelişimi için bu ürünü tercih edebilir. 6-9 ay aralığındaki bebekler için kullanıma uygundur. Ürün kullanımı da oldukça basittir. Kutu üzerinde belirtilen miktarda toz devam sütünü ve bebeğiniz için uygun derecede sıcak suyu biberona eklemeniz, karışana kadar biberonu sallamanız yeterlidir. İçerisinde bulunan yüksek omega değerleri sayesinde bebeğinizin göz sağlığına da son derece olumlu etkisi bulunur. A, B1, B2, B5, B12, C, D, E, K vitaminleri bakımından da zengin bir formüle sahiptir.

Bütçenize Uygun Bebelac Devam Sütü Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Bebelac Devam Sütü Fiyatı ve Yorumları

Devam sütü seçimi yapılırken bebek için uygun olan ürün seçilmelidir. Ürünün besin değerleri bu açıdan son derece önemlidir. Bebelac 2 devam sütü 900 g 6-9 ay fiyatı belirlenirken bebeğin gelişimi ve sağlığına katkısı göz önünde bulundurularak belirlenir. Anne sütüne son derece yakın formülü sayesinde bebeğinizin kaliteli bir şekilde büyümesine olanak sağlar. Bebeğin gaz ve kabızlık problemlerini engelleyerek uykusunu düzene sokmaya yardımcı olur. Sindirim ve sinir sistemlerinin gelişimini sağlar. Şeker, sodyum, potasyum, kalsiyum, demir ve çinko içeren zengin bir formül ile müşteri beğenisine sunulur. Beslenme tablosunda belirtilen ölçülere uygun olacak şekilde kullanılmalıdır. İsteğe göre devam sütü içerisine meyve veya sebze püreleri eklenebilir. Ürün ile ilgili değerlendirmelere Bebelac 2 devam sütü 900 g 6-9 ay yorumları bölümünden göz atabilir ve ürüne Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz.