Bebedor Biberon Ve Emzik Temizleme Fırça Seti

60,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,80 TL
Kurumsal Fatura
69,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bebedor Biberon Ve Emzik Temizleme Fırça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatvar Satıcı Ünvanı: HACI YUSUF YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2254308130800001 Vergi Kimlik Numarası: 9530421355
    Bu ürün Fırsatvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Bebedor Biberon Ve Emzik Fırçası 2Liürün Markası: Bebedorürün Boyutu: 2'Liözet Bilgi: Biberon, Biberon Emziği Ve Bardak Gibi Bebek Ürünlerinin Temizliği İçin Tasarlanmıştırürün Faydaları: Biberon Ve Emziklerin İçlerinde Biriken Mama Kalıntıları Kolayca Temizlenir.Biberon Ve Emziklerin Her Noktasına Ulaşır.Kaynatılmaz Ilık Sabunlu Su İle Yıkanabilir.Biberon, Biberon Emziği Ve Bardak Gibi Bebek Ürünlerinin Temizliği İçin Tasarlanmıştır.Rahat Kullanımlı, Hafif Saplı Biberon Fırçası İle Bébé D’Or Biberonlarınızı Rahatlıkla Temizleyebilirsiniz.Ucundaki Sünger Sayesinde Biberonların Her Noktasına Ulaşabilirsiniz.Biberon Emziği Fırçası İse Emziğin İç Yüzeyinde Kalan En İnce Besin Artıklarını Dahi İz Bırakmadan Temizler.Fırçalar Naylon Kıllardan Üretilmiştir.Kullanım Şekli: Biberon Ve Emziklerinizi Her Kullanımdan Sonra Fırçalayarak Temizleyiniz.?Temizleme İşlemi Strerilizasyon Veya Kaynatmadan Önce Yapılmalıdır.Albebek
Geri Bildirim Ver

Bebedor Biberon ve Emzik Temizleme Fırça Seti

Bebek eşyalarının her zaman temiz ve steril olması sağlık açısından yüksek derecede önem arz eder. Özellikle gün boyu el ve ağızlarında bulundurdukları biberon ve emzik gibi ürünlerin hiçbir şekilde bakteri kapmamaları gerekir. Aksi halde bebeklerin mikrop kapmaları söz konusu olabilir. Bebedor biberon ve emzik temizleme fırça seti, biberon, emzik, bardak gibi bebek eşyalarının içerisinde biriken mama ya da süt kalıntılarının hijyenik bir şekilde tamamen temizlenmesi için özenle üretilir. Fırça seti, göz alıcı rengiyle de ön plana çıkar. Pratik kullanımı sayesinde sıklıkla tercih edilen bir hijyen ürünüdür. Müşteri deneyim ve yorumlarını inceleyerek siz de bebeğinizin sağlığı için Emzik biberon temizleyici avantajlarından kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

  • Esnek yapılı gövde bölümü
  • Pratik ve etkili sterilize işlemi
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı

Kullanışlı Özellikleri ile Bebedor Temizleme Fırça Seti

Kullanışlı Özellikleri ile Bebedor Temizleme Fırça Seti

Biberon temizleme seti, uzun, kısa, kalın, dar başlıklı olması fark etmeksizin her tip biberon ve bardak türü için kullanım imkanı sağlar. Ürünün üst uç kısmında yer alan naylon fırça esnek ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Bu sayede emzik ve biberonların iç kısımlarına rahatlıkla girerek küçük boyuttaki yemek artıklarını dahi çıkarır. Bebedor fırça seti, biberonların üst kısmında yer alan emziklerin temizlenmesine de imkan tanır. Temizleme aparatının gövdesi, temizlik sırasında daha rahat eğim verebilmeniz için, esnek yapıdadır. Herhangi bir kırılma, ezilme problemi ile de karşılaşmanız mümkün olmaz. Aynı zamanda gövde kısmı biberonun en alt kısmına ulaşabilecek uzunluktadır. Bebedor biberon temizleme fırçası sap kısmı plastik maddeden tasarlanır. Bu nedenle kaynar su ile temasından kaçınmanız ve sabunlu ılık su ile sterilizasyonu sağlamanız tavsiye edilir.

Bebedor Temizleme Fırça Seti Kullanım Şekli ve Avantajları

Bebedor Temizleme Fırça Seti Kullanım Şekli ve Avantajları

Pratik kullanım imkanı sağlayan eşyalar her zaman ön plana çıkar. Fırça seti ile sterilize etme işleminiz bittikten sonra ürünü, alt uç kısımlarında yer alan kancalardan asarak yüzeyinde biriken suların süzülmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Emzik biberon temizleme ürününü, kancaları yardımı ile yüksek bir yere asarak pratik bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Bu şekilde yerden de tasarruf etmiş olursunuz. Kancaların uç kısımları köşeli olmasına rağmen olası bir tehlike yaşanmaması adına bebeğinize oynaması için vermemeniz yüksek derecede önem arz eder. Kancaların yer aldığı sap kısmı oldukça hafiftir. Gün içerisinde bebek çantanızla birlikte her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bebedor biberon fırçası avantajlarından bir diğeri de; sap kısmının, daha iyi bir tutuş ile kontrolü sağlayabilmeniz için, kaymaz yapıda olmasıdır. Su ile temas halindeyken dahi elinizden kolaylıkla kaymaz.

Bütçenize Uygun Bebedor Temizleme Fırça Seti Fiyatı

Bütçenize Uygun Bebedor Temizleme Fırça Seti Fiyatı

Bebedor biberon ve emzik temizleme fırça seti fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Ürünü kullanmadan önce yıkamanız tavsiye edilir. Hem bebeğinizin biberon, emzik gibi eşyalarını hem de Bebedor fırça aparatını sterilize ettiğiniz deterjanın organik olması sağlık açısından çok önemlidir. Aynı zamanda sterilizasyon işlemi, süt ve mama kalıntılarının kuruması beklenmeden, bebeğinizin beslenmesi bittikten hemen sonra yapılmalıdır. Kuruyan yemek artıkları, bakteri oluşumuna sebep olduğu gibi temizlenmeleri için de daha fazla efor harcamanız gerekir. Biberon, emzik, mama tabağı gibi bebek eşyalarının kaynatılması işlemi Bebedor fırça seti ile temizlenmelerinden hem önce hem de sonra yapılmalıdır. Bu sayede bakteri oluşması riski en aza indirilir. Siz de bebeğinizin eşyaları için pratik ve konforlu hijyen imkanı sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.