Bebedor 2'li Silikon Mama Kaşığı 8554

236,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310,80 TL
799 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
420,43 TL

Ürün Bilgileri

Bebedor 2'li Silikon Mama Kaşığı 8554

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bonbonetti Satıcı Ünvanı: MİLATEKS TEKSTİL GİYİM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621053437800001 Vergi Kimlik Numarası: 6210534378
    Bu ürün bonbonetti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yarı akışkan, muhallebi kıvamında ve katı mamaları bebeğe yumuşak ucu sayesinde damağı zedelemeden rahatlıkla verilir. Bebeğin diş çıkarma döneminde ısırma ve çiğneme içgüdüleri dayanılmazdır bu nedenle tüm yumuşak ürünlerde olduğu gibi her kullanımdan önce ve sonra uç kısmı kontrol edilmelidir. Ürünü kargo görevlisinden teslim alırken mutlaka kontrol ediniz.Hasar olması durumunda mutlaka tutanak tutturunuz. Firmamız E-Fatura mükellefidir. Faturalarınız E-mail adresinize gönderilir. Kargoda yaşanan gecikmeler firmamızla ilgili değildir.
Geri Bildirim Ver