Bebak Acı Badem Cilt Ve Makyaj Temizleyici Nemlendirici Bakım Sütü 215 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
9.6
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
154,95 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bebak Acı Badem Cilt Ve Makyaj Temizleyici Nemlendirici Bakım Sütü 215 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBAK Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün BEBAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki acıbadem yağı sayesinde suya dayanıklı makyajınızı dahi tek seferde çıkarırken aynı zamanda cildinizi besler ve nemlendirir Süt formülü ile cildinize bakım yapar İçeriğindeki coenzyme Q10 çevresel yaşlanma etkilerine karşı cildinizi güçlendirir Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bir üründürKullanma Talimatı Kullanmadan önce çalkalayınız Günün her saatinde cildinize hafif bir masaj ile uygulayınız

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Bebak Acı Badem Sütü Çeşitleri Trendyol'da!

Bebak 215 ml acı badem sütü, güçlü formülüyle ilgi gören bir üründür. Acı badem yağının cilt üzerinde bıraktığı olumlu sonuçlar dikkate alınarak geliştirilmiştir. Bu sayede hem cildinizi temizlemenize hem de bakım yapmanıza yardımcı olur. Yüz bölgesi, hassas özelliğiyle bilinir. Dolayısıyla krem seçimi son derece önemlidir. Bebak 215 ml acı badem sütü, tüm cildiniz için uygun olan içeriğiyle ön plana çıkar. Bu avantajlı özelliklere sahip olan ürün, her yaştan kişi için uygundur. Cildin ihtiyacı olan vitamin desteğini sağlar. Acı badem sütü, krem yapısı sayesinde cildinize rahatlıkla sürülür. Böylece kısa sürede cilt tarafından emilebilir. Ciltte meydana gelen kuruluğun giderilmesi konusunda da oldukça etkilidir.

  • Uygunluk: Tüm cilt tipleri
  • Boyut: 215 ml
  • Kullanım Alanı: Cilt temizleme ve nemlendirici

Bebak Acı Badem Sütü Nasıl Kullanılır?

Bebak Acı Badem Sütü Nasıl Kullanılır?

Bebak acı badem sütü, cildin günlük bakımı ve temizliği amacıyla kullanılır. Ürün, makyajınızı temizlemek amacıyla tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Ayrıca acı badem sütünü gece yatmadan önce cildinizi nemlendirmek için de tercih edebilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce şişeyi çalkalamanız tavsiye edilir. Bu sayede yağ formülü karışır ve kullanıma hazır hâle gelir. Bebak 215 ml acı badem sütü, yüz ve göz bölgesini makyajdan arındırmak için etkili bir çözüm sunar. Cildinizi temizlemek için bir miktar kremi temizleme pamuğunun üzerine dökmeniz yeterlidir. Göz bölgesine hafifçe masaj yapıyor gibi dairesel hareketlerle uygulama yapabilirsiniz. Yüzünüzü temizlemek için de aynı yöntemi uygulayabilirsiniz. Kremin bir diğer özelliği de cilde sürüldükten sonra yıkamaya ihtiyaç duyulmamasıdır. Böylece ürün, cildinizin gün boyu kaybettiği nem ihtiyacını rahatlıkla karşılamayı başarır.

Bebak Acı Badem Sütü Suya Dayanıklı Makyaj Temizliğinde Kullanılır mı?

Bebak Acı Badem Sütü Suya Dayanıklı Makyaj Temizliğinde Kullanılır mı?

Bebak 215 ml acı badem makyaj temizleme sütü, son derece pratik bir kullanım sunar. Makyaj temizliği için kullanılabilen bir üründür. Suya dayanıklı makyaj malzemelerinin bile kolaylıkla çıkarılmasını sağlar. Krem, acı badem yağlı içeriğiyle cildinizi kısa sürede temizler. Tek bir hareketle tüm makyaj kalıntılarının kolayca çıkarılmasına yardımcı olur. Özel günlerde yaptığınız makyajı temizlemek için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bebak 215 ml acı badem sütü sayesinde cildiniz daha parlak, doğal ve canlı bir görünüme kavuşur. Söz konusu ürün, pratik şişesi sayesinde rahat bir biçimde kullanılabilir. Ayrıca makyaj sonrasında cildinizi nemlendirmenize de gerek yoktur. Acı badem kremi, cildi temizlemeyi kolaylaştıran formülü ve bıraktığı hoş kokusuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

Bebak Acı Badem Sütü Kırışıklık Gidermeye Yardımcı Olur mu?

Bebak Acı Badem Sütü Kırışıklık Gidermeye Yardımcı Olur mu?

Bebak 215 ml acı badem sütü, cildinizi yaşlanmanın olumsuz etkilerinden korur. Aynı zamanda kırışıklık görünümünün giderilmesi amacıyla da tercih edilebilir. Söz konusu krem, koenzim Q10 ile cilt yaşlanmasının önüne geçmeyi hedefler. Koenzim Q10, antioksidan özelliklere sahip olan bir bileşiktir. Bu da hücrelere enerji sağlar ve bağışıklık sistemini destekler. Böylece cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu özellik sayesinde ürün, çevresel yaşlanma etkilerine karşı kullanılabilir. Bahsi geçen kremi günün her saatinde cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Dilerseniz Bebak 215 ml acı badem sütü yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de etkili bir cilt bakım süreci için bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.