Beauty Tapes Earlap Kozmetik Kepçe Kulak Düzeltici Bant

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beauty Tapes Earlap Kozmetik Kepçe Kulak Düzeltici Bant

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Earlap Kepçe Kulak Düzeltici Kulağı baş bölgesine yaklaştırır
  • Suya dayanıklıdır
  • Hipoalerjeni testlerinden geçmiştir
  • Şeffaf yüzeyi sebebi ile dışarıdan farkedilmesi çok zordur
  • Kullanım süresi, kullanım koşullarına bağlı olarak düzenli kullanıcılarda 3-7 gün arası değişmektedir. Kullanım süresi vücut kimyanız ile doğrudan bağlantılıdır. İlk kullanımlarınızda bu süre daha kısa olabilir, bir kaç kullanımla birlikte cildinizin alışması ile kullanım süresi uzayacaktır.
  • Tende iz bırakmaz
  • Aktivasyon süresi 120 dakikadır. Aktivasyon süresi uygulama sonrası terlememeniz, su ile temastan kaçınmanız ve kulağınıza dokunmamanız gereken süredir.
  • PAKET İÇERİĞİ Her bir Earlap - 20 adet earlap ve uygulamayı çıkartırken kullanacağınız Solap Mendilleri içerir. UYGULAMA Earlap Kepçe Kulak Düzeltici Uygulama öncesinde kulağınızın arkasını ve başınızın cildini iyice temizlemelisiniz ve kurutmalısınız. Aşağıdaki uygulama adımları sırayla uygulanmalıdır. EARLAP ’ı kulağınıza uygun şekillendirin.
  • EARLAP ’un beyaz koruma kağıdını kaldırın ve bandı kulağınızın arkasına hafifçe bastırarak yapıştırın. Earlap'ı açma konusunda sorun yaşıyorsanız Earlap Nasıl Açılır ? Videomuzu izleyin.
  • Vücut ısınızla etkili hale gelmesi için 2 dakika bekleyin.
  • EARLAP ’un beyaz koruma kağıdını kaldırın ve kulağınızı yapışmasını istediğiniz pozisyonda hafifçe başınıza doğru bastırın. ( Bandın karşılığına gelen bölümde saç olmaması gerekmektedir.)
  • Kulağınızı en az 120 saniye boyunca başınıza bastırın, bastırma esnasında elinizi mümkün olduğunca hareket ettirmeyin.
  • 2 Saat boyunca kulağınıza dokunmayın, yapışıp yapışmadığını test etmeyin
  • …ve hazırsınız.
  • Yapıştırma esnasında bandın kırıştırılması ya da düz yapıştırılmaması ciltte irritasyona sebep olabilir.
  • Diğer düzeltici ürünlerde olduğu gibi adaptasyon süresine ihtiyaç duyulabilir. Rahatsızlık hissedildiği anda çıkartılabilir. Ertesi gün tekrar denenmelidir. Doğru yapıştırıldığı takdirde herhangi bir rahatsızlık hissedilmez.
  • Bazı kullanıcıların, en iyi sonucu almak için kulağa paralel olan kafa bölgeleri saçlı ise saçtan temizlemeleri gerekebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Beauty Tapes Earlap Kozmetik Kepçe Kulak Düzeltici Bant

Earlap kozmetik kepçe kulak düzeltici bant kulak şeklinden rahatsız olanlar için pratik bir çözüm olanağı sunan bir üründür. Earlap tasarım amacı doğrultusunda kulaklara özel geliştirilen hipoalerjenik yapışkan yüzeyi ile kulakları kafaya yapıştırma görevini gerçekleştirir. Her yaştan yetişkinin gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürün cilde zarar vermez veya herhangi bir iz bırakmaz. Suya dayanıklı olmasının yanında hipoalerjenik bir yapıya sahiptir. Bu anlamda istenmeyen rahatsızlıkları ve oluşabilecek çeşitli sağlık sorunlarını engeller. Şeffaf bir yapıya sahip olduğundan dışarıdan fark edilmesi güçtür. Estetik görünümü bozmaz. Uzun ömürlü kullanım olanağına sahip olan ürün, kaliteli olduğundan satın aldığınız takdirde güvenle kullanabilirsiniz.

  • Kulak Düzeltici Estetik Görünümlü Bant
  • Doğal Yapıyı Korumaya Yardımcı
  • Uzun Ömürlü Kullanım

Kulak Düzeltici Bantın Etkili Yapısı

Kulak Düzeltici Bantın Etkili Yapısı

Beauty Tapes Earlap kozmetik kepçe kulak düzeltici bant henüz çokça duyulmamış pratik bir üründür. Kulakların istenmeyen görüntüsünü düzeltirken, cilde de zarar vermeyen ürün sıklıkla kullanmak isteyen kullanıcılar için çoklu halde üretilmektedir. Bu sebeple Earlap kozmetik kepçe kulak düzeltici bant fiyatı kullanıcılara hitap ederek uygun fiyatlıdır. Bu açıdan kullanıcılar bu ürünü sıklıkla tercih etmeye başlamıştır. Earlap kozmetik kepçe kulak düzeltici bant özellikleri düşünüldüğünde de kullanışlıdır. Kullanımı bitip çıkartılmak istendiğinde de rahatlıkla çıkarılabilmektedir. Bu anlamda Earlap kozmetik kepçe kulak düzeltici bant yorumları kullanıcıların memnuniyetini de göstermektedir. Her kafa ve kulak tipine uygun olan ürün kullanıcılar tarafından önerilmektedir.

Kulak Düzeltici Bantla Aradığınız Estetik Dokunuş

Kulak Düzeltici Bantla Aradığınız Estetik Dokunuş

İçeriğinde çoklu olarak bulunan ve uygun fiyatlandırma sistemine sahip olan ürün Earlap kozmetik kepçe kulak düzeltici bant indirimleriyle de kullanıcılarının yanındadır. Memnuniyet geri bildirimi sağlayan kullanıcıların son dönemde sıklıkla tavsiye ettiği ürün olmuştur. Ürünün kaliteli yapısı, devamlı bir kullanım güvenini sağlayacak türden bir yapıya sahip olduğundan da gönül rahatlığıyla alınabilir. İçeriğindeki doğal maddeler, şeffaf yapısı ve yapışkanı sayesinde ürünü cildinizde rahatça kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı olan ürün tere de dayanıklıdır. Bu anlamda istenmeyen olası durumları engelleyebilir. Estetik duruşu önemseyenler için kulak düzeltici bant vazgeçilmez bir ürün olabilir. Siz de kendi estetik görünüşünüz için kulak düzeltici bandı güvenle satın alabilirsiniz.

Beauty Tapes Earlap Kulak Düzeltici Fiyatları ve Yorumları

Beauty Tapes Earlap Kulak Düzeltici Fiyatları ve Yorumları

Kulak şekli itibariyle kafasından ayrık olan ve estetik zevkine hitap etmeyen kullanıcılar için tasarlanan ürün, kulağa veya kafaya herhangi bir zarar vermeden kullanıcının aradığı görünüme ulaşmasına olanak tanımaktadır. Güçlü bir yapışkana sahip ve suya dayanıklı olduğundan günlük hayatta herhangi bir bozulmaya karşı dirençlidir. Yurt dışında sıklıkla tercih edilen kulak düzeltici bantlar kullanım kolaylığı açısından son dönemde de ülkemizde tercih edilmeye başlanmıştır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Beauty Tapes Earlap kozmetik kepçe kulak düzeltici bant kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünü indirimli fiyat avantajlarıyla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.