Beauty Insideout Küçük Çekmece Modülü Düzenleyici

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beauty Insideout Küçük Çekmece Modülü Düzenleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAKYAJ TRENDI Satıcı Ünvanı: TS KOZMETİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859104041000001 Vergi Kimlik Numarası: 8591040410
    Bu ürün MAKYAJ TRENDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Çekmece modülü organizer, kaliteli pleksi malzemeden üretilmiş düzenleme kutusudur. Kozmetik ürünlerinizi düzenlemeye yardımcı çok bölmeli bir üründür. Rujlar, farlar ve allıklar için çok ideal bir makyaj organizeridir. Adet olarak çokça olan makyaj malzemelerinizi derli toplu tutar. Çok yönlü ve kullanışlıdır. Çekmece şeklinde olmasından dolayı kullanımı rahattır. Ürün boyutları: 18cm, 10cm, 4,50cm.
Geri Bildirim Ver

Beauty Insideout Küçük Çekmece Modülü Düzenleyici

Çekmece düzenleyiciler evde ve ofiste eşyaları bir araya toplamaya yardımcı olan ürünlerdir. Kutunun çekmece yapısı evin her alanında kullanıma uygundur. Kullanıldığında ortama düzenli bir görünüm kazandıran ürün, eşyalarınızı muhafaza etmeniz için ideal bir düzenleyicidir. Dağınık olmayı sevmeyenler ve eşyalarının bir arada durmasına özen gösterenler düzenleyici kutuları çok sık tercih eder. Beauty Insideout küçük çekmece modülü düzenleyicinin malzemesi renksiz plastik cam olan pleksidir. Çekmece şeklindeki organizer kutu, kozmetik ürünlerinizi düzenlemenize yardımcı olur. Makyaj malzemeleri birden fazla olan kişiler için oldukça kullanışlı bir üründür. Ayrıca makyaj malzemesi dışında istediğiniz her eşyayı koyabilirsiniz. Ürünün görünümü küçük bir çekmece şeklindedir. Çekmece şekli ürüne pratiklik sağlar. Oldukça hafif ürünü istediğiniz yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

  • Dayanıklı ve hafif plastik yapı
  • Ekstra depolama alanı
  • Çekmece görünümü

İşlevsel Beauty Insideout Çekmece Düzenleyici Özellikleri

İşlevsel Beauty Insideout Çekmece Düzenleyici Özellikleri

Beauty Insideout çekmece düzenleyici, oldukça işlevsel bir üründür. Çekmece modülü ile kolay kullanım fırsatı sunar. Boyutu 18x10x4.5 cm olan ürünün plastiği renksiz ve saydamdır. Ürün, makyaj malzemeleri, kozmetik ve bakım ürünleri için kullanıma uygundur. Kaybolma ihtimali olan eşyalarınız için çekmece düzenleyici pratik bir üründür. Düzenleyici kutunun plastiği pleksi cam malzemeden üretilir. Plastik olması sayesinde uzun ömürlü kullanılabilir. Ürün, saydam bir yapıya sahiptir ve renksizdir. Oldukça küçük olan kutu, küçük eşyalarınızı bir arada tutar ve düzenli olmanıza yardımcı olur. Kutunun içine makyaj malzemelerinizin yanı sıra dilediğiniz her eşyayı koyabilirsiniz. Kutu, eviniz ya da çalışma ortamınız için size ekstra ve güvenli depolama alanı sağlar. Ürün, düzenli olmayı sevenler ve dağınıklıktan hoşlanmayanlar için çok işe yarar bir düzenleyicidir.

Küçük Eşyalarınız İçin Beauty Insideout Çekmece Modülü

Küçük Eşyalarınız İçin Beauty Insideout Çekmece Modülü

Çekmece modülü düzenleyici, kullanışlı yapısı ile herkesin ihtiyaç duyabileceği bir üründür. Pratik ve basit bir kullanıma sahiptir. Dağınık ortamdan hoşlanmayanlar ve sürekli aradığı eşyayı bulmakta zorlananlar, düzenleyici kutu sayesinde bu sorunlarına çözüm bulabilir. Kutu, küçük çekmecesi ile her yere sığabilir. Böylece kutuyu istediğiniz yere koyabilirsiniz. Ürün, dolap içleri, masaların ve konsolların üstü ve raflarda kullanıma uygundur. Ayrıca çekmece şekliyle aksesuar özelliği de taşır. Organizer kutu sayesinde çok sık kullandığınız eşyalarınız her zaman ulaşabileceğiniz bir noktada bulunur. Beauty Insideout küçük çekmece modülü düzenleyici kullananlar, küçük ve hafif olması ile kutuyu diledikleri her yere taşıyabilir. Seyahatlerde de yanlarında götürerek kullanabilir. Bu sayede müşteriler gittikleri yerlerde eşyalarını kaybetmenin önüne geçebilir. Çekmece düzenleyici ile günlük hayatın birçok alanında, özellikle evde ve iş yerinde eşyalarınızı düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Beauty Insideout Küçük Çekmece Modülü Düzenleyici Fiyatları

Beauty Insideout Küçük Çekmece Modülü Düzenleyici Fiyatları

Beauty Insideout küçük çekmece modülü düzenleyici fiyatı, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Çekmece modülü organizer, boyut olarak küçük bir kutudur. İçerisinde küçük boyutta olan her eşya saklanabilir. Bu özellikleri ile kaybolma riski olan eşyalarınızı saklayabileceğiniz bir üründür. Çekmece görünümü, ürünü hem şık hem de kullanışlı hale getirir. Aynı zamanda ev ortamının düzenli görünmesini sağlar. Pleksi cam malzemeden üretilen kutu, plastik yapısı ile oldukça hafiftir. Bu sayede uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Küçük çekmecesi ile her yere sığabilen ürünü istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Ekstra depolama alanı sağlayan kutu, düzenli olmayı seven kişilerin beğeneceği bir üründür. Beauty Insideout küçük çekmece modülü düzenleyici yorumlarına göz atarak ürünü kullanan müşterilerin incelemelerini okuyabilirsiniz. Siz de çekmece kutuya Trendyol üzerinden uygun ve avantajlı fiyatlar sayesinde sahip olabilirsiniz.