Genel Markalar Macadamia Yağlı Kıtık Giderici Köpek Şampuanı 250 ml

143,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Macadamia Yağlı Kıtık Giderici Köpek Şampuanı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PettMamaMia Satıcı Ünvanı: SEMA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0840185282
    Bu ürün PettMamaMia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beaphar Macadamia Yağlı Kıtık Giderici Köpek Şampuanı 250 ml Beaphar Macadamia yağlı kıtık giderici şampuan organik olarak üretilmiş aktif maddeler içeren etkili, çevre dostu bir şampuandır. Eşsiz, tahriş edici olmayan formülümüz nötr bir pH'a sahiptir ve parabenler, silikonlar ve renklendiriciler içermez. Beaphar BIO Aralığı sadece hayvanlar için büyük, ama çok çevre için iyi. ECOCERT® sertifikalı ürünler doğal aktif maddeler içerir, ancak aynı zamanda toksisite ve biyolojik olarak parçalanabilirlik ile ilgili katı standartlara sahip saygılı üretimden gelmeleri gerekir. Bu sertifika, üreticinin çevre konusunda etik ve saygılı bir yaklaşıma sahip olduğundan emin olmak için birden fazla faktörü dikkate alır. Ayrıca Beaphar BIO Serisinde kullanılan şişe ve tüpler %100 yenilenebilir ve geri dönüştürülebilir, sürdürülebilir kaynaklı şeker kamışından yapılır. Beaphar Macadamia Oil Köpekler için Kıtık Giderici Şampuan , köpeğinizin cildini nemlendirmek ve tüylerini güzel bir şekilde yumuşak bırakmak için organik olarak üretilmiş Aloe vera jeli içerir. Macadamia yağı ve ebegümeci ile zenginleştirilmiş şampuan, köpeğinizin tüylerini besler ve korur, tüylerini yumuşak ve parlak bırakır. Hem uzun hem de kısa tüylü köpekler için uygundur. Köpekler için, deri sağlığını koruyan parlak, kolay taranan canlı tüy yapısı kazandıran, kıtık giderici ve tüy onarıcı bakım şampuanı. İçerdiği macadamia yağı yıpranmış tüyleri onarıcı etki sağlar ve tüylerin sağlıklı ve parlak olmasına yardımcı olur.
  • pH nötr'dür deri sağlığının korunması için idealdir.
  • Beaphar köpek şampuanı kıtık giderici ve tüy onarıcı özellikte, tüy bakım şampuanıdır.
  • Beaphar şampuanın içerdiği macadamia yağı yıpranmış tüyleri onarıcı etki sağlar ve tüylerin sağlıklı ve parlak olmasına yardımcı olur.
  • Beaphar köpek şampuanının pH'ı nötr'dür deri sağlığının korunması için idealdir.
  • Uygulanışı * Uygulama öncesi tüylerin tümü ılık su ile ıslatıldıktan sonra şampuanı uygulayınız. * Hafif friksiyonlarla köpürtülerek deriye kadar etkilemesi sağlayınız. * 2-3 dakika köpüklü olarak bekletildikten sonrabol su ile iyice durulayarak tüyleri kurutunuz.
Geri Bildirim Ver