BE ACTİVE Yeni Stil Pet Kedi Köpek Yuvarlak Yatak Peluş Kedi Sıcak Yatak Tüylü Kedi Köpek Evi

Beden: Battal Standart
Battal Standart
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
430 TL400 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BE ACTİVE Yeni Stil Pet Kedi Köpek Yuvarlak Yatak Peluş Kedi Sıcak Yatak Tüylü Kedi Köpek Evi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: istoçyalıı Satıcı Ünvanı: ŞEVVAL GÖK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3981070501
    Bu ürün istoçyalıı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Stil Pet Kedi Köpek Yuvarlak Yatak Peluş Kedi Sıcak Yatak WELSOFT Tüylü Kedi Köpek Evi WELSOFT KUMAŞTAN PEMBE RENK DAHA İYİ UYKUYU DESTEKLER: Kediler, küçük köpekler ve diğer evcil hayvanlar için mükemmel olan rahat yataklarımız , tüylü arkadaşınıza en iyi şekilde UYKUSUNU ALABİLMEKTEDİR. ! Evcil hayvanınız için sıcaklık ve güvenlik hissi sağlayarak (yüksek duvarları ile) daha dinlendirici bir uyku sağlar, KOLAYLIK İÇİN TASARLANDI: Yüksek kaliteli WELSOFT kumaşlardan oluşan şık renk yelpazemiz sayesinde, evinize uygun bir kedi, köpek yastığı bulmak her zamankinden daha kolay! Suya dayanıklı taban sadece zemini korumakla kalmaz, aynı zamanda bu yataklar makinede yıkanabilir ve kurutucu için güvenli olduğundan, fazla saç ve kokular geçmişte kalan bir sorundur. PREMIUM KALİTE: Yalnızca birinci sınıf evcil hayvanlar için güvenli malzemelerden yapılmıştır, köpek yataklarımızın tamamen toksik olmadığını bildiğinizden emin olabilirsiniz! İşlenmemiş elyaflarla doldurulmuş, diğer evcil hayvan yataklarında bulunan ikinci el elyaflardan 3 kata kadar daha uzun süre çatısını korur. HAYVANLAR İÇİN TASARLANDI Rahat, sıcak ve rahat bir evcil hayvan yatağı, dört ayaklı arkadaşınız için olmazsa olmazdır. Pek çok model daha iyi uykuyu teşvik ederken, evcil hayvanınız onları ne kadar çok kullanırsa düzleşir ve rahatsız olur. Daha da kötüsü, kokuları vardır ve temizlenmesi imkansızdır. BU ÜRÜNDE DÜZLEŞME OLMAZ KOKU YAPMAZ YIKANABİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta Boy
  • Tip Simit Yatak
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver