BAZAAR 4 Mavi Çay Saf (butterfly Pea Flower Tea) 1. Kalite (10gr)

123,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BAZAAR 4 Mavi Çay Saf (butterfly Pea Flower Tea) 1. Kalite (10gr)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAZAAR 4 Satıcı Ünvanı: ALİ RIZA DİVRİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010053449
    Bu ürün BAZAAR 4 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Özel Formülü ile Bazaar 4 Mavi Çay Saf Sizlerle

Öncelikle rengiyle dikkat çeken Bazzar 4 Butterfly Pea Flower Tea Güney Asya'daki Clitoria ağacından elde edilen bir çaydır. Adını renginden alan çay, çoğunlukla Asya kültüründe yer almaktadır. Yeşil kelebek çayının birçok hastalık için kullanım alanları bulunmaktadır. Mavi kelebek çayı, Tayland'ın dağlık bölgelerinde yetişen bir bitkiden elde edilmektedir. Mavi kelebek çayının rahatlatan işlevi vardır. Bu nedenle stresten uzak durmaya ve uyku problemlerinin çözülmesine yardımcı olur. Ağrı kesici özelliği bulunan bu çay kabızlığı da giderir. Yüksek tansiyonları indirir. Çay çeşidi sinüzit önleyici işlevine sahip olmasının yanı sıra doğal bir ağrı kesicidir. Cilt problemlerine iyi gelen mavi kelebek çayı, egzama yaraları ve lekelere birebirdir. İdrar yolu enfeksiyonlarına iyi gelen bu çay, ses tellerinde enfeksiyon oluşabileceği durumlarda da etkilidir. Bazaar4-mç-10 ürünü sigarayı bırakmak için de çok iyi bir destektir.

  • Lezzetli
  • Kaliteli
  • Katkı Maddesi İçermeyen Yapı

Bazaar 4 Mavi Çay Etkileri

Bazaar 4 Mavi Çay Etkileri

Dünyada mavi kelebek çayı olarak bilinen çay türü ülkemizde de mavi kelebek çayı olarak bilinmektedir. Özellikle Hindistan ve Çin'de yaygın olarak kullanılan bir içecek olan bu çay, alternatif tıp alanında da popülerdir. Bazaar 4 mavi çay saf ( butterfly pea flower tea ) 1. Kalite ürünü, birçok farklı biçimde demlenip içilen bir çay türüdür. Çay hem sıcak hem de soğuk olarak içilebilir. Bu çay, tıpkı normal bitki çaylarında olduğu gibi kaynamış su eklenerek yapılabilir. Aynı zamanda bu çayı soğuk olarak da içebilirsiniz. Yeşil kelebek çayı özellikle göz hastalıklarına çok iyi gelir. Göz yorgunluğuna, bulanık görmelere vb. şikayetlerin çözülmesine yardımcı olur. Ayrıca göz kılcal damarlarındaki kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olur. Antioksidanlar açısından çok zengin bir üründür.

Bazaar 4 Mavi Çay İçeriği

Bazaar 4 Mavi Çay İçeriği

Normal bir bitki içerisinde sadece bir tür antioksidan olmasına rağmen, Bazaar 4 mavi çay saf ( butterfly pea flower tea ) 1. kalite içeriği birden fazla farklı antioksidana yer verir. Bu antioksidanlar, cilt hastalıklarını tedavi eder ve kırışıklıkları ve cilt büyümesini azaltarak yaşlanma belirtilerinin en aza inmesine yardımcı olur. Bu çay kadın hastalıkları tedavisinde de tercih edilmektedir. Bazaar 4 mavi çay saf ( butterfly pea flower tea ) 1. kalite kullanımı ise oldukça basittir. 1 bardak kaynamış suya 1 ila 2 çay kaşığı bu çaydan ekleyin. Daha sonra 5 dakika demlenmeye bırakın. Çayın rengi koyu ise, sıcak su ekleyebilirsiniz. Bu çay aynı zamanda fazla kilolardan kurtulmak için tercih edilen bir çay türüdür. Sadece kilo vermeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda yağların yok olmasına yardımcı olur. Ayrıca kilo alımından kaynaklanan ödemden kurtulmaya da yardımcı olmaktadır.

Bazaar 4 Mavi Çay Faydaları

Bazaar 4 Mavi Çay Faydaları

Rahatlatıcı bir etkiye sahip olan Bazaar 4 mavi çay saf ( butterfly pea flower tea ) 1. kalite faydaları ise oldukça fazladır. Kabızlığı önlemede oldukça etkilidir. Cilt sorunlarını düzenli kullanımlarda giderir. Baş ağrılarını, yorgunluğu ve uykusuzluğu giderir. Romatizma rahatsızlıkları açısından etkili bir formüle sahiptir. Hafızayı güçlendirmede etkili olması sayesinde çoğu kişi tarafından sevilerek tüketilmektedir. Hemoroit oluşumuna engel olur. Antibakteriyel özelliğe sahiptir ve göz sağlığı açısından da faydalı bir görev üstlenir. Faydaları ile öne çıkan bu ürün bu markanın bünyesine en sevilen ve tercih edilen ürünler arasında yer alır. Bazaar 4 mavi çay saf ( butterfly pea flower tea ) 1. kalite yorumları ve fiyatı için ürünlere göz atabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.