10
Boya Tabancası kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Baytec Boya Tabancası

422 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
440 TL425 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Baytec Boya Tabancası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELEK YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: SELEK MÜHENDİSLİK MÜTEAHHİTLİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760047610900011 Vergi Kimlik Numarası: 7600476109
    Bu ürün SELEK YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baytec boya tabancası
Geri Bildirim Ver

Baytec Boya Tabancası Alttan Depolu Mk1301 8471 939318

Baytec boya tabancası alttan depolu Mk1301 püskürtme yöntemi kullanılarak boyanın baya yapılacak olan malzemeye orantılı bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Böylece yüzeyde renk dalgalanmaları ve pürüzsüzlükler görülmez. Son zamanlarda hem sağladığı kullanım kolaylığı hem de kısa zamanda işlemi tamamlayabilme özelliği sayesinde oldukça popülerlik kazanmıştır. Klasik boyama işlemleri ile kıyaslandığında daha kısa zamanda daha büyük alanlar üzerinde uygulamalar yapıldığı anlaşılır. Kullanım alanlarına göre üstten tabancalı, alttan tabancalı ve elektrikli olmak üzere üçe ayrılır. Alttan hazneli boya tabancası genellikle büyük ve zorlayıcı işlerde kullanılır. Çok yönlü bir kullanım imkanına sahip olduğu için vernikleme ve cilalama işlemleri de kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Akla gelebilecek neredeyse her türlü üründe kullanılan boya tabancalarını herkes kullanabilir. Ekipmanları parçalara ayrıldığı için temizliği kolaydır. Temizlik ve bakımları düzenli olarak yapılırsa uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

  • Büyük ve Zorlayıcı İşleri Kolaylaştırır
  • Uzun Yıllar Kullanım
  • Çok Yönlü ve İşlevsel

Baytec Boya Tabancası Alttan Depolu Mk1301 8471 939318 ile Kısa Sürede Boyama İmkanı

Baytec Boya Tabancası Alttan Depolu Mk1301 8471 939318 ile Kısa Sürede Boyama İmkanı

Farklı renk ve boyutlarda Bay Tec boya tabancası piyasada bulunmaktadır. İnsanlar kullanacakları alanlara ve zevklerine göre olan modeli seçip kullanabilirler. Son derece hafif ve ergonomik bir ürün olduğundan insan bedeni üzerinde herhangi bir zararı olmaz. Ayrıca haznesindeki boya bittiği anda hızlıca ek dolum yapılarak işlerde bir aksaklık oluşmaz. Fiyat aralıkları seçilen özelliklere göre değişmektedir. Özellikle de Baytec boya tabancası alttan depolu indirim kampanyaları yakından takip edilerek en uygun olan zamanda satın alarak tasarruf sağlanabilir. Daha önce bu ürünü kullananların ve bu işte profesyonel olan kişilerin kullanım tavsiyeleri doğru bir şekilde uygulanırsa çok başarılı işler meydana getirilebilir. Boyama işlemine başlamadan önce uygulama alanını boya işlemine hazır bir hale getirmek gerekmektedir. Boya sıçramaması istenilen tüm yerler kapatılır ve boyanacak olan pürüzsüz bir hale getirilir.

Baytec Boya Tabancası Alttan Depolu Mk1301 8471 939318 Sayesinde Hızlı ve Profesyonel Boyama

Baytec Boya Tabancası Alttan Depolu Mk1301 8471 939318 Sayesinde Hızlı ve Profesyonel Boyama

Alttan depolu boya tabancası kullanım yerleri genellikle ağır boyaların yapılabileceği mekanlardır. Bunlar; sanayi, tekstil, endüstri ve ahşapla ilgili sektörlerdir. Tabancalar boyama işlemlerini basınç yardımı ile gerçekleştirir. Püskürtme işlemi sayesinde boyanın bütün yüzeye eşit bir şekilde dağıtılabilmesini sağlar. Boya harici başka işlemler için kullanılacağı zaman gerekli ayarlamalar yapılmalıdır. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmekte olup uzun yıllar boyunca yüksek performans sağlayacak şekilde kullanılabilir. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen ürünler diğerlerine göre biraz daha maliyetli olmakla birlikte performansı ve kullanım ömrü sayesinde verilen ücretin hakkını fazlasıyla karşılar. Teknoloji çağında Baytec boya tabancası alttan depolu yorum ve değerlendirmelerine bir tıkla ulaşılabilir. Yapılan bu yorumlar satın alacak kişiler adına her zaman en büyük referans olarak görülmektedir.

Baytec Boya Tabancası Alttan Depolu Mk1301 8471 939318 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Baytec Boya Tabancası Alttan Depolu Mk1301 8471 939318 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Boya işlemine başlanmadan önce eldiven ve gözlük takıp işçi tulumlarını da giymek gerekir. Bu hazırlıklar yapılmadığı takdirde acemice bir iş ortaya çıkar ve özellikle de gözler çok zarar görür. Boyanın karıştırılmasına ve yoğunluğuna da ayrı bir özen göstermek gerekmektedir. Ürün hakkında araştırmalar yapan ve alıp alamama konusunda tereddütleri bulunan kişiler Baytec boya tabancası alttan depolu satın al şeklinde daha önce kullanan kişiler tarafından yapılan yorumlara rast geldiklerinde kararlarını verirler. Üstten depolu boya tabancası fiyatları oldukça ekonomiktir. Her bütçeye uygun olacak şekilde farklı marka ve modelde ürünler bulunmaktadır. Bütçe ve ihtiyacınıza uygun ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Dilediğiniz zaman ürünü Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.