Baymak (Montaj Dahil) Elegant Plus 9.000 Btu A++ Inverter Klima

13.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baymak (Montaj Dahil) Elegant Plus 9.000 Btu A++ Inverter Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE NORTH STORE Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM SERÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3480339413
    Bu ürün THE NORTH STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • (Montaj Dahil) Elegant Plus 9.000 Btu A++ Inverter Klima

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 9000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 5 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 9000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Baymak (Montaj Dahil) Elegant Plus 9.000 Btu A++ Inverter Klima

Son yıllarda gelişen teknoloji ürünleri arasında yerini alan klimalar, ergonomik tasarımları ve yeni nesil özellikleri ile ilgi odağı olmayı başarır. Klimalar teknolojik alanda yapılan çalışmalar sonucunda her geçen gün teknik açıdan üstün özelliklere sahip modelleri ile dikkat çeker. Bu ürünler her mevsimin iklim koşulları için konfor sağlayan popüler cihazlar arasındadır. Klimaları evde ve iş yerinde ısınmak ya da serinlemek için kullanabilirsiniz. Baymak markası iklimlendirme sektöründe yaptığı çalışmalarla önde gelen köklü firmalardan biridir. Baymak (montaj dahil) Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter klima 2999 modeli gelişmiş özellikleriyle ilk sıralarda tercih edilir. Elegant Plus 9000 ürünü, serinin öne çıkan modellerinden biri olarak beğeni toplar. Cihazı tercih ederek mekanlarınızda istediğiniz sıcaklığı sağlayabilmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

  • Ergonomik ve şık tasarım
  • Düşük enerji tüketimi
  • Yüksek performans

Baymak Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter Klima Özellikleri

Baymak Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter Klima Özellikleri

Baymak (montaj dahil) Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter klima yüksek donanımı ve kullanım kolaylığıyla tercih edilir. Ürün, duvar tipi klima modeli olarak tasarlanır. 9.000 BTU soğutma ve ısıtma kapasitesi ile evde ve iş yerinde rahatlıkla istenilen iklimi sağlayabilen klima, soğutma özelliğinde A++ enerji sınıfında bulunmasıyla enerji tasarrufu sağlar. Cihaz R32 soğutucu akışkanı ile çevre dostu bir üründür. Inverter özelliği sayesinde düşük enerji tüketimi yapan cihazla yüksek verimlilik sağlayabilirsiniz. Baymak (montaj dahil) Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter klima yorumları incelendiğinde yeni nesil teknolojisinin sağladığı enerji tasarrufu ile yüksek performansa ulaşılabilmesinden duyulan memnuniyet dikkat çeker. Beyaz rengi sayesinde kullanıldığı ortamda sade ve estetik bir görünüm sağlayan ürünü yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanabilir, ısınma problemini ortadan kaldırabilirsiniz.

Baymak Elegant Plus Klima Kullanmanın Avantajları

Baymak Elegant Plus Klima Kullanmanın Avantajları

İç mekanlarınız için Baymak Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter klima modelini tercih ederek teknolojik özellikleriyle avantajlı duruma geçebilirsiniz. Ürünün ECO modu ile enerji tasarrufu sağlayabilir, Silence modunun sağladığı sessiz çalışma özelliğiyle kullanım konforu yaşayabilir, cihazın 0,5 derecelik sıcaklık değişim ayarı fonksiyonuyla rahatlıkla sıcaklık kontrolü yapabilirsiniz. Klimanın gizli LED ekranından ayarlanan ısıyı görmeniz mümkündür. Cihaz 4 yöne doğru otomatik hava yönlendirme sistemiyle tüm odaya eşit ısı dağıtır ve I Feel teknolojisiyle hissedilen sıcaklığın kontrolünü sağlar. Ürünün LCD uzaktan kumandasından detayları görebilirsiniz ve kısa yol tuşlarıyla kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Baymak (montaj dahil) Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter klima kullananlar, ürünün sağladığı rahatlıktan ve sunduğu konfordan duydukları memnuniyetlerini belirtirler. Evinizde ve işyerinizde kullanabilmek için bu modeli güvenle tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Baymak Elegant Plus İnverter Klima Fiyatları

Avantajlı Baymak Elegant Plus İnverter Klima Fiyatları

Baymak Elegant Plus 9.000 modeli, iç mekanlarda kullanılmaya başlandığı anda farkını hemen hissettirir. Baymak (montaj dahil) Elegant Plus 9.000 BTU A++ İnverter klima fiyatları ürünün sağladığı kullanım konforu, enerji tasarrufu ve ortamda gösterdiği yüksek performans dikkate alınarak belirlenir. Cihaz 5 farklı fan hızı ayarlama özelliği, yüksek ısıtma performansı ve akıllı temizleme fonksiyonu ile dikkat çeker. Ürünün ısı sabitleme ayarı ile bir kez ayar yaparak istediğiniz sıcaklığın keyfini yaşayabilirsiniz. Auto Restart fonksiyonu ile ortamın sıcaklığı aynı ayarda tutulabilir ve cihaz kendini yeniden başlatabilir. Hava filtresi sayesinde sağlıklı bir ortam hazırlayabilir ve kötü kokuları uzaklaştırabilirsiniz. Yüksek teknolojik özellikleriyle kullanım konforu sağlayan Baymak Elegant Plus klimayı tercih ederken Trendyol’da incelemeler yapabilir ve kampanyalı fiyat avantajlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.