Baymak Logi On / Off Kablosuz Oda Termostatı

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.420 TL

Ürün Bilgileri

Baymak Logi On / Off Kablosuz Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ısımarketizmir Satıcı Ünvanı: ISI ÜRETİM YÜKLENİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0466001632300012 Vergi Kimlik Numarası: 4660016323
    Bu ürün ısımarketizmir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BAYMAK LOGI KABLOSUZ ODA TERMOSTATIDijital ekranlı oda termostatı0,5 C Sıcaklık hassasiyeti kontrolü0,1 C Sıcaklık ölçüm hassasiyeti5-30 C Sıcaklık kontrol aralığıOn/Off KontrollüKablosuz bağlantıUYUMLULUK
  • *NOVADENS EXTRA HARİÇ TÜM BAYMAK KOMBİLERE UYUMLUDUR*BAYMAK LECTUS UYUMLUDURBAYMAK LPY UYUMLUDURBAYMAK DPY UYUMLUDURBAYMAK STARTEC UYUMLUDURBAYMAK DUO TEC UYUMLUDURBAYMAK IDEE UYUMLUDURBAYMAK NOVADENS UYUMLUDURBAYMAK LUNA UYUMLUDURBAYMAK NOVADENS EXTRA UYUMSUZDUR

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Baymak Logi Dijital Kablosuz Oda Termostatı

Oda termostatı, kombi gibi ısıtma sistemlerinde kullanılır. Odanın sıcaklığını sabit bir değerde tutmaya yarayan bir alettir. Baymak Logi Kablosuz Oda Termostatı, oda istenilen dereceye geldiğinde ısıtma sistemine açma-kapama talimatını vererek çalışmasını durdurmaya ya da başlatmaya fayda sağlar. Böylece odanın sıcaklığı belirli bir seviyede sabit olarak tutulur. Baymak Logi oda termostatı kablosuz olarak çalışmaktadır. On/Off kontrolünü başarılı bir şekilde yerine getirir. Dijital ekranı sayesinde okuma kolaylığı ve teknolojik, modern bir görünüm sağlar. Uzun pil ömrü ile dikkat çeken Baymak Logi Termostat, oda sıcaklığını istenilen derecede tutarak enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Her evde mutlaka bulunması gereken bu eşsiz ürün, yaz kış ısıtmalarında büyük fayda sağlayacaktır. Isıtma sistemlerine imzasını atmayı başaran Baymak Logi ürünleri, oda termostatı olarak da iddiasını sürdürmektedir.

  • Hassas Sıcaklık Kontrolü
  • Kablosuz ve Dijital Ekran Bağlantısı
  • Uzun Yıllar Kullanım Ömrü

Logi Oda Termostatı ile Sıcaklık Kontrolünde Büyük Kolaylık

Baymak Logi Kablosuz Oda Termostatı Sayesinde Sıcaklık Kontrolünde Büyük Kolaylık

Baymak Logi kablosuz oda termostatı, tüm kombi marka ve sistemleriyle uyumlu olmasıyla sıcaklık kontrolünde büyük kolaylık sağlamaktadır. Kablosuz bağlantısı yardımıyla kolay kullanım garantisi sunar. Aynı zamanda dijital ve oldukça teknolojik bir ekrana sahip olan Baymak Logi kablosuz dijital oda termostatı, aynı çerçeve içerisinde oda sıcaklığını ve ayar sıcaklığını birlikte göstermektedir. Büyük ekranıyla görüş açınıza uygun olacak şekilde dizayn edilmiştir. 0,5 °C sıcaklık hassasiyetine kadar kontrollerini yapmakta olan Baymak Logi oda termostatı, genleşme ve büzülme prensibine göre çalışmaktadır. Sahip olduğu iki düğmesiyle oldukça fazla iş başarabilen bu üründen, fazlaca verim alacağınıza emin olabilirsiniz. Hassas derecelerde dahi işlem yapabilirliğinin yanına eklediği kolay kullanım sayesinde oda sıcaklığını ayarlamak ve sabit tutmak adına sahip olmak isteyeceğiniz bir üründür.

Baymak Logi Kablosuz Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?

Baymak Logi Kablosuz Oda Termostatı Nasıl Kullanılır?

Baymak Logi kablosuz oda termostatı kullanımı bakımından, büyük dijital ekranı ve hemen altında yer alan iki düğmesiyle kolay kullanıma sahiptir.Düğmelerin aşağı veya yukarı olanlarına basılarak odanın getirilmek istenilen sıcaklık değeri ayarlanır. Eğer oda sıcaklığı ayarlanan sıcaklık değerinin üzerinde bir değerde seyrederse, Baymak Logi oda termostatı ısıtma sistemine kapama işareti gönderir. Bu sayede sabit bir değer yakalanmış olur. Ya da tam tersi bir durum söz konusu olduğunda, oda sıcaklığı ayarlanan sıcaklık değerinin altına düştüğünde, kombiye açma komutu gönderilir. Böylece tekrar sıcaklık, Baymak Logi kablosuz oda termostatı üzerinde ayarlanan değere erişmiş olur. Oda sıcaklığı, 5 ile 30 °C sıcaklık aralığı kapsamında istenilen herhangi bir değerde ayarlanabilmektedir. Baymak Logi kablosuz oda termostatı nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise bu kadar basittir.

İndirimli Baymak Logi Oda Termostatı Fiyatları ve Yorumları

İndirimli Baymak Logi Oda Termostatı Fiyatları ve Yorumları

Baymak Logi kablosuz oda termostati özellikleri arasında yer alan en önemli özelliği kuşkusuz kombinin ulaşacağı sıcaklığı sabitleyerek devamlı olarak devreye girmesini önlemesidir. Bu sayede maddiyattan ve enerjiden büyük tasarruf edilmektedir. Baymak Logi kablosuz oda termostatı kullanıcı yorumları dikkate alındığında görülecektir ki kullananlar arasında memnun kalan kişiler çoğunluktadır. Çünkü tam bir performans ürünü olmasının yanı sıra Baymak Logi kablosuz oda termostatı fiyatı açısından da oldukça tatmin edici bir üründür. Faturada ödediğiniz miktarın düştüğünü bir sonraki ay hemen fark edebilmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca ekranındaki rakamların netliği ve düğmelerinin kolay ayarlanabilir oluşuyla oldukça memnun kalacaksınız. Baymak Logi kablosuz oda termostatı, başarılı performansını enerjiden tasarruf da ederek kusursuz olarak yerine getiren olmazsa olmaz bir üründür.