Baymak (MONTAJ HARİÇ) Aqua Lcd Prizmatik Jet 65 Lt. E. Termosifon

10.500 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.438,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.705 TL

Ürün Bilgileri

Baymak (MONTAJ HARİÇ) Aqua Lcd Prizmatik Jet 65 Lt. E. Termosifon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazariçi Satıcı Ünvanı: KOSTAK ISI SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0580082053100001 Vergi Kimlik Numarası: 5800820531
    Bu ürün Pazariçi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baymak Aqua Lcd Prizmatik Jet 65 Lt. İle İlgili Sık Sorulan Sorular Montaj Dahil Mi? Hayır, Baymak Aqua Lcd Prizmatik Jet 65 Lt termosifonlarda montaj HARİÇTİR. Servis Ne Zaman Gelir? ürün elinize ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp ÜCRETLİ montaj kaydı açtırabilirsiniz. Yol ücreti alacak mı? köy kasaba veya merkeze uzak yerler için servis yol ücreti talep etmektedir. Ekstra Ücret Alır Mı? su ve elektrik tesisatları hazır olmalı ayrıca su basınç düşürücü ücretlidir. Kargo dahil mi? Evet, tüm termosifonlarda kargo dahildir. Garanti Süresi Ne Kadar? Baymak Aqua Lcd Prizmatik Jet 65 Lt. termosifon 3 yıl garantilidir. Termosifon Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır... Baymak (Montaj Hariç) Aqua Lcd Prizmatik Jet 65 Lt. Elektrikli Termosifon BAYMAK AQUA LCD PRİZMATİK JET SERİSİ JET 50 / JET 65 / JET 80 / JET 100 3 yıl garanti İki kat daha hızlı ısıtma teknoloji sayesinde zamandan tasarruf Programlama özelliği ile düşük elektrik sarfiyatı Özel emaye teknolojisi sayesinde uzun ömür 4 farklı emniyet sistemi ile güvenli tasarım Korozyona karşı koruma Anti-lejyoner fonksiyonu ile hijyenik su konforu Yüksek kaliteli izolasyon sayesinde enerji tasarrufu Baymak Lcd Prizmatik JET 65 Lt. Termosifon Montajı ve Garanti İşlemleri - Termosifon elinize ulaştıktan sonra 444 0 235 Baymak müşteri hizmetlerinden ÜCRETLİ montaj kaydı açtırabilirsiniz. - Köy kasaba veya merkeze uzak yerler için servis yol ücreti talep etmektedir. - Termosifonlar araç karavan yat vb. yerlere takılırsa garanti kapsamına alınmamaktadır. - Elektrik ve su tesisatları hazır olmalı, aksi takdirse servis ücret talep etmektedir. - Su ve elektrik regülatörü yani basınç düşürücü gerekli ise ücretli olarak takılır. - Termosifonların takılacağı duvar sağlam değilse montaj gerçekleştirilmez. - Baymak elektrikli termosifonlarda montaj hariçtir ama tüm montaj malzemeleri kolide mevcuttur, faturanız garanti yerine geçmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 65 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Gücü 2000 W
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver