Baykuş Edebiyat Dergisi Baykuş 11

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baykuş Edebiyat Dergisi Baykuş 11

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYKUŞ YAYINEVİ Satıcı Ünvanı: KUTALMIŞ METE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3309150087600000 Vergi Kimlik Numarası: 6190707465
    Bu ürün BAYKUŞ YAYINEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 11. SAYISI İLE BAYKUŞ, İKİNCİ YENİ DOSYASIYLA ÇIKTI. Baykuşların başlarını 270 derece çevirebilme özelliğine binaen sanatın her alanına gözlerini çevirmek isteyen dergimiz yine dopdolu içeriğiyle karşınızda. Akşın Bike’nin İkinci Yeni şairlerini temalaştırdığı çizimi kapağımızda sizleri karşılıyor. Çok sevdiğiniz Ajanda, Baykuş Gözüyle, Dedikodu ve Biliyor muydunuz? bölümleri yine dolu dolu. Hemen ardından “Antoloji” adını verdiğimiz ve her sayının içeriğiyle bağlantılı şiirlerin yer alacağı yeni bölümümüzü keyifle okuyacaksınız. Gökbörü Mete, "Yeniden Bir Hayal: II. Yeni ve Sonrası" başlıklı yazısında İkinci Yeni’nin doğuşunu günümüzle kıyaslıyor ve bir hayal kurmamızı sağlamaya çalışıyor. Harun Görücüler, Edip Cansever’i “Görünmez Kuşların Şairi” başlıklı yazısıyla inceliyor. Yusuf Bilal Akkaya, Ece Ayhan’ın araştırmalara konu olan dilini “Zahmetli Bir Dil: Ece Ayhan’ca” başlığı altında irdeliyor. Bahaddin Tuncer, “Türk Şiirinin Noktalama ile İmtihanı” yazı dizisinin bu sayımızdaki bölümünde “İlhan Berk Şiirinde Noktalamanın Görünümü” başlığıyla bu konu üzerine tekrar eğiliyor. Hande İkbal Türedi, “İkinci Yeni Şiirinde Anlam ve 3. İhtimalin Olanaksızlığı” başlıklı yazısında İkinci Yeni şairlerinin anlam ve ihtimalleri üzerinde duruyor. Enes Kırcalı, İkinci Yeni şairlerini “İsmet Özel’in Gözünden” bizlere aktarıyor. Flora Kitap kurucu ortaklarından Ezgi Durmuş, Ayşe Ayhan Demir ile yeni kitabı “Ruhların Göçü” üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Tuğçe Kabakcı, “Sivrisinek Şehirde” adlı eser üzerinden varoluşçuluk ve zaman çizgileri üzerine bir inceleme yazdı. Onur Özkoparan, “Çileci Diogenes’in Fıçısı” başlıklı yazısında Diogenes’in hayatı, eserleri ve tarzıyla ilgili bir derlemeyi bizlere sunuyor. Aşıti Uzun, Şükran Varol Kır, Defne Karadağ, Nihal Tanyel, Mevlüt Şener, Mustafa Turay, Taha Faruk Dal, Volkan Tepe, Gökhan Ergüt ve Hazaryalı deneme ve şiirleriyle bu sayımıza başka bir hava katıyorlar. Ali Duru, Akşın Bike, Eyüp Başer, Volkan Yiğit, İlyas Saydal, Arslan Mete çizimleriyle bizlere büyük ve şahane katkılar yaptılar. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. Dergimizi bugün itibariyle profilimizdeki linklerden Shopier ve Trendyol üzerinden, önümüzdeki haftadan itbaren ise Kitapyurdu üzerinden temin edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Yazar Anonim
Geri Bildirim Ver