Baykuş Edebiyat Dergisi Baykuş 10

224 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baykuş Edebiyat Dergisi Baykuş 10

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYKUŞ YAYINEVİ Satıcı Ünvanı: KUTALMIŞ METE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3309150087600000 Vergi Kimlik Numarası: 6190707465
    Bu ürün BAYKUŞ YAYINEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baykuşların başlarını 270 derece çevirebilme özelliğine binaen sanatın her alanına gözlerini çevirmek isteyen dergimiz yine dopdolu içeriğiyle karşınızda. Osman Kubat’ın 11 farklı, büyük ve meşhur tablonun sentezini yaptığı çizimi kapağımızda sizleri karşılıyor. Çok sevdiğiniz Ajanda, Baykuş Gözüyle, Dedikodu ve Biliyor muydunuz? bölümler yine dolu dolu. Gökbörü Mete, "Bir Tesadüf Üzerine" başlığında kapak çizimimizde kendini gösteren Venüs’ün Doğuşu, Kaplumbağa Terbiyecisi, Melon Şapkalı Adam, Diken Kolye ve Sinekkuşu ile Otoportre, Çığlık, Yıldızlı Gece, Belleğin Azmi, İnci Küpeli Kız, Adem’in Yaratılışı, Pablo Picasso Otoportresi, Mona Lisa tabloları üzerine bir inceleme ve değerlendirme yazısı yazdı. Yusuf Bilal Akkaya, Wattpad hikâyeleri üzerine bir inceleme yapıp bu tarz hikâyeleri hem yazanların hem de okuyanların “Tek Tipleşme” yaşadığını anlattı. Ayşe Ayhan Demir, " Film mi Kitaptan Çıkar, Kitap mı Filmden" başlıklı yazısıyla yine bizlerle birlikte. Sibel Akıncı, “Hapşırsaydım Ölürdüm” başlıklı yazısıyla Martin Luther King Jr. Üzerine bir incelemeyle karşınızda. “21. Yüzyılda İnsan Olmak”ı Beyza Yazıcıoğlu anlattı. Onur Özkoparan, “Michelangelo’nun Hayal Kırıklığı” başlıklı yazısında Michelangelo’nun hayatı, eserleri ve tarzıyla ilgili bir derlemeyi bizlere sunuyor. Bahaddin Tuncer, “Türk Şiirinin Noktalama ile İmtihanı” yazı dizisinin ikinci bölümüyle bizlere eşlik ediyor. Enes Kırcalı, “Sen Hikâye Yazamazsın” başlıklı yazısında Türk edebiyatının önemli kalemlerinden Tarık Buğra’yı otobiyografik olarak inceliyor. Cansu Çetin, “Yıldırım Beyazıd Han Diyarı: Üsküp” başlıklı gezi yazısıyla dergimize renk katıyor. Kaan Gürgan, Tomris Ay Han, Mustafa Turay, Aşıti Uzun, Hazaryalı, Selva Ezgi Yücel, Derya Çınar, Kadir Tepe, Akın Dursun, Eylül Ecem Yıldız, Gök Aloğlu ve Rıdvan Yıldız öykü, deneme ve şiirleriyle bu sayımıza başka bir hava katıyorlar. Aslı Alpar, Ali Duru, Akşın Bike, Uğur Atmaca, Şulenur Efe, İlkay İlknur Ünver Avaçar, Nur Güleryüz ve Elif Çelebi çizimleriyle bizlere büyük ve şahane katkılar yaptılar. Marcello Venusti, Munif Fehim, Kazma Togo, Edward Munch ve John Everett Millais’e ait çizimler ise dergimizde yer alan eserlere eşlik ettiler. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
Geri Bildirim Ver