3
Yabancı Dil Eğitim Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri Ile Ingilizce Kelimeler Ve Jet Ingilizce Ebat: 14x20cm)

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri Ile Ingilizce Kelimeler Ve Jet Ingilizce Ebat: 14x20cm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aden Kitap Ticaret Limited Şirketi Satıcı Ünvanı: ADEN KİTAP TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007123012400001 Vergi Kimlik Numarası: 0071230124
    Bu ürün Aden Kitap Ticaret Limited Şirketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jet İngilizce ve Hafıza Teknikleri ile İngilizce Kelimeler kitabından oluşan İngilizce Eğitim seti. Jet İngilizce
  • Kitabımız İngilizce öğrenmeniz ve ingilizcenizi geliştirmeniz için özel tekniklerle hazırlanmıştır.
  • Gramer konuları ve zamanlar dahil İngilizce de sıklıkla karıştırılan yapılar en yalın şekliyle anlatılmıştır.
  • Ayrıca İngilizce konuşma pratiğinizi desteklemek amacıyla belli bölümlerde İngilizce kelimelerin ve cümlelerin "Türkçe Okunuşlarına" yer verilmiştir.
  • Kitabımız toplam 400 sayfa, tek cilttir. Marka Tescili alınmış bandrollü üründür. Kitap boyutları 14x20 cm
  • 2. Hafıza Teknikleri ile İngilizce Kelimeler Bu kitap, tüm öğrenciler ve İngilizce tutkunları için hazırlanmış olup eğitim hayatınızın her aşamasında (YDS, KPSS, LYS-5, TOEFL vb. sınavlarda) İngilizce kelimelere ihtiyaç duyacağınız her anda yanınızda olacak pratik bir kitaptır. A'dan Z'ye 3 set kitap, 768 sayfa olarak tek kitapta toplanmıştır. Kitap boyunca kelimeler arasında ses ve yazım benzerliği yöntemi kullanılmıştır.
  • Kitabın tamamında her kelime için Hafıza Teknikleri ile kalıcı bir öğrenim ve her kelime için Türkçe okunuşları ayrıca sunulmaktadır.
  • Her sayfa sonunda ALIŞTIRMALAR kısmı ile öğrendiklerinizi test edebilmeniz ve tekrar etmeniz amaçlanıştır.
  • Kitabın 75 günlük çalışma programı, YDS sınavına girecek öğrenciler için düşünülmüş ayrı bir detaydır.
  • 75 günde 7500 kelimeyi hızlı ve etkili bir şekilde öğreneceğiniz bir sistem olan bu kitapla hafızanızın sihirli gücüne ulaşacaksınız.
  • (Tanıtım Bülteninden) Kitabımız 3 kitabımın birleşiminden oluşan 768 sayfalık tek kitaptır. Marka Tescilii / Bandrollü üründür. Kitap boyutları 14x20 cm İki kitapta 1.hamur beyaz kağıttan , 1.kalite baskı ile üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hakan Bayhan
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri ile İngilizce Kelimeler ve Jet İngilizce Ebat: 14x20 cm

İngilizce dünyada en çok konuşulan dillerin başında gelir. İngilizce öğreniminde pratik ve kalıcı yöntemler ile bu dili kısa sürede öğrenebilirsiniz. Bayhan Yayıncılık hafıza teknikleri ile İngilizce kelimeler serisiyle dilinizi ilerletebilir ya da baştan detaylı bir şekilde İngilizceyi öğrenebilirsiniz. Özel hafıza teknikleriyle binlerce kelimeyi kısa sürede kalıcı bir şekilde hafızanıza yerleştirebilirsiniz. İngilizce gramer yapısını, en çok konuşulan cümle yapılarını kısa sürede ezberleyebilirsiniz. Kelime ve cümleleri birlikte öğrenerek pratik kullanım sağlayabilirsiniz. İngilizceyi A’dan Z’ye öğrenmek isteyenler, İngilizcesini ilerletmek isteyenler ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyenler için ideal bir üründür. Bayhan Yayıncılık hafıza teknikleri ile İngilizce kelimeler ve jet İngilizce ebat: 14x20 cm ile kısa sürede dildeki gelişiminizi gözlemleyebilirsiniz.

  • Dili kısa sürede öğrenme
  • Hafıza teknikleriyle kalıcılık
  • Akıcı konuşma

Etkili Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri İngilizce

Etkili Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri İngilizce

Hafıza teknikleriyle kelime öğreniminde destekleyici bir ürün satın alarak kısa sürede kalıcı bir şekilde öğrenme sağlayabilirsiniz. Bayhan Yayıncılık jet İngilizce ile İngilizcenizi günlük konuşma dilinde akıcı bir hale gelebilirsiniz. Set iki kitaptan oluşur. İlk kitap içerisinde temel ve gerekli kelimeler yer alır. Belirli hafıza teknikleriyle verilen kelimelerin kolay bir şekilde kısa sürede öğrenilmesi amaçlanır. İkinci kitap ise dil bilgisi konuları üzerinedir. Bu harika set ile dili kısa sürede telaffuzlarıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Sınavlara yardımcı, günlük dil öğreniminize katkı sunan ürünle dil bilginizi daha ileriye taşıyabilirsiniz. Bayhan Yayıncılık hafıza teknikleri ile İngilizce kelimeler ve jet İngilizce ebat: 14x20 cm satın alarak kısa sürede yeni bir dili sağlam temellerle öğrenebilirsiniz. Ürünü çocuklarınızın eğitimini desteklemek amacıyla da satın alabilirsiniz.

Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri İngilizce Kullanımı

Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri İngilizce Kullanımı

Hafıza teknikleri dili iyi bir şekilde öğrenmenizi sağlar. Bu muhteşem set sayesinde dil öğreniminizi ileri seviyeye getirebilirsiniz. Gramer ve dil bilgisi seti sayesinde dille ilgili temel tüm dil bilgisi kurallarını öğrenebilir, temel cümle yapılarını akıcı bir şekilde konuşabilirsiniz. Jet öğrenme seti ile binlerce kelimeyi hafıza teknikleri aracılığıyla kısa sürede kalıcı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bayhan Yayıncılık hafıza teknikleri ile İngilizce kelimeler ve jet İngilizce ebat: 14x20 cm kullananlar üründen yüksek verim aldıklarını ifade ederler. Bu etkili seti çevresindeki insanlara tavsiye edip kullanmalarını sağlarlar. Set ile tüm ana hatlarıyla birlikte dil öğreniminize katkı sağlayabilirsiniz. Set içerisinde yer alan öğretim metodunu uygulayarak etkin bir şekilde dil pratiği yapmaya başlayabilir, dilin mantığını kavrarsınız. Düzenli bir tekrar ile temellerinizi oturtabilirsiniz.

Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri İngilizce Fiyatı

Bayhan Yayıncılık Hafıza Teknikleri İngilizce Fiyatı

Dil öğrenmenin en zevkli ve pratik yolu olarak ikili muhteşem set, size dil öğreniminde büyük kolaylık sağlar. Ürünü sipariş ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Seti kullandıktan sonra ürün hakkında yorumlarınızı yorum köşesinde paylaşabilirsiniz. Bayhan Yayıncılık hafıza teknikleri ile İngilizce kelimeler ve jet İngilizce ebat: 14x20 cm yorumları kısmına ürünü kullandıktan sonraki değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Ürünü kullanmak isteyen ve bu çok etkili set aracılığıyla dili kısa süre kalıcı bir metotla öğrenmek isteyenler uygun fiyat politikası kapsamında ürünü satın alabilirler. Cazip fiyat seçenekleriyle sete anında sahip olabilirsiniz. Bayhan Yayıncılık hafıza teknikleri ile İngilizce kelimeler ve jet İngilizce ebat: 14x20 cm fiyatı her bütçeye uygun fiyat aralığında yer alır. Elde edeceğiniz çok amaçlı kazanımlara karşılık gayet uygun fiyatlı olarak satılan sete anında sahip olabilirsiniz. Ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.