Bayer Rodilon Pasta Fare Zehiri 20 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bayer Rodilon Pasta Fare Zehiri 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTİKOR ÇEVRE Satıcı Ünvanı: BİOSER ÇEVRE SAĞLIĞI İLAÇLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176039393400016 Vergi Kimlik Numarası: 1760393934
    Bu ürün ANTİKOR ÇEVRE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım metodu kullanıma hazır özel ambalajında bulunan rodilon® paste, çocukların ve evcil hayvanların, hedef dışı yaban hayatının ulaşamayacağı yerlere ve hasara dayanıklı blok kutuları içinde el değmeden uygulanmalıdır.Etkili olduğu haşerelerfareler ve sıçanlaru ygulama alanlarırodilon® paste
  • Fare ve sıçan mücadelesinde
  • Kanalizasyon sistemleri, çöplükler, ahırlar gibi rutubetli alanlar dahil, her ortamda kullanılabilen yem formülasyondur.Uygulama oranları sıçan mücadelesi (kahverengi fare, siyah fare):Rodilon® paste
  • Sıçanların gezindiği ve görüldüğü
  • Sıçan delikleri, gezinme yolları, beslenme alanları gibi yerlere yerleştirilir. Sıçan yoğunluğuna bağlı olarak, 5-10 m aralıklarla her yem istasyonuna 100-200 grama kadar rodilon® paste yerleştirilir. Yemler artık yenmediği anlaşılıncaya kadar yemlemeye devam edilir.Ev faresi mücadelesi (fındık faresi):Fare yoğunluğuna bağlı olarak 2-3 m aralıklarla her yem istasyonuna 15-20 g rodilon® paste yerleştirilir. Yemler artık yenmediği anlaşılıncaya kadar yemlemeye devam edilir.Mükemmel lezzetrodilon® paste, fare ve sıçanların kontrolü için geliştirilen yeni ve farklı bir yem formülasyonudur.Içerisinde bulunan bitkisel yağlar ve tahıl ile fare ve sıçanlar için son derece cezbedicidir.%0.0025 w/w oranında içerdiği difethialone aktif maddesi kanın pıhtılaşmasını engeller, dozun alımından 3 ile 5 gün sonra iç kanama nedeni ile ölüme sebep olur."tek doz yem" özelliğirodilon® paste, mükemmel lezzeti sayesinde fareler ve sıçanlar tarafından yüksek miktarda tüketildiğinden öldürücü doz tek beslenmeyle alınır.Yüksek toksisiteden değil, karşı konulmaz lezzetinden ötürü "tek doz yem" özelliğine sahiptir.Yem çekingenliği yaratmaz. Bu özelliği sayesinde diğer antikoagulant rodentisitlerden daha yüksek etkinlik sağlar. Uygulama gereksinimleri: Fare mücadelesi için özel bir ekipman gerektirmez. Bayer rodilon pasta fare yemlerini farelerin hareket güzergahları ve sorun görülen noktalarda gizli ve kuytu alanlara bırakmanız yeterli olacaktır. Siteler, sosyal alanlar, villa ve benzeri mekan bahçelerinde, hayvan barınaklarında ve benzeri alanlarda uygulama yapılırken fare yemlerine üçüncü kişilerin ulaşmasını engellemek ve hedef dışı canlıların yemden uzak tutmak, ayrıca açık alanlarda yemin çevre şartlarından etkilenmesini engelleyerek yemin sadece fareleri hedef tutmasını sağlamak için profesyonel ilaçlama hizmetlerinde kullanılan fare yem kabinleri ile kullanılmasında fayda vardır.Aşağıda hazır fare ilaçlama paketlerimizde rodilon pasta ile beraber diğer ekipmanlarla hazır halde sunulan paketlerden alabilir. Veya diğer fare mücadele ürünleri bölümümüzden fare yem kabinleri-Istasyonları bölümünden diğer fare mücadele ürünlerine ulaşabilirsiniz.Hazır paketlerimiz ürünleri tek tek aldığınızda ödeyeceğiniz bedelden daha tasarruflu olmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Bayer Rodilon Pasta Fare Zehri 20 Adet

Farelerin insan yaşamının bulunduğu yerden uzaklaştırılması fare zehri ile mümkündür. Bu ürün kanalizasyon sistemleri, çöplükler, ahırlar ve benzeri rutubetli her ortamda kullanılabilir. Bayer fare zehri farklı bir yem formülasyonunda üretilir. Farelerin ya da sıçanların kontrol altında tutulması amacıyla oluşturulan bu ürün yüksek etkiye sahiptir. Zehrin içerisinde bulunan bitkisel yağlar ve tahıl sıçanlar için son derece cezbedicidir. Bu lezzet sayesinde yüksek miktarda tüketildiğinde öldürücü doz tek beslenmeyle alınır. Ayrıca içeriğinde bulunan difethialone adlı zehir maddesi dozun alımından 3 ile 5 gün sonra iç kanama sebebiyle ölüme neden olur. Tek doz yem özelliğine sahip olan bu zehir yöntemi her çeşit fare ve sıçan üzerinde etkilidir. Siz de iyi sonuçlar alabileceğiniz bu ürünü tercih ederek kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

  • Yem çekingenliği yaratmama
  • Tek doz beslenme
  • Yoğun ve hızlı etki

Bayer Rodilon Fare Zehri 20 Adet ile Temiz Ortamlar

Bayer Rodilon Fare Zehri 20 Adet ile Temiz Ortamlar

Maksimum hijyen sağlayan Bayer marka zehir ile her türlü fare ve haşereden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Kullanıma hazır özel ambalajında bulunan bu ürün sıçan delikleri, gezinme yolları ve beslenme alanları gibi yerlere yerleştirilir. İçeriğinde bulunan bitkisel yağ ve tahıl maddesi ile farklı bir yem formülasyonunda satışa sunulur. Farelerin durumuna göre 2 ya da 3 m aralıklarda yerleştirilir. Her yem istasyonuna 15-20 g konularak yemlemeye devam edilir. Tek doz yem özelliğine sahip Bayer Rodilon pasta fare zehri cezbedici tadı ile haşereler tarafından oldukça fazla tüketilir. Öldürücü doz yüksek toksisite yerine bu yemden alınır. Pasta yapıdaki bu zehri yiyen fareler dakikalar içinde etkisiz hale gelir. Siz de bu ürün sayesinde haşereleri kısa sürede tuzağa düşürebilirsiniz. Gerekli önlemleri aldıktan sonra dilediğiniz alanda uygulamaya başlayabilirsiniz.

Kolay Kullanımı ile Öne Çıkan Bayer Pasta Fare Zehri

Kolay Kullanımı ile Öne Çıkan Bayer Pasta Fare Zehri

Kullanışlı ve etkili olan pasta yapıda bulunan fare zehri müşterilerde yüksek memnuniyet oluşturur. Temiz bir alan yaratmak için kullanılan bu ürünün kullanımında sağlık önlemlerinin alınması oldukça önemlidir. İnsanlar üzerinde yan etkiye neden olma ihtimali yüksek olan bu zehri kullanırken ekstra bir hassasiyet göstermek gerekir. Ürünü el değmeden eldiven ve koruyucu ekipmanlar ile kullanmanız tavsiye edilir. Ayrıca yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra ise ellerinizi bol su ve sabun ile yıkayarak el ve vücut temizliğine de dikkat etmelisiniz. Bu zehri fare ve sıçanların mevcut olduğu yerdeki köşe ve kenar alanlara koymanız gerekir. Ortalık alanda kullanılan bu ürün olumsuz sonuçlara yol açabilir. Gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra Bayer Rodilon pasta fare zehri 20 adet kullanarak haşereleri etkisiz hale getirerek kısa süre içerisinde bu canlılardan kurtulabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Bayer Rodilon Fare Zehri Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Bayer Rodilon Fare Zehri Fiyatı

Bayer markasının pasta yapıdaki fare zehri 2-3 m aralıklar eşliğinde kenar ve köşe alanlara konur. Bu ürün yenen yem miktarına bağlı olarak saniyeler içinde olumlu etki gösterir. Siz de dolap altları, giderler, bahçe ve sığınaklar gibi farklı mekanlarda bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünün üzerindeki kullanım koşullarını gözden geçirdikten sonra kullanarak bu canlıları kısa sürede etkisiz hale getirebilirsiniz. Bayer Rodilon pasta fare zehri 20 adet fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Her bütçeye uygun ekonomik avantaja sahip fiyat aralıklarıyla satışa sunulan bu ürün ile güvenli ve temiz koşullarda yaşam sürebilirsiniz. Bayer Rodilon pasta fare zehri 20 adet yorumları kısmını inceleyerek ürünü satın alan müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Trendyol üzerinden güvenli online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.