maxforce Maxforce Platin Hamam Böceği Jeli

278 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,98 TL
549 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

maxforce Maxforce Platin Hamam Böceği Jeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTİKOR ÇEVRE Satıcı Ünvanı: BİOSER ÇEVRE SAĞLIĞI İLAÇLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176039393400016 Vergi Kimlik Numarası: 1760393934
    Bu ürün ANTİKOR ÇEVRE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BAYER MAXFORCE PLATİN HAMAM BÖCEĞİ JELİ ( SKT : 07/2020 ) Bulunduğumuz her ortamda bizi rahatsız eden ve sağlığımızı tehdit eden hamam böceklerine en etkili çözüm! En fazla etki için, hamam böceği yuvalarına ve etrafına yerleştirilmelidir. Örneğin tespit tuzakları, dışkısı, değiştirilen derileri ve yumurta kapsüllerini araştırarak hamam böceği istila alanlarını belirlemek için işlem yapılacak alanı inceleyin. Belirlenen hedef alanlarda yüzeylere doğrudan noktalar veya ince çizgiler halinde uygulayın. Gözden uzak ve ışık yoğunluğunun düşük olduğu yerlere yerleştirilmelidir. Yem noktalarını çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı bir yere yerleştirin. 3 ayda bir kontrol ederek gerekli görülmesi halinde tekrar uygulanır.
Geri Bildirim Ver

Bayer Maxforce Platin Hamam Böceği Jeli

Bayer Maxforce Platin hamam böceği jeli ile hamam böceklerinin tümünden kurtulma imkanı elde edilebilir. Özellikle yeni nesil aktif madde içeriği sayesinde haşere ilaçları arasında %100 etki gösteren bir üründür. Birçok türde etki göstererek, kısa süre içerisinde ilgili alanın hamam böceklerinden temizlenmesini sağlar. Çok güçlü ve kaliteli bir ürün olmasının yanında, tek bir damla ile birçok hamam böceğinin ölmesi sağlanır. Etki konusunda da oldukça elverişli bir üründür. İlaçlama yapılan alanlarda 3 aya kadar performans göstermeye devam eder. Gerekli görüldüğü durumlarda tekrar edilmesinde herhangi bir sakınca yoktur. Ancak 3 ayda bir yapılması önerilir. Kokusuz olması da ürünün tercih edilmesini kolaylaştırır. Siz de hamam böceği istilası sorunu yaşıyorsanız, bu ürünü hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek performans
  • Yeni formül, aktif madde
  • Uzun süreli etki

Bayer Maxforce Platin Hamam Böceği Jel Özellikleri

Bayer Maxforce Platin Hamam Böceği Jel Özellikleri

Doğru ve etkili ilaçlama yöntemleri sayesinde hamam böceklerinden kısa sürede kurtulabilirsiniz. Bayer Maxforce Platin hamamböceği jeli 20 gr kaliteli içeriği ve gösterdiği yüksek performans sayesinde, hem hamam böceklerinden hem de larvalarından kolay bir şekilde kurtulma imkanı sunar. Ürünün kullanım açısından da pratiklik göstermesi, son derece kolay bir şekilde uygulanmasını sağlar. Herhangi bir aparata gerek duymadan kendi ambalajı ile kullanım kolaylığı sunar. Su bazlı bir ürün olmasının yanında kokusuz olması da yapılacak alandaki eşyaların çıkarılma durumunu ortadan kaldırır. Herhangi bir leke ve iz bırakma özelliği yoktur. Bayer Maxforce Platin hamamböceği jeli 20 gr yorumları ürünün tüm bu özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından olumlu bir şekilde yapılır. Ürünün beğenilen özelliklerinden bir tanesi, diğer canlıların yemesini engelleyici bir maddeyi içeriğinde barındırmasıdır. Kokusuz, kaliteli ve güvenli olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Bayer Maxforce Platin Hamam Böceği Jel Avantajları

Bayer Maxforce Platin Hamam Böceği Jel Avantajları

Açık ve kapalı alanlarda kullanım kolaylığı sunan Bayer Maxforce Platin hamamböceği jeli 20 gr kullananlar tarafından beğenilen ve ilgi gören ürünler arasında yer almıştır. Ürün, kullanım açısından birçok avantaj sunar. Özellikle az miktarlarda kullanılsa dahi binlerce hamam böceğini öldürecek güçte olması, ürünün büyük avantajları arasında yer alır. Yeni nesil hamam böceği ilaçları arasında yüksek oranda performans sergileyen ve öldürücü gücü fazla olan ürünlerden bir tanesidir. Jelin avantajları arasında yerini alan önemli noktalardan bir tanesi, ilaçlama yapılacak alandaki eşyaların dışarı çıkarılmasına gerek olmamasıdır. Kokusuz olmasının yanı sıra su bazlı olması ve leke bırakmaması, eşyalarda herhangi bir zarar oluşturmaz. Bu noktada tercih edilebilecek ürünler arasındadır. Kullandıktan sonra ürünün hamam böcekleri üzerindeki etkisini rahat bir şekilde görebilir ve üründen memnun kalabilirsiniz.

Bayer Maxforce Platin Hamam Böceği Jel Fiyatları

Bayer Maxforce Platin Hamam Böceği Jel Fiyatları

Bayer Maxforce Platin hamamböceği jeli 20 gr fiyatı bakımından uygun ve ekonomiktir. Özellikle gösterdiği performansı ve birçok avantaj sağlaması, çoğu kişinin tercih ettiği ürünlerden bir tanesi olmasını kolaylaştırır. Ürüne Kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Kolay bir şekilde hamam böceklerinden kurtulma imkanı sunan ve yeni formülle üretilen ilaç, birçok hamam böceği türünde etki göstermesi bakımından tercih edilir. Yaşadığınız bölge nedeniyle böcek sorunuyla sık sık karşılaşıyorsanız üründen birkaç tane alarak yedek bulundurabilirsiniz. Ürünle ilgili merak ettiğiniz detayları öğrenmek için özellikler ve yorumlar kısmından faydalanmanız mümkündür. Bütün incelemeleri tamamladıktan sonra ihtiyaç duyduğunuz zaman Bayer Maxforce Platin hamamböceği jeli 20 gr satın alabilirsiniz. Ürünün satın alma işlemini Trendyol üzerinden birkaç basit adımı gerçekleştirerek tamamlayabilirsiniz. İndirim dönemlerini takip ederek ürüne olduğundan uygun fiyata sahip olabilirsiniz.