Genel Markalar Bayer K-othrine Al 1000 Ml Genel Haşere Öldürücü

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bayer K-othrine Al 1000 Ml Genel Haşere Öldürücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market Satıcı Ünvanı: AYSA TOPLUM SAĞLIĞI HAŞERE MÜCADELE SİSTEMLERİ UYGULAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123110768500001 Vergi Kimlik Numarası: 1231107685
    Bu ürün Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bayer K-Othrine AL 1000 ML Genel Haşere Öldürücü Bayer Garden AL 500ml Haşere İlacının Kullanma Şekli: En doğru şekilde kullanmak ve maksimum fayda sağlamak için haşerelerin yürüdükleri, saklandıkları,temas ettikleri alanlara (tahta ve fayanslardaki çatlak ve yarıklara, buzdolabı, lavabo, fırın altlarına ve pencere kenarlarına) 30 cm mesafeden püskürtünüz. Özellikle mutfaklarda görülen hamam böcekleri için, mutfak zeminin dört köşe olacak şekilde duvar diplerine sıkınız. Bayer Garden AL 500ml litre Böcek İlacının Kullanım Yerleri:Açık ve Kapalı Alanlar Bayer K-Othrine AL 500ml hamamböceği ilacının etkili olduğu haşereler: Sivrisinek , Karasinek , Kene , Hamam böceği , Karınca gibi uçan ve yürüyen haşerelere karşı etkili

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Bayer K-othrine Al 1000 ml Genel Haşere Öldürücü

Yaşam alanlarınızda pire, bit gibi zararlı canlılar yayılım gösterebilir. Bu canlılardan kendiliğinden kurtulmak mümkün değildir. Bazı kimyasal içerikler kullanılarak böcek yayılması durdurulabilir. Kimyasal işleminin düzenli aralıklarla yapılması ve aksatılmaması haşerelerde tamamen kurtulmak için önem taşır. Bayer Solfac böcek ilacı pire bit ilacı 2 Adet 50 Gr Solfac WP 10 ve 2 lt ilaçlama pompası, insektisit ve ilaçlamayı yapmak için kullanılacak pompadan oluşan set bir üründür. Bu pompa, tercih ettiğiniz böcek öldürücüyü kolay bir şekilde istediğiniz alanlara dağıtır. Manuel olarak kullanılan bu ürünlerin basit bir çalışma mekanizması vardır. Bu sayede pompa kullanımı sizi zorlamaz. Solfac böcek ilacı sayesinde ortamlarınızı zararlı olan böcek ve vektörlerden arındırma sağlayabilirsiniz.

  • Etkili sonuç için ideal formülasyon
  • Bütün iç ve dış mekanlar
  • Su ile kolay karışan yapı

Etkili Sonuç Sağlayan Solfac Böcek İlacı

Etkili Sonuç Sağlayan Solfac Böcek İlacı

İstenmeyen zararlı böcekler ve haşerelere karşı insektisit kullanılarak koruma sağlanabilir. Belirlenen zamanlarda gerekli işlemlerin yapılması bu canlılardan zarar görülmesine engel olur. Manuel pompa kullanılarak bu işlem kolayca sağlanabilir. Kullanım sonrasında pompanın içine su doldurup püskürterek ve yıkayarak temizlenmesi gerekir. Bayer Solfac WP 10 pire ilacı 50 gr uçan ve yürüyen tüm haşerelerin uzaklaştırılmasını sağlar. Uzun süre kalıcı etki gösteren bu ürün, zararlı böceklere karşı etkili bir mücadele vermenizi destekler. Solfac pire ilacı kirli yüzeyler için bile ideal bir formülasyona sahiptir. Ürünün yapısı toz şeklindedir. Konsantre, suda karışabilen bir özelliğe sahip bir formüldür. Bayer Solfac böcek ilacı pire bit ilacı 2 adet 50 gr suda kolayca karışabilir olmasıyla kolaylık sağlar. Siz de bu ürünün kullanarak pire ve bit oluşumunu önleyebilirsiniz.

Kalıcı Etki Gösteren Solfac Pire Bit İlacı Kullanıcı Yorumları

Kalıcı Etki Gösteren Solfac Pire Bit İlacı Kullanıcı Yorumları

İnsektisit maddelerin uzun süre kalıcı etki göstermesi insektisit uygulama periyotlarının daha uzun olmasını sağlar. Bu yüzden kalıcı etki gösteren ürünlerin kullanımı daha rahattır. Hem de bu kalıcılık sayesinde uzun süre istenmeyen pire, bit ve zararlı böceklerle karşılaşmazsınız. Bayer Solfac böcek ilacı pire bit ilacı 2 adet 50 gr Solfac WP 10 ve 2 lt ilaçlama pompası kullananlar, ürünün kokusuz özelliği sayesinde kullanım sonrası ortamdan uzaklaşmak zorunda kalmazlar. Bayer Solfac böcek ilacı pire bit ilacı 2 adet 50 gr Solfac WP 10 ve 2 lt ilaçlama pompası yorumlarından bu özel formülün etkisi hakkında daha fazla bilgi ve müşterine deneyimine erişebilirisiniz. Ürünün uzun bir süre etkili olması için bir süre zeminde kalması sağlanmalıdır. Dolap, ocak ve lavabo altları gibi böceklerin saklandıkları yerlere yakın mesafeden püskürtme yapabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Bayer Solfac Pire İlacı ve Pompa

Uygun Fiyatlarla Bayer Solfac Pire İlacı ve Pompa

İşyeri, lokanta, otel, yazlık, okul ve restoranlarda istenmeyen böcek yayılımı görülebilir. Bayer Solfac böcek ilacı tüm bu ortamlarda etkili olan güvenli ve kokusuz bir üründür. Bu insektisitin böcekleri saklandıkları yerden dışarı çıkarma özelliği vardır. Ürün açık, kapalı ve çöplük alanlarlarda rahatlıkla kullanılabilir. Halk sağlığı alanında kullanımı uygun bir içeriktir. Haşerelerin bulundukları alana direkt toz olarak da uygulama yapılabilir. Ürün su ile hazırlanıyor ise kullanılmadan önce iyice çalkalanmalıdır. Haşere türüne göre formülün hazırlanma miktarları değişebilir. Bu açıdan kullanım bilgilerini incelemeniz faydalı olur. Bayer Solfac böcek ilacı pire bit ilacı 2 adet 50 gr Solfac WP 10 ve 2 lt ilaçlama pompası fiyatları farklı aralıklarda karşınıza çıkabilir. Trendyol sayesinde bu ürüne uygun fiyatlarla ulaşarak bit, pire ve istenmeyen zararlı böceklerden kurtulabilirsiniz.