Bayer 5 Adet Kullanıma Hazır Fare Istasyonu Zehri Içerisinde Fare Kutusu Ve Fare Kapanı Farmakill

240 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
450 TL'ye 20 TL İndirim
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
192 TL184 TL
350 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
192 TL184 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bayer 5 Adet Kullanıma Hazır Fare Istasyonu Zehri Içerisinde Fare Kutusu Ve Fare Kapanı Farmakill

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosidal A.Ş Satıcı Ünvanı: TEKNOSİDAL MAKİNE VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836082825200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360828252
    Bu ürün Teknosidal A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ANAHTAR GÖNDERİLECEKTİR. ELEKTROPLAST FARE YEM İSTASYONU ÖZELLİKLERİ PRATİK VE KOLAYLIK SAĞLAR. ÜRÜN AÇIKLAMASI FARE YEM İSTASYONU Özellikleri: Pratik Kilit Sistemi Bulunur. Kullanım Alanı: Açık ve Kapalı Alanlarda Kullanılır. Renk: Siyah Ağırlık: 650 g Menşe: TR FARE YEM İSTASYONU KULLANIMI Giriş ve çıkış delikleri bulunan kemirgen istasyonları, içerideki zehirli yemleri farelerin yedikten sonra oradan ayrılmalarına imkan verir. Yani fare, yem istasyonuna girer, zehirli yemi yer ve gider. Karanlık bir ortam yaratarak farelerin kendilerini tedirgin hissetmeden yemlere yönelmelerini sağlar. KAZANÇ Pratik ve kolaylık sağlar. İçerisinde 1 adet fare zehri mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Bayer fareistasyonu55 Farmakill 5 Adet Kullanıma Hazır Fare Istasyonu Zehri Içerisinde Fare Kutusu ve Kapanı

Bayer 5 adet kullanıma hazır fare istasyonu işyerinde, evde, büyük konut ya da seralarda; fare problemi görülen her yerde kullanılabilir. İstilacı ve kemirgen bir tür olan farenin bulunduğu yere zararı gün geçtikçe artar. Bu sebeple kesin ve hızlı çözüm bulmak gerekir. Bayer markası bunun için özel olarak sert plastikten ürettiği kırılmaz ve su geçirmez fare kapanlarıyla kesin çözüm sunar. Bayer 5 adet kullanıma hazır fare istasyonu zehri içinde olarak gönderilir. 5 kapanın içinde de orijinal zirai fare zehri bulunur. Bebek, çocuk ve evcil hayvanlar için endişelenmeden; hava şartlarını düşünmeden güvenle koyabilirsiniz. İçerisindeki zehir çevre şartlarından korunduğu için daha uzun süreli bir koruma sağlar.

  • Beş adet kırılmaz kapan mevcuttur.
  • Fare kapanları (istasyonları) içinde fare zehri bulunmaktadır.
  • Açık ve kapalı alanlarda kullanılabilir.

Bayer 5 Adet Kullanıma Hazır Fare İstasyonunun Özellikleri Nedir?

Bayer 5 Adet Kullanıma Hazır Fare İstasyonunun Özellikleri Nedir?

Bayer 5 adet kullanıma hazır fare istasyonu fare zehri içinde olarak gelir. Siyah ve kırılmaz plastikten üretilen fare istasyonunun kenarlarında iki giriş bulunur. Farelerin her açıdan kapana girmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Fare zehri dışarıdan gözükmez ve kokmaz. Çocukların ve evcil hayvanların ulaşamayacağı bir konumdadır. İstasyon su geçirmeyen malzemeden üretildiği için bahçe ve açık alanlarda hava şartlarına rağmen kullanılabilir. Yağışlı günlerde istasyona su girmez. Bayer 5 adet kullanıma hazır fare istasyonu kutu ve kapanlı bu ürün fare problemine kesin ve hızlı bir çözüm getirmiştir. Kullanıcı için en güvenli seçeneği sunar. Bahçeli büyük bir evin etrafına ortalama olarak beş ila dokuz tane fare istasyonu koymak yeterlidir. Minimum sayı tek bir paket aracılığıyla Bayer tarafından fare derdinden muzdarip olanlara sunulmuştur.

Bayer 5 Adet Kullanıma Hazır Fare İstasyonu Kullanışlı mıdır?

Bayer 5 adet kullanıma hazır fare istasyonu klasik fare kapanlarına göre çok daha güvenlidir. Metal fare kapanlarına konulan yem açıkta olacağı için bir süre sonra koku ya da bozulma yapar. Bu sebeple sürekli takibinin yapılması gereken kapan, unutulduğu takdirde hijyen sorunları ortaya çıkar. Bunun yanı sıra güvenlik sorunları da oluşturur. Kapanı koyduğunuz yeri unuttuğunuzda üzerine basarak yaralanabilirsiniz. Kapanın bulunduğu evde küçük çocukların ya da evcil hayvanların da güvenliği son derece risk altındadır. Bayer tüm bu sorunlara karşı, kapalı bir fare istasyonu geliştirerek güvenliğe son derece önem vermiştir. Bayer fare istasyonu kapalı bir kapan olarak tasarlanıp güvenliği en üst düzeye çıkarmıştır. Kurulumu da oldukça olaydır. İstasyonlar içerisindeki fare zehriyle kullanıma hazır olarak geldiği için fare kapanını paketinden çıkarıp dilediğiniz yere koyabilirsiniz.

Bayer 5 Adet Kullanıma Hazır Fare İstasyonu Nerelerde Kullanılır?

Bayer 5 adet kullanıma hazır fare istasyonu yorumlarında görüleceği üzre hazır fare istasyonu kullanımına daha çok bahçelerde ya da bahçeli evlerin giriş kısımlarında sıklıkla rastlanır. Farenin görüldüğü her yerde kullanılabilen istasyon, ev içinde, binaların depo kısımlarında, iş yerlerinde, okullarda, bahçelerde aklınıza gelen tüm açık ve kapalı alanlarda rahatlıkla kullanılır. Çevreye zarar veren farelerin alandan kesin bir şekilde uzaklaştırılması için Bayer 5 adet kullanıma hazır fare istasyonu fiyatı her bütçeye hitap eder. Duvar diplerini seven fareler için fare istasyonlarını duvar kenarlarına yerleştirmekte fayda vardır. Özellikle hijyenin gerekli olduğu saklama ve depolama alanlarında her ihtimale karşılık kullanılmalıdır. Özel tasarımı sayesinde istasyonun içerisine sadece fare büyüklüğünde hayvanlar girebilir. Ortamda bulunan tüm evcil hayvanların yeme ulaşması mümkün değildir. Hedef dışı canlılar güvendedir. Ürünü Trendyol’dan birkaç tıklamayla sipariş edebilirsiniz.