9
Plak kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm Plak

435 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm Plak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Müslüm Gürses - Küskünüm - Plak 1. Küskünüm 2. Seni Yazdım 3. Bir Anda 4. Topraklara Gömeceğim 5. Kolay 6. Hasret Rüzgarları 7. Seni Kalbime Gömdüm 8. Unutamadım 9. Ne Yapsın 10. Sahte Dostlar

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Arabesk
  • Sanatçı MÜSLÜM GÜRSES
Geri Bildirim Ver

Bayar Müzik PLAKSENKUSKUNUM Müslüm Gürses Küskünüm

Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm plak , sanatçının 1986 yılında piyasaya çıkardığı albümün tüm şarkılarını içeren bir 33’lük plaktır. Bu albüm, Türkiye’de tüm zamanların en çok satan albümü olmuştur. Müslüm Gürses, dünyanın birçok ülkesinde ‘Arabeskin babası’ , Türkiye’de ise ‘Müslüm Baba’ olarak adını müzik tarihine yazdırmış, değerli bir Arabesk, halk müziği sanatçımızdır. Aynı zamanda besteci, söz yazarı da olan Müslüm Gürses, şarkılarıyla halkımızın aşka, hayata dair en derin duygularına tercüman olmuş, milyonların kalplerini fethetmiştir. 2013 yılında hayata gözlerini yuman sanatçımızın klasikleşmiş, ölümsüz şarkılarını, orijinal ses kalitesiyle bu plakta dinleyebilirsiniz. Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm plak, Müslüm Gürses hayranları ve plak severler için koleksiyon değeri taşıyan çok özel bir üründür.

  • 33’lük uzunçalar (LP) için uygundur.
  • Toplam 10 şarkıdan oluşan tüm Küskünüm albümünü içerir.
  • Yapım yılı, 1986

Bayar Müzik 33 Devir Arabesk Plağı Seslendiren Müslüm Gürses Kimdir?

Bayar Müzik 33 Devir Arabesk Plağı Seslendiren Müslüm Gürses Kimdir?

‘Müslüm Baba’ ünvanıyla anılan Müslüm Gürses, Arabesk müzik denilince akla ilk gelen ve bu müzik türünün en sevilen isimdir. 1953 yılında Şanlıurfa’da doğan sanatçının gerçek ismi Müslüm Akbaş’tır. 14 yaşında Adana aile çay bahçesinde düzenlenen bir ses yarışmasını kazanır ve orada sahne almaya başlar. Bundan sonra da müzik kariyerine sahne adı olan Müslüm Gürses ile devam eder. İlk plağını 1968 yılında çıkaran sanatçımızın toplam 68 albümü bulunmaktadır. 2013 yılında hayata veda eden sanatçının büyük acılarla dolu 60 yıllık yaşamı, müziğine de etki etmiştir. Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm Arabesk plak içindeki klasikleşmiş eserlerine de bu duygu yoğunluğunun yansımıştır. Büyük hayran kitlesi sahip sanatçının zorlu yaşamı ayrıca ölümünden sonra 2017 yılında ‘Müslüm’ ismiyle sinemaya da uyarlanmıştır.

Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm Plak Hangi Şarkıları İçerir?

Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm plak fiyatına göre çok zengin bir şarkı içeriğine sahiptir. İçerisindeki tüm şarkılar, günümüze kadar zevkle dinlenen Müslüm Gürses klasikleri arasına girmeyi başarmıştır. Albüme adını veren ‘Küskünüm’ plakta ilk sırada yer alan şarkıdır. Birçok filmde de kullanılan ‘Seni Yazdım’ ikinci parçadır. Sözleri Şakir Askan’a ait olan ve en çok bilinen Müslüm Baba şarkılarından ‘Unutamadım’ da bu albümde yer alır. Sözleri Şakir Askan tarafından yazılmış diğer parçalar, ‘Hasret Rüzgarları’, ‘Seni Kalbime Gömdüm’, ‘Ne Yapsın’ ve ‘Sahte Dostlar’dır. Plaktaki diğer klasikler, ‘Bir Anda’, ‘Topraklara Gömeceğim’ ve ‘Kolay’dır.

Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm Plağın Ses Kalitesi Nasıldır?

Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm plak 33 devir, ‘LP’ olarak da bilinen bir uzunçalardır. 33 devirin başlıca özelliği, en büyük boy plak olduğu için her iki tarafında da 5’er şarkı bulundurabilmesidir. Bu sayede tüm albümü tek bir plakta dinleme olanağı sağlar. İyi bir pikapta çalınan plakların ses kalitesi tartışılmazdır. Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm plak, sanatçının kendi orijinal sesi üzerine kaydedilen plaktır. Adeta önünüzde canlı çalıyor gibi hissedeceğiniz müziğin en net sesini ancak plaklardan alabilirsiniz. Dijital müzik her an, her yerde müzik dinleme pratikliğini getirmiş olsa da ses kalitesinin ciddi oranda düşmesine sebep olmuştur. Bilgisayarlara indirilmek için yüksek oranda sıkıştırılan müzik, doğal olarak orijinalliğinden kaybetmektedir. Bu yüzden plaklar gerçeğe en yakın ve temiz bir ses veren müzik çalarlar olarak günümüze kadar gelmiştir. Bayar Müzik Müslüm Gürses Küskünüm Plak yorumlarında, sevdiklerine anlamlı ve eşsiz bir armağan arayanlar bu plağın mükemmel bir seçim olduğunu belirtmişlerdir.