Battunique 78 X 30cm Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Mp-0778

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Battunique 78 X 30cm Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Mp-0778

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HTE TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: HTE TEKNOLOJİK VE METAL ÜRÜNLER DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464067400500017 Vergi Kimlik Numarası: 4640674005
    Bu ürün HTE TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayrıntılar Tüm mouse çeşitlerinde üst düzey hassasiyet ile çalışan speed versiyon kaygan yüzey. Elektronik spor salonları ve internet kafeler için tasarlanmış, sadece oyunların keyfini çıkarmanız için büyük ve göz kamaştırıcı renkli ışıklı mouse pad, istikrarlı ve kaymaz. Sadece renk değiştirme düğmesine basarak istenen renge geçer. Sürtünme kuvvetini artırabilir kaymaz kauçuk ile tasarlanmıştır. Mouse ne kadar şiddetli kullanılsa bilse mouse pad masada kalır. Mouse pad tipi: Masaüstü mouse pad Işık tipi: led ışık Malzeme: Kauçuk Boyut: 78x30

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Mp0778

Mouse, gündelik yaşantının vazgeçilmez bir parçası haline gelen bilgisayarların en önemli parçalarından biri. Mouse kullanımında gerekli olan mousepad’ler de mouse kullanım performans ve veriminizi önemli ölçüde etkileyen bir aparattır. Tercih edilecek mousepad’in kullanım alanına göre belirlenerek alınması kullanıcıların mouse performansını etkiler. Mouse’un küçük bir alanda hareket etmesine olanak veren boyutlardaki mousepad’lerden tüm masaya yayılabilen mousepad’lere kadar birçok çeşit bilgisayar kullanıcılarının ilgisini çeker. Mousepad’ler boyutlarının yanında ışıklı olması gibi ek özelliklere de sahip olarak kullanıcılara özgürlük sunar. Ledli mouse pad kullanıcılarına gece kullanımında kolaylık sunan bir mousepad çeşididir. Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Mp0778 MP-0778 ultra hassas algılama kapasitesi, şık tasarımı ve kauçuk yüzeyiyle üstün bir mousepad performansı sunar. Geniş yapısı sayesinde mouse kullanımınızda hareket sıkıntısı çekmeden rahat bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz.

  • Led Işıklı
  • Gaming Mouse Pad
  • Kaymaz Kauçuk Yüzey

Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Özellikleri

Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Özellikleri

Mousepad alırken dikkat edeceğiniz küçük detaylar sayesinde kendinize en uygun mousepad modelini bulmanız oldukça kolay olacaktır. Öncelikle almak istediğiniz led ışıklı mouse pad boyutunu belirlemelisiniz. Büyük mousepad’ler mouse için hareket kısıtlaması yaratmayacağı için her türlü kullanımda en ideal tercih olarak kullanıcıların karşısına çıkar. Mouse, sürekli kullanılan bir bilgisayar malzemesi olduğu için kullanılacak olan mousepad’in ergonomik bir tasarıma sahip olması kullanıcıların rahatlığı açısından önemlidir. Bileğinize zarar vermeyecek malzemelerden üretilen mousepad’ler kullanım sağlığı açısından önemlidir. Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad ergonomik tasarımı ile bileklerinizin yorulmasını önler ve konforlu bir mouse kullanımı sağlar. Işıkları sayesinde gece karanlıkta bile kullanabileceğiniz Battunique mousepad’i kauçuk yapısı sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mousepad üzerinde yer alan renk değiştirme tuşu sayesinde 7 farklı renk ve 13 farklı renklendirme modundan istediğinizi seçebilirsiniz.

Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Avantajları

Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Avantajları

Mousepad alacağınızda yüzeyin kayganlığının gerekli seviyede olmasına dikkat etmelisiniz. Aşırı kaygan mousepad yüzeyleri mouse kullanımını zorlaştırır ve imleç hareketini olumsuz etkileyebilir. Kayganlığın az olduğu yüzeylerde ise mouse hareketi zorlaşacaktır. Mouse hareketlerinizde sorun yaşamamak için ortalama düzey bir kayganlığa sahip olan Battunique Gaming Mousepad’i tercih edebilirsiniz. Battunique mouse pad ledli özelliği sayesinde karanlık ortamlarda bile maksimum verimi almanızı sağlar. Renkli led özelliği karanlıkta kullanım kolaylığının yanında bilgisayarınızın görünümünü güzelleştirir. RGB ışıklı mouse pad tek tuşla istediğiniz renge geçer, böylece hangi rengi tercih ederseniz mousepad aydınlatmanızda kullanabilirsiniz. Geniş yüzeyi sayesinde oyunlarınızı oynarken ya da işlerinizi yaparken hareket kısıtlaması yaşamazsınız, böylece konforlu bir mousepad deneyimi elde edebilirsiniz. Sağlam ve tutunabilir alt yüzey sayesinde mousepad sert kullanımda bile masanızda kayma yapmaz ve bilgisayar kullanımınızı konforlu bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Yorumları

Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad Yorumları

Tüm mouse çeşitleri ile uyum sağlayabilen mousepad’e Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad satın al seçeneği ile ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Kaygan ve tutucu yüzeyleri sayesinde masanızda iyi tutunabilen mousepad’i güvenle kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde elinizi ve bileğinizi yormayan mousepad ile konforlu bir mouse kullanımı sağlayabilirsiniz. İçerdiği kaymaz kauçuk sayesinde mouse hareketlerinde sıkıntı yaşamazsınız böylece keyifli bir kullanım elde edebilirsiniz. 78x30 boyutu sayesinde masa yüzeyinize kolayca adapte olabilen mousepad kaymayan ve sabitlenen alt yüzeyi sayesinde sert kullanımlarda bile üstün performans sağlar. Siyah rengi ile bilgisayarınıza şık ve klas bir hava katar. Battunique Rgb Led Işıklı Gaming Mouse Pad yorum ve beğenileri kullanıcıların Battunique Led Işıklı Mousepad’den memnun kaldığını ve hem oyun hem de günlük kullanımda konforlu bir deneyim sunduğunu belirttiklerini gösterir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.