Baştan Yöresel Ödemiş Süzme 2. Sağım Çam Balı 850gram

149,85 TL
(176,29 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baştan Yöresel Ödemiş Süzme 2. Sağım Çam Balı 850gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baştan Yöresel Satıcı Ünvanı: OKHAN BAŞTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1490355903
    Bu ürün Baştan Yöresel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2011 yılında ilk 5 sene bir arkadaşıyla ortak olarak arıcılığa başlayan babam 2016 yılından beri 2 farklı yardımcı ailemizle birlikte 600'e yakın bir kovan sayısına sahip duruma geldi. İzmir/Ödemiş veya Manisa/Salihli Bozdağ olarak bilinen 2700 rakımlı dağın yaylalarında arıcılık hayatını devam ettiriyor. Kesinlikle içerisinde glikoz, şeker, tatlandırıcı, aroma bulundurmaz. Arılara ek bir gıda kesinlikle verilmemektedir. Bir şeyler üretmeyi seven babam ürettiği balları da insanlara uygun fiyata göndermeyi tek şart koşuyor. Herkesin sağlıklı bal tüketmeye hakkının olduğunu savunan babam bu çabasını günümüzde hala sürdürmekte. BAŞTAN YÖRESEL ÜRÜNLER
Geri Bildirim Ver

Doğal Lezzet Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı

Yıllardır güvenle tükettiğimiz süzme çam balı, sağladığı faydalar ile gözde ürünler arasında yer alır. Sevilerek tüketilen bu bal çeşidi farklı hastalıklara iyi gelmesinden dolayı tercih edilmektedir. Lezzetli bir tadı olan Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı 850 gram olarak kullanıcıların karşısında yer almaktadır. Markanın kullanıcılarına özel olarak titizlikle hazırladığı bu ürün cam kavanozlarda sunulmaktadır. Bu çam balının en dikkat çeken özelliği arasında kıvamında bozulma olmadan ya da kristalleşmeye neden olmadan uzun süreler muhafaza edilebilmesidir. Rengi diğer ballara göre oldukça koyu olan bu ürün tadı ve kokusuyla dikkatleri çekmektedir. Doğal içeriklerden oluşan ve katkı maddelerinin yer almadığı 10005100051000 kodlu süzme çam balı ürünü boğazlarda yakıcı bir hisse neden olmayarak her yaştan kullanıcıya hitap etmektedir. Ürünün içeriğinde glikoz, şeker, tatlandırıcı, aroma bulunmamaktadır. Arılara ise ek bir gıda verilmemektedir.

  • Lezzetli
  • Kaliteli
  • Katkı Maddesiz

Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı İçeriği

Sağlıklı içeriği ile öne çıkan süzme çam balının insan sağlığına faydaları oldukça fazladır. Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı 850 gram içeriği sayesinde solunum yolları ve sindirim sistemine olumlu yönde katkı sağlar ve sağladığı katkılar tıp alanında da bilinmektedir. Bu bal çeşidi, çiçek ballarına nazaran daha fazla sayıda enzim, aminoasit, ev mineral maddeler içermektedir. Aynı zamanda bu balın antioksidan etkisi de bulunmaktadır. Yetersiz beslenmelerden dolayı kaynaklanmakta olan demir eksiklikleri ve buna benzer durumlara çocuklarınızın sağlıklı gelişimi için tercih edebilirsiniz. Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı 850 gram özellikleri arasında kilo yakma etkisi de bulunmaktadır. Gün içerisinde belirli miktarlarda tüketilerek kilonuzu yakmaya yardımcı olur. Bunun yanı sıra güne zinde ve enerjik başlamak istiyorsanız markanın kalite standartları çerçevesinde ürettiği süzme çam balına sahip olabilirsiniz.

Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı Faydaları

Bal seven kullanıcıların sık sık tükettiği bu ürün gösterdiği olumlu etkiler ile öne çıkmaktadır. Yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelen yapısı ile sabahları tüketilen gıdalar arasında gelir. Yüksek tansiyonun düşmesi açısından kullanılmaktadır. Hassas midelere sahip olanlar bile rahatlıkla sindirebilmektedir. Bu ürün hazımsızlığa neden olmaz aksine sindirimi destekler. Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı 850 gram kullananlar midede tedavi edici bir etkiye neden olmasından dolayı severek kullandıklarını belirtmektedir. Bu süzme çam balı ürünün aynı zamanda grip, öksürük ve boğaz iltihabına iyi gelmektedir. Kalp ritim düzensizliğinin normale dönmesini sağlar. İnsan sağlığına oldukça faydaları olan bu bal ile şikayetçi olduğunuz hastalıkları kısa bir süre içerisinde doğal bir şekilde giderebilirsiniz. Sağlıklı bal tüketmek isteyen kullanıcıların ilk tercihi olan markanın bu ürününü uzun süreler kullanabilirsiniz.

Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı Yorumları ve Fiyatı

İnsan sağlığına sağladığı katkılar ile sevilerek tüketilen bu süzme çam balı %100 doğal içeriği ile de beğeni toplamaktadır. Vücuda direnç kazandıran ve enerjik bir gün geçirmenize yardımcı olur. Kansızlığı olanlara doğal bir çözüm önermekte ve anemiyi gidermektedir. Sindirim sistemini destekler, kabız ve ishal gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı 850 gram kullanımı ise tercihe bağlı olarak değişmektedir. Kahvaltılarda ya da gün içerisinde istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sıcak süt içerisine katarak ya da ekmek üzerine sürerek afiyetle tüketebilirsiniz. Oldukça geniş kullanım seçeneği olan bu süzme çam balı aynı zamanda düşük kalorili olmasından dolayı sevilerek tercih edilmektedir. Baştan Yöresel Ürünler Bozdağ Süzme Çam Balı 850 gram yorumları ve fiyatı için Trendyol’u ziyaret edebilir, ürünlere göz atabilirsiniz.