Basf Masterseal Waterplug Gri- Su Tıkaç Harcı 5 kg 591

750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Basf Masterseal Waterplug Gri- Su Tıkaç Harcı 5 kg 591

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZBERLER İNŞAAT Satıcı Ünvanı: EZBERLER İNŞAAT TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384001585000015 Vergi Kimlik Numarası: 3840015850
    Bu ürün EZBERLER İNŞAAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WATERPLUG® TR Masterseal 590 () VVATERPLUGTR, özel çimento ve mineral dolgular içeren, aktif su kaçaklarının yalıtımında, montaj ve tamir işlerinde kullanılan, aderansı yüksek, su ile karıştırıldığında ani priz alıp genleşerek sertleşen, kullanıma hazır tıkaç harcıdır. Kullanım Yerleri ? İç - dış mekanlarda, düşey ve yatay uygulamalarda, ? Statik (hareketsiz) çatlakların tamirinde, ? Aktif su kaçaklarının yalıtımında, ? Boru ve kablo geçişlerinin su yalıtımında, ? Betondaki bozukluklann tamiratında, ? Su kaçaklannın yalıtım öncesi doldurulması ve tıkanmasında, ? Kalıp içi gergi (tie-rod) demir boşluklannın doldurulmasında, ? Beton kenar ve köşe birleşim yerlerine pah yapılmasında ve soğuk derz tamiratlarında, ? Metal ankraj ve bağlantı elemanlannın tesbitinde kullanılır. Avantajları ? Tek bileşenlidir, sadece su ile karıştırılır. ? Aktif su kaçaklarını ani priz alarak durdurur. ? Kullanılması kolaydır. ? Genleşerek, su geçirimsiz tıkaç oluşturur. ? Yüksek dayanım ve stabiliteye sahiptir. ? 15 dakika sonra üzerine yalıtım malzemeleri uygulanabilir. ? Klor içermediği için çelik donatılann korozyonuna sebep olmaz. ? İçme suyu depolarında güvenle kullanılır. (Test raporu mevcuttur.) Hacettepe Üniversitesi Tûridye Doping Kontrol Meritse Ve Kimyasal Analiz Laboratuvarı Onaylı Okıp, BS 6920 Standardı Analiz Raporuna Uygundur. Sarfiyat Değişken Ambalaj 7 kg`lık teneke Raf Ömrü Uygun depolama koşullarında, üretim tarihinden itibaren 6 aydır. Açılmış ambalajların kapaklan tekrar kapatılarak uygun depolama koşullannda saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.
Geri Bildirim Ver