Baseus Encok True W07 Tws Bluetooth Kulaklık Wireless Earphones

1.198 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baseus Encok True W07 Tws Bluetooth Kulaklık Wireless Earphones

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜÇDAĞ BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: SEYİT AHMET ÜÇDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4992175647400000 Vergi Kimlik Numarası: 9040349317
    Bu ürün ÜÇDAĞ BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baseus Encok True Wireless Earphones W07 TWS Bluatooth KulaklıkBaseus Encok True Wireless Earphones W07 TWS Bluatooth KulaklıkKablosuz kulaklığınızla özgürce müzik dinlemeye hazır mısınız? Apple ve android sistemi uyumludur, bluetooth özelliği olan tüm cihazlarla kullanılabilir. Hızlı eşleştirme sayesinde kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla kulağınıza tam oturur. 10 metrelik etki alanına sahiptir. Gürültü izolasyonu sağlayarak kaliteli ses deneyimine olanak tanır. 500mAh pil kapasitesi Model: W07 Malzeme: ABS Sürüm: V5.0 Şarj arayüzü: Type-C Frekans aralığı: 20Hz-20KHz Renkler:Siyah | BeyazNOT: Eşleştirme öncesi şarja takınızSiyah NGW07-01Beyaz NGW07-02 Ürün Kodu: C500-31264-957

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Çift Telefon Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Baseus Encok True Wireless Earphones W07 TWS Bluetooth Kulaklık

Bluetooth bağlantısının icat edilmesi ile geliştirilip piyasaya sunulan Bluetooth kulaklıklar müşterilerin hayatına kolaylık getirir. Her geçen gün yeni modelleri çıkan kablosuz kulaklıklar sayesinde müzik dinlerken, görüşme yaparken kısaca kulaklık gerektiren her durumda kendinizi dış dünyadan soyutlayabilirsiniz. Bu modeller Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde akıllı cihazınıza bağlanır ve kablosuz bir şekilde kullanım olanağı sağlar. Kablosuz kulaklık modellerinden biri olan Baseus Encok True Wireless earphones W07 TWS Bluetooth kulaklık ile özgürce müzik dinleyebilir ve telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Size konforlu bir şekilde aktivitelerinizi yapma olanağı sunar. Baseus W07 kulaklık modeli rahatınız düşünülerek üretilir. Zarif tasarımı sayesinde her zaman yanınızda taşımanız mümkün olur. Geniş çekim alanı ile kesintisiz ve sorunsuz kullanma özelliğine sahiptir.

  • Yüksek performans
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Ergonomik tasarım

Baseus Encok W07 TWS Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Baseus Encok W07 TWS Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Orijinal olan Baseus W07 TWS Bluetooth kulaklık modeli Bluetooth 5.0 versiyondur. Binaural stereo ses efektine sahip olan cihazın kulak içi algılama özelliği de bulunur. Akıllı gürültü azaltma işlevi ile dışarıdaki gürültüyü duyma seviyesini minimuma indirir. Bu sayede sizi ortamın gürültüsünden soyutlayarak kendi dünyanızda yüksek performanslı kulaklığınız ile keyifli vakitler geçirmenizi sağlar. Her iki kulaklık için net arama özelliği ile iki tarafa da aynı seviyede üstün performans olanağı sunar. Baseus TWS Bluetooth kulaklık Type C şarj ara yüzü seçeneğine sahip olup 500 mAh kapasiteli uzun pil ömrü ile 200 saate kadar bekleme süresi bulunur. Üzerindeki kontrol tuşları ile aramaları yanıtlayabilir, müziği durdurup değiştirebilir ve kapatabilirsiniz. Ürün beyaz renk olarak tercih edilmesi ile şıklık ve zarafeti bir arada sunar. Ayrıca cihaz su ve tere karşı da dayanıklıdır.

Baseus Encok W07 TWS Bluetooth Kulaklık Yorumları

Baseus Encok W07 TWS Bluetooth Kulaklık Yorumları

Baseus Encok True Wireless earphones W07 TWS Bluetooth kulaklık yorumları müşterilerin yüksek memnuniyet mesajları ile doludur. Müşteriler ürünün sağladığı üstün performans ve şıklığa hayran kalır. Beyaz renginin verdiği zarif duruş ile girdiğiniz ortamda kombinlerinize hoş bir görünüm sağlar. Ayrıca cihaz ergonomik tasarımı ile kulağınıza tam oturur. Baseus Encok True Wireless earphones W07 TWS Bluetooth kulaklık kullananlar cihazın yüksek performansına karşı övgü dolu yorumlar yaparlar. Baseus 07 ANC teknolojisi sayesinde en kalabalık ortamda bile sizi gürültüden izole ederek yüksek bir konfor sağlar. Dışarıda rahatsız edici bir ses kirliliği varken siz kablosuz kulaklığınız ile sakin ve dingin bir şekilde aktivitenizi gerçekleştirirsiniz. Ayrıca ürün uzun süreli kullanımı sayesinde çalıştığı sırada kapanma, kesintiye uğrama gibi durumları önler. Uzun saatler kullanım olanağı sağlar.

Baseus Encok W07 TWS Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Baseus Encok W07 TWS Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Baseus Encok True Wireless earphones W07 TWS Bluetooth kulaklık fiyatı ürünün rengi teknik özellikleri ve pil ömrü gibi yönleri göz önüne alınarak belirlenir. Müşterilerine yüksek kaliteli özellikler sunan bu cihaz için herkesin sahip olabileceği bir fiyat belirlenir. Böylelikle yüksek performansa sahip bu ürünün her kesimden müşteriye ulaşması amaçlanır. Geniş kapsama alanı sayesinde rahat bir şekilde işlerinizi yaparken müzik veya podcast gibi yayınları dinleyebilirsiniz. Ayrıca bu model için sık sık kampanya ve indirimler de uygulanır. Bu cihaz avantajlı fiyat ve teknik özellikleri ile müşterilerin tercihine sunulur. Ürün yüksek kaliteye sahip enerjisi, etkileyici bas özelliği ve kullanışlı boyutu ile kaliteli ve keyifli bir müzik dinleme zevki yaşatır. Siz de Baseus Encok True Wireless earphones W07 TWS Bluetooth kulaklık satın almak isterseniz Trendyol’dan siparişinizi oluşturabilirsiniz.