Baseus Cafule Serisi iPhone Lightning Uyumlu Örgülü 1 Metre 2.4A Kevlar Şarj ve Data Kablosu Gold Black

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baseus Cafule Serisi iPhone Lightning Uyumlu Örgülü 1 Metre 2.4A Kevlar Şarj ve Data Kablosu Gold Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adaman Satıcı Ünvanı: FATMA GÜL BAYINDIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1530665464
    Bu ürün Adaman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baseus Cafule Serisi iPhone Lightning Örgülü 1 Metre 2,4A Kevlar Şarj ve Data Kablosu Hızlı Şarj ve Veri Transferi Baseus Lightning kablo, yüksek kaliteli ve son derece sağlam bir kablodur. iPad, iPod veya iPhone gibi Lightning girişli cihazları kolaylıkla şarj edebilirsiniz. 2.4A güç taşıma teknolojisi sayesinde hızlı şarj ve data transferine olanak sağlar. Kablo kopmasına karşı çelik örgü sistemiyle kuvvetlendirilmiştir. 1 metre uzunluğuyla ideal ölçiülere sahiptir. Çantanızda cebinizde kolayca taşıyabilirsiniz. Taşınabilir harici bataryalarda güvenle kullanabilirsiniz. Başlık kısımları alüminyumdan üretilmiştir. Cihaza giren kısmında led ışık mevcuttur. İhtiyacınıza göre bilgisayar ve ilgili cihaz arasında sorunsuz bir biçimde veri aktarımı sağlayabilirsiniz Ürün Özellikleri • Kablo kopmasına karşı çelik örgü • Led ışık • 100 Cm Kablo Uzunluğu • 2.4A Akım Gücü • Hızlı Şarj • Kırılmaya Dayanıklı Dış Yapı • Ultra Esnek Kablo Başlıkları • Güvenli Akım Şarj Özelliği • Veri Aktarımı Uyumluluk • iPhone Lightning Girişli Cihazlar ORJİNAL BASEUS ÜRÜNÜDÜR

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Baseus Cafule Serisi iPhone Lightning Uyumlu Örgülü 1 Metre 2.4A Kevlar Şarj ve Data Kablosu Gold Black

Baseus Cafule Serisi iPhone lightning uyumlu şarj ve data kablosu, günlük kullanımınız için mutlaka sahip olmanız gereken bir aksesuardır. Ultra dayanıklı ve size ömür boyu yetecek kadar güçlü olmasını sağlayan yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. Bu kabloyu cihazınızı elektrik prizlerinden veya bilgisayardan şarj etmek için kullanabilirsiniz. Pek çok kullanıcı için avantajlı bir seçenek olan bu şarj kablosu ile verilerinizi de aktarabilirsiniz.

 
  • 1 m
  • Siyah ve altın rengi
  • Örgülü kablo

Baseus Cafule Serisi iPhone Örgülü Kablo Özellikleri

Baseus Cafule Serisi iPhone Örgülü Kablo Özellikleri

Baseus Cafule Serisi iPhone lightning uyumlu şarj kablosu özellik olarak iPhone cihazlarıyla uyumlu bir lightning kablosu olarak ön plana çıkmaktadır. Siyah rengin üzerine altın detayları ile ön plana çıkan bu cihaz Apple cihazlarınızı bilgisayarınıza veya diğer çevre cihazlarına bağlamak için idealdir. Yüksek kaliteli MFi sertifikalı şarj kablosu, cihazınızı aşırı ısınmadan veya kısa devre hasarından korurken minimum veri kaybıyla cihazlarınızı sorunsuz bir şekilde şarj eder ve senkronize eder. Ayrıca, yüksek düzeyde esneklik, dayanıklılık ve dolaşmayan performans sağlayan naylon örgülü dış yüzey ile birlikte gelir. Evrensel uyumluluk ayrıca USB bağlantı noktası üzerinden veri senkronize etmenize olanak tanır; iOS 10+ işletim sistemini üstün performansı ile destekler. Ayrıca örgü yapısı ile kablo kırılmalarını minimalize etmek için tasarlanan bu kablo pek çok kullanıcının ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek için tasarlanmıştır. 2.4a akım çıkışı ile cihazınıza şarj vermemesi hedeflenir.

 

Baseus Cafule Serisi iPhone Örgülü Kablo Kullanımı

Baseus Cafule Serisi iPhone Örgülü Kablo Kullanımı

Baseus Cafule Serisi tarafından tasarlanan iPhone örgülü kablo, iyi inşa edilmiş, güçlü ve dayanıklı yüksek kaliteli bir kablodur. Dolaşmayan naylon kumaş örgüye sahip olan bu kablo her zaman dolaşmadan kalır. Naylon dokuma yıpranmaya karşı korur, gerilim azaltıcı bağlantı noktalarının bükülmesini önler ve günlük kullanım için güçlendirir. Ayrıca telin bükülmesini veya kırılmasını önleyen ek bir alüminyum muhafazaya sahiptir. Yıldırım konnektörü kablonun her iki ucuna da lehimlenmiştir. Bu nedenle kablo boyunca herhangi bir yerde dayanıklılık veya zayıflık açısından herhangi bir sorun beklenmez. Baseus Cafule Serisi iPhone lightning uyumlu örgülü şarj ve data kablosu yorumları genel anlamda oldukça olumludur. Pek çok kullanıcı hem tasarımıyla hem de özellikleri ile bu üründen oldukça memnun kalmıştır. 1 metre uzunluğu ile birlikte kullanıcılarına rahat ve özgür bir kullanım olanağı sağlar.

 

Baseus Cafule Serisi iPhone Örgülü Kablo Fiyatı

Baseus Cafule Serisi iPhone Örgülü Kablo Fiyatı

Bu Baseus iPhone Lightning Uyumlu Örgülü Şarj ve Veri Kablosu, iPhone 7/7Plus/8/8Plus/X için özel olarak tasarlanmıştır. Bir ucunda telefonunuzu Mac veya PC'ye bağlamanızı sağlayan USB Type C konnektör, diğer ucunda ise cihazınızı şarj etmek için standart lightning konektörü bulunur. Kablo, yüksek hızlı veri aktarımını ve senkronizasyonu desteklerken, uyumlu duvar şarj cihazlarıyla birlikte şarj kablosu olarak da işlev görür. Kevlar fiber kılıfı ekstra dayanıklılık sağlar ve dolaşmayan tasarımı saklama veya taşıma sırasında dolaşmayı önlemeye yardımcı olur. Baseus Cafule Serisi iPhone lightning uyumlu örgülü 1 metre 2.4a kevlar şarj ve data kablosu fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünün siparişini hemen oluşturabilirsiniz.