Baseus Back Stick Universal Telefon Arkası Kart Yuvası Cüzdan

413,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baseus Back Stick Universal Telefon Arkası Kart Yuvası Cüzdan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Coofbe Satıcı Ünvanı: COOFBE E-TİCARET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211141268400001 Vergi Kimlik Numarası: 2111412684
    Bu ürün Coofbe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kartlıklı telefon kılıfı gündelik hayatta kolaylık sağlayarak ödemelerinizi hızlı yapabilme imkanı tanır.
  • Baseus kılıf kuvvetli yapışkanı sayesinde telefon arkasına birkaç saniye bastırdığınızda, tutucu zemine yapışır.
  • Baseus telefon kılıfının kart yuvası konulan kartı sıkıca tutar ve hareket esnasında düşmesini engeller.
  • Gri telefon kılıfı her renge uyum sağlayarak geniş kitlelere hitap eder.
  • Baseus Back Stick
  • cam, plastik, seramik yüzeylere ve cihazlardaki koruyucu kılıflara kolayca yapışır.
  • Baseus kartlık tüm cihazlar ile uyumludur ve böylece herkese hitap eder.
  • Baseus Back Stick Universal telefon arkası kart yuvası cüzdan, küçük yapısı sayesinde çanta taşımadığınız günlerde kurtarıcı parçanız olur.
  • Kart yuvası cihazın kamerası kapanmayacak şekilde üretilir ve böylece telefondaki tüm işlemleri yerine getirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Plastik
  • Model Arka Kapak
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Baseus 30592 Back Stick Universal Telefon Arkası Kart Yuvası Cüzdan

Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan mükemmel tasarımı sayesinde günlük hayatınızı kolaylaştırır. Ürünü kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Kuvvetli yapışkanı sayesinde telefonunuzun veya başka bir yüzeyin üzerinde birkaç saniye bastırmanız halinde bu tutucu hemen zemine sabitlenebilir. Kart yuvası içerisine koyduğunuz kartları sıkıca sardığı için telefonunuzu hareket ettirirken endişe etmenize gerek kalmaz. Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan özellikle küçük bir çanta tercih ettiğiniz günlerde kurtarıcınız olur. Ürünü çıkarmak istediğinizde yapışkanı kullandığınız zemine zarar vermeden rahatça ayrılır. Sıkça kullandığınız kartları bu tutucuya koyabilir, cüzdanınızda ararken vakit kaybetmeden işlerinizi hızlıca halledebilirsiniz.

  • Ürün yapışkanı sağlığa zarar vermez.
  • Kart tutucu desensizdir.
  • Ürün standart boyuttaki kartlar için uygundur.

Baseus Telefon Arkası Kart Yuvası Gri Cüzdanın Özellikleri Nelerdir?

Baseus Telefon Arkası Kart Yuvası Gri Cüzdanın Özellikleri Nelerdir?

Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan birçok özelliği sayesinde kullanıcı deneyimini üst düzeyde tutmayı hedefler. Ürün plastik materyal kullanılarak üretilmiştir. Üzerinde pürüz bulundurmayan yüzeylere kolaylıkla yapışabilmesi için bu telefon arkası kart tutucu özel olarak tasarlanmıştır. Cam, seramik, plastik ve cihazlarınızda kullandığınız koruyucu kılıflara kolaylıkla tutunabilen bir yapıya sahip olan Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan bu özelliğiyle muadillerine göre ön plana çıkar. Ürün oldukça hafif olduğu için kullandığınız esnada sizi rahatsız etmez. Ayrıca özellikle elinizin cihazı tutuş şekli düşünülerek imal edilmiş bu kart tutucu telefonu kavrayışınızı engellememek için düz bir forma getirilmiştir.

Baseus Back Stick Universal Kart Yuvası Gri Cüzdan Kullanışlı mıdır?

Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan son derece kullanışlıdır. Ürünü cihazınızın arka kapak kısmına kartı tuttuğu kısım yukarıda kalacak şekilde yapıştırmanız yeterlidir. Tüm cihazların kullanımına uyumlu bir şekilde üretilmiştir. Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan ters çevirdiğiniz durumlarda bile bulunduğu yüzeye sıkıca bağlı olduğu için kartınızın aşağıya düşmesine izin vermez. Ürün içerisine koyabileceğiniz kart sayısı kalınlıklarına göre değişkenlik gösterir. Özellikle temassız işlemler esnasında sürekli cüzdanınızda kartınızı aramak yerine bu tutucu sayesinde işlemlerinizi oldukça hızlı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan yorumlarını inceleyebilir, ürünün gerçek kullanıcılar tarafından ne kadar beğenildiğini görebilirsiniz.

Baseus Back Telefon Arkası Kart Yuvası Gri Cüzdan Kaliteli midir?

Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan plastik ham maddesi sayesinde suyla temas durumunda etkilenmez. Ayrıca olası yırtılma ve yıpranmalara karşı üst düzey dayanıklı olan ürün uzun süreli kullanımınızda bile ilk günkü formunu korumaya devam eder. Cihazınızın arkasına güçlü bir şekilde sabitlenmiş olan tutucuyu çıkarmak istediğinizde telefonunuzda herhangi bir iz bırakmadan bulunduğu yüzeyden kolaylıkla ayrılır. Ayrıca Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan yapışkanlı özelliği sayesinde bir çaba gerektirmeden saniyeler içerisinde kullanmanıza hazır hale gelebilir. Ürün telefonunuzun kamera açısını engellemeyecek boyutlarda üretildiği için kullandığınız esnada cihazınız tüm işlevlerini yerine getirebilir. Siz de nitelikli malzemesiyle yıllar boyunca faydalanabileceğiniz ve size maksimum kolaylık sağlayabilecek bir kart tutucu arayışındaysanız, Türkiye’nin çevrimiçi alışveriş sitesi Trendyol üzerinden Baseus Back stick universal telefon arkası kart yuvası gri cüzdan fiyatına bakabilir, ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde ürünü satın alabilirsiniz.