Baseus Air Vent Araç Içi Manyetik Telefon Tutucu

350,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379 TL369 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
423,30 TL397,80 TL

Ürün Bilgileri

Baseus Air Vent Araç Içi Manyetik Telefon Tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adaman Satıcı Ünvanı: FATMA GÜL BAYINDIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1530665464
    Bu ürün Adaman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baseus Air Vent Araç İçi Manyetik Telefon Tutucu Aracınızın havalandırma ızgarasına takılan Baseus Air Vent Araç İçi Manyetik Telefon Tutucu, araç kullanırken telefonunuzu göz önünde tutmanızı sağlar. 360 derece dönebilen manyetik başlığa ve kullanım rahatlığı sağlayan kablo klipsine sahip olan Baseus Air Vent Araç İçi Manyetik Telefon Tutucu kablo klipsi sayesinde şarj kablonuzu görüntü kirliliği olmadan telefonunuza bağlamanızı sağlar. Yüksek Kaliteli Malzeme Havalandırma ızgarasına takılan Baseus Air Vent Araç İçi Manyetik Telefon Tutucu, araç içerisinde görüş açınızı etkilemez. Ayrıca ürünün yan kısmında bulunan kablo tutucu alanı, telefonunuzu tutucu içerisinde kullanırken şarj cihazına bağlayabilmenizi sağlar. Böylece navigasyon gibi şarj tüketen uygulamaları kullanırken telefonunuzu kablo karışıklığı olmadan şarj edebilirsiniz. * Araç şarj cihazı ve kablo dahil değildir. Kompakt Tasarım 360 derece dönen başlık sayesinde telefonunuzun açısını tercihlerinize göre ayarlayabilir, mobil cihazınızı ister dikey isterseniz de yatay olarak kullanabilirsiniz. Ürün üzerinde bulunan kablo tutucu alanı ile kablolarınızı sabit tutup mobil cihazınızı hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Telefon Tutucu Özellikleri Mıknatıslı
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Türü Havalandırma
Geri Bildirim Ver