Barış Dental Qartz Diş Temizleme Ve Beyazlatma Pastası 100 Gr.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barış Dental Qartz Diş Temizleme Ve Beyazlatma Pastası 100 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • QUARTZ DİŞ TEMİZLEME PASTASI Benzersiz bir temizlik ve parlatma maddesi karışımına sahip bir profilaksi macunudur. Bu karışım, emaye kaybını en aza indirirken leke çıkarmayı en üst düzeye çıkarır. Etkin bir florür seviyesinin korunmasına yardımcı olur, diş minesini güçlendirir ve diş çürüklerini önler. Eşsiz ağır viskozitemiz macunumuzu “sıçramasız” hale getirir. Kolay ve tutarlı bir şekilde durulanır. DİŞ HEKİMLERİNİN TERCİHİ: Seçkin diş hekimleri tarafından, diş taşı, tartar temizleme , sigara, çay, kahve, alkol, gibi dişlerin sararmasını önlemek ve diş eti zayıflığını gidermek için kullandığı profilaksi pastasıdır. Düzenli kullanıldığında %90 a varan temizlik ve beyazlık etkisi görülmektedir. Ek bilgi: Qartz Profilaksi pastası şunları içerir: • Ksilitol: Çürüklerin önlenmesi için ideal bir bileşendir. Bu bileşen mutans streptokok grubunu, diş çürümesine önemli katkıda bulunan bakterileri inhibe etmesinde spesifiktir. hastaları ve hiperglisemi hastaları için güvenlidir. MEVCUT TATLAR, - DAMLA SAKIZ AROMALAI - VİŞNE AROMALI - ÇİLEK AROMALI MENŞEİ : USA - 100 GR

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver