Barilla Penne Rigate (Kalem) Makarna 500 G

68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
79,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Penne Rigate (Kalem) Makarna 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TANYILDIZI HORECA Satıcı Ünvanı: ŞEYDA TANYILDIZI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1600748106
    Bu ürün TANYILDIZI HORECA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barilla Penne makarna, tırtıklı yapısı ve sosu içinde ve dışında tutabilmesi için özel olarak tasarlanmış, ikonik bir makarna çeşididir. Son dakika misafirleri için de, kalabalık aile sofralarındaki geleneksel tariflerde de ilk akla gelen makarnadır. Penne Rigate (Kalem) Makarna Tarifi: Penneyi et veya sebzeli büyük parçalı soslarla, mantarlı kremamsı soslarla ya da Arabbiatta gibi klasik domates soslarıyla deneyebilirsiniz. Penne aynı zamanda fırında güveç yemeklerinde de kullanılabilir.Barilla Penne (Kalem) Makarna, 11 dakikada hazır.Italyanın en çok tercih edilen makarnası Barilla, yüksek kaliteli durum buğdayından üretilir. Işletme Kayıt NoTR-14-K-000004Kullanım ÖnerileriBol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 11 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin.Net Miktar (g/ml)500MenşeiTÜRKIYEIçindekilerDurum buğdayı irmiği, suAlerjen UyarısıGluten içerir. Eser miktarda soya ve yumurta içerebilir.Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza edinizGıda Işletmecisi / Üretici / Ithalatçı / DağıtıcıBARILLA GIDA A.Ş.Ürün Bilgilerini Kullanma HakkındaInternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver

Katlanan Lazzet Barilla Penne Rigate (Kalem) Makarna 500 G

Besin değeri yüksek olan makarna, farklı mutfak kültürleri içerisinde bulunur. Makarnalar suda kaynatılarak 8 ila 10 dakikada tüketilmeye hazır hale gelir. En popüler makarna türü olarak öne çıkan Barilla kalem makarna, sevilerek tüketilmektedir markanın en sevilen çeşitlerinden biri olan bu ürün yediden yetmişe herkes tarafından sevilmektedir. Ağızda dolgunluk hissi uyandırdığı için popüler ürünlerden biridir. Kıyma veya peynirle yapılabilirken, salata yapmak için birçok alternatif sunar. Daha çok ketçapla tercih edilen makarna, salata ya da fırın makarnaya kadar pek çok hazırlanma yöntemi de sunmaktadır. Lezzetli makarna seçeneklerinin bir parçası olan penne rigate ambalajlarda satılmaktadır. Farklı soslarla uyumlu olan makarna, aynı zamanda hazırlanırken eklenen sebzelerle farklı lezzetler deneyimleme imkanı da sunar. Hem çocuklar hem de yetişkinler için çok çeşitli tüketme seçeneği sunmasıyla beraber besleyici içeriği ile sindirim sistemini yavaşlatmaz.

  • Her Bütçeye Uygun
  • Besleyici İçerik
  • Özel Sos

Barilla Penne Rigate (Kalem) Makarna ile Lezzetli Tarifler

Penne veya Kalem makarna, İtalya'dan dünyaya açılan bir lezzet olarak dünya genelinde birçok yerde rağbet görüyor. Özel bir sosla hazırlanan penne makarnaları Avrupa mutfağına özgü tatları ortaya çıkardığı biliniyor. Sosu ile damaklarda tat bırakmayı başaran bu özel makarna, sebze, kıyma, et, mantar gibi soslar ile de kullanılabilmekte ve yemeklerde kendine yer bulmaktadır. Barilla penne rigate (kalem) makarna 500 g daha sağlıklı bir diyetle ilgilenen veya tok tutan yiyecekler yemesi gereken kişiler, bu makarnayı tercih edebilir. Popüler ve yaygın olarak tüketilmektedir. Klasik tatlara sağlıklı ve özgün alternatifler arayanlar için penne rigate makarna seçeneği listede yer alır. Makarna, renkli görünümü ve kolay hazırlanışı ile öne çıkmaktadır. Çocuk ve yetişkinlerin ilgisini çeken ve keyifle yenen bu ürün, içeriğinde besin değeri yüksek olup, görünümü ve lezzeti ile beğeni toplamaktadır.

Barilla Penne Rigate (Kalem) Makarna İçeriği

Diyetine ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren kişilerin öncülüğünde hazırlanan bu makarna, yemek zamanlarını daha lezzetli ve sağlıklı hale getiriyor. Barilla penne rigate (kalem) makarna 500 g içeriği eşsiz bir lezzet fırsatı sunmaktadır. Yüksek lif içeriği ve besin değeri ile büyük ilgi görmektedir. Mükemmel İtalyan lezzetlerinden biri olan kalem makarna, çok özel tariflerin hazırlanmasını kolaylaştırıyor. Yüzyıllara dayanan bu geleneksel tat, İtalyan mutfağının kendine özgü lezzetlerinden biridir. Yüksek sos tutma kapasitesi sayesinde ekstra lezzet için doğru yapıya sahiptir. Kolayca hazırlamanızı sağlayan Barilla penne rigate (kalem) makarna 500 g kullananlar, ilave peynirlerle harika öğünler hazırlanmasını kolaylaştırdığı için severek tüketmektedir. Soslarla servis edilebilen ürün, yeni ve benzersiz lezzetlere erişmeyi kolaylaştırmaktadır. Barilla markası tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan 5030342 kodlu bu ürün, pişirilmesi kolay olması sayesinde çoğu kişinin favorisi arasında yer alır.

Barilla Penne Rigate (Kalem) Makarna Fiyat ve Yorumları

Makarna severlerin beğenerek tükettiği Barilla marka penne rigate makarnaları 500 gramlık paketlerde satışa çıkarılmaktadır. Besleyici ve iyi bir lif kaynağı sağlar. Besin değeri oldukça yüksek olan bu ürün her öğünde yer almaktadır. Lezzetli tarifler ile beraber oldukça etkili bir tüketilmeye imkan tanır. Barilla penne rigate fiyat açısından oldukça uygundur. Her bütçeye uygun olan bu ürün, çoğu mutfakta yer almaktadır. Soslarla beraber hazırlanarak farklı lezzetlere imkan tanıyan makarnalar, evlerde, kafelerde, ofislerde ve daha pek çok ortamda yer alabilmektedir. Küçük büyük herkes tarafından çok sevilir ve tercih edilir. Hızlı hazırlanması ve farklı sunumlara sahip olması ile mutfaklarda kurtarıcı yemek çeşitlerindendir. Barilla penne rigate (kalem) makarna 500 g yorumları, fiyatı, özellikleri ve daha pek çok detaylı bilginin yanı sıra güvenle sahip olmak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.