Barilla Linguine (Yassı) Spagetti Makarna No.13 500 G

70 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,90 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Linguine (Yassı) Spagetti Makarna No.13 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKINCI AVM Satıcı Ünvanı: ADEM AKINCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0270169257
    Bu ürün AKINCI AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Linguine Nedir?Fettucinenin yakın akrabası olan Linguine Yassı Spagetti, uzun, düz makarna tellerinden yapılır, Fettucineye göre daha incedir. Linguinenin kökleri Italyanın Liguria bölgesinden gelir. Bu bölgenin havası, tuzlu okyanus esintileri ve lezzetli yemeklerin aroması saklıdır. Tüm sebze ve deniz ürünleri ile yapılmış soslarla mükemmel uyum sağlayan Barilla Linguine (Yassı) Spagetti aynı zamanda geleneksel pesto soslarıyla da çok iyi gider. Barilla Linguine (Yassı) Spagetti Pişirme Önerileri: Bol miktarda suyu kaynatın ve tuz ekleyin. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 9 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeyin.Barilla Linguine (Yassı Spagetti), sebze ve deniz mahsulleriyle uyumludur.Barilla Yassı Spagetti, sadece 9 dakikada hazırdır.Barilla Linguine, yüksek kaliteli durum buğdayından üretilmiştir.Işletme Kayıt NoTR-14-K-000004Kullanım ÖnerileriBol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 9 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin.Net Miktar (g/ml)500MenşeiTÜRKIYEIçindekilerDurum buğdayı irmiği, suAlerjen UyarısıGluten içerir. Eser miktarda soya ve yumurta içerebilir.Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza edinizGıda Işletmecisi / Üretici / Ithalatçı / DağıtıcıBARILLA GIDA A.Ş.Ürün Bilgilerini Kullanma HakkındaInternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver

Barilla Linguine (Yassı) Spagetti Makarna No:13 500 gr

Makarna tüm dünyaca bilinen ve sevilen yemeklerin başında yer alır. Un, yumurta, su ve tuz gibi basit malzemelerle hazırlanan bu lezzet enfes bir tada sahiptir. Sade hali de lezzetli olan bu ürün, soslarla birlikte yapıldığı takdirde lezzet şöleni yaratır. Barilla linguine (yassı) spagetti makarna no.13 500 g, evinizin lezzetinde yaratıcı tarifler denemenize imkan tanır. İtalya’nın Liguria bölgesinden çıkan bu ürün fettucine makarnaya yakın akraba olarak kabul edilir. Asıl çıkış noktasının Genova şehrinden olduğu söylenir. Ancak fettucineye göre dar ve ince yapıdadır. Geleneksel pesto sosuyla pişirilen bu ürün farklı soslarda da ayrı bir lezzete kavuşur. Durum buğdayı kullanılarak üretilen bu lezzetli makarnayı denemek için satın alabilirsiniz.

  • Eşsiz İtalyan lezzeti
  • Yüksek besin değerli
  • Pratik ve kolay hazırlanma

Eşsiz İtalyan Lezzetine Sahip Spagetti Makarna

Eşsiz İtalyan Lezzetine Sahip Spagetti Makarna

Her ülkenin kendine ait tatları ve yemekleri mevcuttur. Bu yemeklerden bazıları dünyaca tanınan lezzetlere dönüşür. İtalyan makarnası bunlardan bir tanesidir. Tüm dünya tarafından sevilen, her gün binlerce insanın tükettiği bu ürünü tadabilmek için İtalya’ya gitmeniz gerekmez. Barilla makarna ile evinizin rahatlığında pişirebilirsiniz. Yapım aşamasında tencerede suyu kaynatıp içerisine tuz eklemeniz gerekir. Bu sırada makarnanızı istediğiniz porsiyon kadar tencereye boşaltabilirsiniz. İsteğe göre 8 ya da 10 dakika arasında pişirebilir ve daha sonra makarnayı süzebilirsiniz. Üzerine isterseniz pesto sosu isterseniz bolonez sos ile ekleyebilirsiniz. Barilla linguine (yassı) spagetti makarna no.13 500 g fiyatı açısından müşterileri memnun eder. Bütçenizi zorlamayan bu lezzetli ürün, aynı zamanda cep dostudur. Bir sonraki alışveriniz listenizde ilk sıralarda yerini alan bu ürünü istenilen her malzemeyle pişirebilirsiniz.

Yüksek Besin Değerli Spagetti Makarna Yorumları

Yüksek Besin Değerli Spagetti Makarna Yorumları

Makarnanın doğal durum buğdayından elde edilen un ile hazırlanan hamurdan üretilir. Durum buğdayı tüm dünyada makarnanın ham maddesi olan buğday türü olarak geçer. Besleyiciliği yüksek olan bu tür, büyük bir titizlikle makarna haline getirilir. İçerisinde yer alan yoğun vitamin ve mineraller sayesinde makarna besleyici bir ürün haline gelir. Öğle ve akşam yemeklerinde istenilen sosla pişirebileceğiniz bu ürünü et ve tavuk yemeklerinin yanında garnitür olarak da tercih edebilirsiniz. Barilla linguine (yassı) spagetti makarna no.13 500 g yorumları bu ürünü deneyen müşterilerin değerli bilgileri ile doludur. İlk kez bu makarnayı satın alacak müşteriler için yorumlar aydınlatıcı ve yol göstericidir. Yorumlar sayesinde birçok müşteri alacakları ürün hakkında fikir sahibi olur. Besleyici ve yüksek besin değerlerine sahip bu ürünle sevdiklerinize sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yapımı Pratik ve Kolay Olan Yassı Spagetti Makarna

Yapımı Pratik ve Kolay Olan Yassı Spagetti Makarna

Yoğun tempoya sahip iş hayatı, okul hayatı olan kişiler eve geldikleri zaman yemek hazırlamakta zorlanabilirler. Günün yorgunluğundan sonra evde yemek ile uğraşmak birçok insan için fazladan iş anlamına gelir. Pratik ve kolay hazırlanan Barilla spagetti makarna ile yemek hazırlama derdiniz son bulur. Sadece 8-10 dakika pişirme süresine sahip olan yassı spagetti makarna isterseniz sade isterseniz sos ile tüketebilirsiniz. Liguria bölgesinde pesto sos ile yenilen bu ürünü farklı soslarla da deneyebilirsiniz. Ana yemek olmasının dışında haşlanan makarnayı çeşitli sebzelerle birlikte karıştırıp sağlıklı salatalar yapabilirsiniz. Peynir, tereyağı gibi sağlıklı gıdalar ekleyerek besleyiciliğine artırabilirsiniz. Dolgun yapısı ve besleyici içeriğiyle çocuklarınıza da gönül rahatlığıyla Barilla makarnayla lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. Dünyada sevilerek tüketilen ve besleyici bir öğün olarak yiyebileceğiniz bu enfes lezzete Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.