6
Diğer Soslar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Barilla Pesto Genovese Makarna Sosu 190 G

156,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Pesto Genovese Makarna Sosu 190 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HORECA BRAND Satıcı Ünvanı: ESA TEMİZLİK MADDELERİ GIDA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377069006000001 Vergi Kimlik Numarası: 3770690060
    Bu ürün HORECA BRAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barilla Pesto Genovese Makarna Sosu 190 G
Geri Bildirim Ver

Barilla Pesto Genovese Makarna Sosu 190 gr

Kısa sürede dikkat çeken lezzetli yemekler hazırlamanıza yardımcı olan Barilla fesleğenli pesto Genovese makarna sosu çeşitli damak zevklerine hitap eder. Ani gelen misafirlere pratik bir şekilde sunabileceğiniz pesto soslu makarnanın dikkat çeken lezzeti sayesinde beğenileri üzerinize toplayabilirsiniz. Piknik ortamında özenli atıştırmalıklardan yararlanmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda Barilla markasının sunduğu üründen destek alarak patates salatası, sebzeli dürüm veya pizza yapabilirsiniz. Markanın sunduğu yiyeceğin içerisinde yer alan fesleğen mideye rahatlık hissi vermesinin yanı sıra yemeklerin kolay bir şekilde sindirilmesini destekler. Krema veya sütten destek alarak kullanabileceğiniz sosu dilerseniz tek başına yemeklerde de kullanabilirsiniz. Ürünün kullanım miktarı hazırladığınız yemeklerin porsiyonlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Sos, tek bir kaşık bile aroması damağınıza hoş bir lezzet verir.

  • Pratik hazırlama süresi
  • %100 İtalyan fesleğeni
  • Hafif lezzet

Barilla Pesto Makarna Sosu Özellikleri

Barilla Pesto Makarna Sosu Özellikleri

%100 İtalyan fesleğeninden üretilen Barilla pesto Genovese makarna sosu 190 g boyutunda sunulur. Glutensiz olarak üretilen ürün, geleneksel İtalyan pesto Genovese sos reçetesine uygun olarak hazırlanır. Fesleğen yapraklarının, zeytinyağı, sarımsak ve çam fıstığı ile birleşmesi sonucu elde edilen geleneksel pesto sos, makarna tariflerinizi enfes bir lezzete ulaştırır. Sosun içerisinde yer alan parmesan peyniri, fesleğen yapraklarıyla benzersiz bir uyum yakalar. Markanın sunduğu sosu, zevkinize uygun makarna çeşitleriyle birleştirerek mutfağınızda kısa sürede lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. Barilla pesto Genovese makarna sosu tadı kadar pratik hazırlama süresiyle de ilgi görür. Haşlanmış makarnın ısıttığınız sosla birleşmesini sağlayarak kolay bir şekilde yemeğinizi hazır hale getirebilirsiniz. Barilla’nın akılda kalıcı soslarının arasında yer alan pesto Genovese’yi, sadece makarnalarda değil sandviçlerde, et yemeklerinde ve salatalarda da değerlendirebilirsiniz.

Barilla Pesto Genovese 190 Gr Makarna Sosu Fiyatları

Barilla Pesto Genovese 190 Gr Makarna Sosu Fiyatları

Makarna soslarında çeşitli malzemelere yer verilir. Kimi zaman evinizde yapabileceğiniz sosları kimi zaman hazır olarak satın alabilirsiniz. Evde yapımına göre oldukça pratik ve ekonomik olan Barilla pesto Genovese makarna sosu 190 g fiyatı avantajlı bir şekilde size sunulur. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ürünü evinizde bulundurarak, ihtiyacınız olduğunda değerlendirebilirsiniz. Uzun raf ömrü ve kaliteli ürün içeriği sayesinde yemeklere hoş bir aroma katan pestoyu yanınızda taşıyabileceğiniz sandviçlerde değerlendirebilirsiniz. Domatesli yiyeceklere oldukça yakışan ürünü çeşitli et yemeklerinin yanında özel bir sos olarak sunabilirsiniz. Ürünün düşük kalorisinin yanı sıra içerisinde kullanılan malzemelerin yoğun bir şekilde yeşillikten oluşması diyetinizi destekler niteliktedir. Fesleğen ve zeytinyağı kalp sağlığının korunmasının yanı sıra antioksidan olması vücudun ödemden arınmasına yardımcı olabilir. Porsiyonları doğru ayarlayarak diyet sürecinde de pesto sosundan faydalanabilirsiniz.

Barilla Pesto Genovese 190 G Makarna Sosu Yorumları

Barilla Pesto Genovese 190 G Makarna Sosu Yorumları

Evinizin mutfağında yeni lezzetler denerken farklı görüşlerden destek alabilirsiniz. Bu görüşler zamanınızı ve yemeklerinizin lezzetini koruma imkanı verir. Çabanızı desteklemek, kısa sürede dikkat çeken lezzetlerde yemekler hazırlayabilmeniz için Barilla pesto Genovese makarna sosu 190 g yorumları sizinle paylaşılır. Bu yorumlar markanın sunduğu ürünü öncesinde deneyimleyen müşterilerin görüşlerini içerir. Ürünün kullanım miktarı, uyum sağladığı yiyecekler ve lezzeti hakkında olabilir. Bütçenizi zorlamadan, ekonomik fiyatlar ile evinizde lezzetli yemekler hazırlamanız mümkündür. Marka bünyesinde bulunan ürünlerden destek alarak, evinizde profesyonel bir aşçı edasıyla iyi sosların eşlik ettiği yemekler hazırlamanızı hedefler. Size zaman ve bütçe konusunda destek sağlayan Pesto Genovese sosu işten gelip kısa sürede yemek hazırlamanız gerektiğinde değerlendirebilirsiniz. Şık ve pratik bir akşam yemeği sunumunda yer verebileceğiniz Barilla pesto makarna sosunu Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.