Bargello Unisex Parfüm 193 Oriental 50 ml Edp

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello Unisex Parfüm 193 Oriental 50 ml Edp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 orjinal Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir Badem, meyveli, sıcak baharat, balsamlı, şeker, vanilya notalarını barındırır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Unisex Parfüm 193 Oriental 50 ml EDP

Parfümler, sahip oldukları hoş ve etkileyici kokuları sayesinde günlük hayatta müşteriler tarafından sıklıkla kullanılır. Etkileyici kokular, müşteriler tarafından oldukça dikkat çeker. Bargello markası, dikkat çekici parfümleri sayesinde beğeni toplar ve sıklıkla tercih edilir. Markanın birbirinden farklı aroma ve kokuya sahip parfüm çeşidi mevcuttur. Bargello unisex parfüm 193 oriental 50 ml EDP, hoş kokusu ile dikkat çeken parfümler arasında yer alır. EDP içeriği sayesinde 10-16 saate kadar kalıcı olan bu koku, kadın ve erkek müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Sahip olduğu etkileyici ve hafif kokusu sayesinde gün içerisinde kalıcı bir performans sunarak müşteriler tarafından beğeni toplar. Bargello unisex parfüm, kadınların ve erkeklerin kullanımına uygun hoş bir kokuya sahiptir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Kalıcı etki
  • Etkileyici ve hoş koku
  • Unisex kullanım imkanı

Etkileyici Bargello 193 Unisex EDP Parfüm İçeriği

Etkileyici Bargello 193 Unisex EDP Parfüm İçeriği

Hoş ve etkileyici kokuya sahip olan Bargello parfüm içerisinde badem, meyve, sıcak baharat, balsam, şeker ve vanilya notaları yer alır. Sahip olduğu hafif ve etkileyici koku sayesinde özel günlerde ve günlük kullanıma uygundur. EDP içeriği sayesinde kalıcı bir performans sunan bu parfüm giysilerde ve ciltte 10-16 saate kadar kalıcı etkiye sahiptir. Bu parfüm sayesinde girdiğiniz tüm ortamlarda kokunuz ile dikkat çekebilirsiniz. Ağır olmayan hafif kokusu sayesinde günlük kullanıma uygun olan bu koku, kadın ve erkek müşteriler tarafından tercih edilebilir. Bargello unisex parfüm 193 oriental 50 ml EDP kullananlar parfümün sahip olduğu kalıcı etki ve sunduğu etkileyici koku sayesinde üründen oldukça memnun kalır. Siz de özel günlerinizde veya günlük kullanımlarınızda Bargello unisex kokusunu tercih edebilir, kalıcı ve etkileyici bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Kaliteli Bargello 193 Unisex EDP Parfüm Müşteri Yorumları

Kaliteli Bargello 193 Unisex EDP Parfüm Müşteri Yorumları

Hafif ve çekici bir kokuya sahip olan bu ürün, gün boyu kalıcı etkisi sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. İçerisinde meyvemsi ve sıcak baharatlar bulunduran bu parfüm, sahip olduğu hafif kokusu sayesinde günlük kullanıma oldukça uygundur. Unisex kullanıma uygun olan ürün, kadın ve erkek müşteriler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Bu ürünü daha önceden satın alıp kullanan deneyimli müşteriler Bargello unisex parfüm 193 oriental 50 ml EDP yorumları kısmında diğer müşteriler ile ürün hakkındaki değerlendirmelerini paylaşır. Siz de ürünün yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, müşteri memnuniyetini gözlemleyebilirsiniz. İçerisinde bulunan notalar sayesinde hafif ve kalıcı bir kokuya sahip olan bu ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilir, kalıcı etkisi sayesinde parfümü günlük kullanımlarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Bargello 193 Unisex EDP Parfüm Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Bargello 193 Unisex EDP Parfüm Fiyatı

Bargello unisex parfüm 193 oriental 50 ml EDP fiyatı ürünün sahip olduğu etkileyici kokusu ve kalıcı etkisi göz önünde bulundurularak belirlenir ve müşterilere sunulur. Uygun fiyat aralığında müşterilere sunulan bu parfüm, oldukça beğeni toplar. Sunduğu unisex kullanım sayesinde kadın ve erkek müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, sahip olduğu hafif ve etkileyici notalar ile günlük ve özel gün kullanımlarına uygundur. Etkileyici kokusu sayesinde girdiğiniz ortamlarda imza kokunuz ile dikkat çekebilirsiniz. Siz de Bargello unisex parfüm 193 oriental 50 ml EDP satın alabilir, ürünün sunduğu tüm özellikleri deneyimleyebilirsiniz. Müşteriler tarafından beğeni toplayan bu ürünü etkileyici kokusu ve kalıcı etkisi sayesinde tercih edebilirsiniz. İçerisindeki notalar sayesinde hoş bir kokuya sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden kolay ve güvenilir bir şekilde sahip olabilirsiniz.