Bargello KADIN PARFÜM 141 FLORAL 50 ML EDP 8691841304638

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello KADIN PARFÜM 141 FLORAL 50 ML EDP 8691841304638

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçeksi, fresh, yeşil, misk, pudralı

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Kadın Parfüm 141 Floral 50 ml EDP

Parfüm çeşitleri, gün içinde güzel kokmak ve bakımlı hissetmek için ihtiyaç duyulan ürünlerdendir. 141 Bargello, ferah ve çiçeksi kokusu ile ön plana çıkar. Sıkıldığı andan itibaren kokusunu etrafa yayarak büyük beğeni toplar. Uzun süre kalıcı esansı ile sizi her anlamda memnun eder. Gün boyu aynı yoğunlukta koku sağlayan bu ürün, eşsiz parfüm deneyimi yaşamanızı sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun içeriği ile rahat bir şekilde vücudunuza sıkabilme fırsatı sunar. İdeal boyutu sayesinde çantanızda taşıyabilir, gittiğiniz yerlere götürebilirsiniz. Cam şişe içine doldurulan bu parfüm içeriği değişmeden uzun süre saklama avantajı sağlar. Taşıma sırasında dökülmesini engelleyen kapağı bulunur. Sizi doğallık ile buluşturan bu parfümü gün boyu temiz kokmak için tercih edebilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcı koku
  • Sağlam cam şişe
  • Ferah ve çiçeksi koku esansı

Akılda Kalıcı Bir Koku İçin Bargello 141 Floral Kadın Parfüm

Akılda Kalıcı Bir Koku İçin Bargello 141 Floral Kadın Parfüm

Kokuların insan yaşamındaki önemi çok büyüktür. Bazı kokular sizi çocukluğunuza götürürken bazıları yemeklerle ilgili bilgi verir. İnsanlar için de akılda kalıcı parfümler sıklıkla tercih edilir. Bargello parfüm 141 doğadan esinlenen kokusu ile üstün performans sergiler. Gün boyu kaybolmayan bu güzel koku, temiz ve bakımlı hissetmenizi sağlar. Misk ve pudra notaları bulunan parfüm aynı zamanda çiçeksi ve ferah kokusu ile büyük beğeni toplar. Her mevsimde kullanılabilecek bunaltmayan hafif yapısı ile ön plana çıkar. Sıktıktan sonra nefesinizi rahatsız etmez ve rahat bir şekilde kullanım olanağı tanır. İnsan vücuduna zararlı hiçbir madde barındırmayan bu parfüm, cildi tahriş etmez. Tüm cilt tiplerine uyum sağlayan içeriği, gün boyu istenilen sıklıkta uygulama olanağı tanır. Hassas cilt tipine sahipseniz, içeriğinde zararlı maddeler bulunmayan bu kalıcı kokuyu tercih edebilirsiniz.

Kusursuz Bargello Kadın Parfüm 141 Floral 50 ml EDP

Kusursuz Bargello Kadın Parfüm 141 Floral 50 ml EDP

Hoş esanslarla oluşturulan Bargello kadın parfüm 141 Floral 50 ml EDP, eşsiz tasarıma sahip şişesi ile büyük beğeni toplar. Çok fazla yer kaplamayan kullanışlı şişesi, pratik bir şekilde çantanızda taşıma avantajı sağlar. Kalın cam şişesi sayesinde çizik ve darbelere karşı dayanıklıdır. Yere düşme sırasında kırılma ya da çatlama gibi kazaların yaşanmasını engeller. Üzerinde bulunan kapağı şişe içindeki parfümü koruyarak uzun süreli kullanım olanağı tanır. Sıcak havalarda parfümün uçması, çanta içindeyken dökülmesi gibi kazalar önlenir. Kaliteli vakum sistemi, parfümün dışarıya püskürtülmesini kolaylaştırır. Püskürtme için kullanılan yumuşak butonu elinizi yormaz. Şişeden vakumlanan sıvı, dışarı püskürtüldüğünde birçok damlacığa bölünerek parfümün eşit dağılmasını sağlar. Vücudunuza ve kıyafetlerinize eşit şekilde dağılan parfüm gün boyu kalıcılığını yitirmeden güzel kokma fırsatı sunar.

Bargello Kadın Parfüm 141 Floral 50 ml EDP Fiyatları

Bargello Kadın Parfüm 141 Floral 50 ml EDP Fiyatları

Bargello kadın parfüm 141 floral 50 ml EDP fiyatları belirlenirken tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Gün boyu kalıcı güzel kokusu ile ön plana çıkan bu parfüm sıklıkla tercih edilir. Çiçeksi doğal kokusu sizi her anlamda memnun eder. Misk ve pudra notaları ile zenginleştirilen parfüm, sıktığınız anda temiz ve ferah hissetmenizi sağlar. Kaliteli ve dayanıklı şişe tasarımı ile büyük beğeni toplar. Üstün performans sergileyen vakum sistemi, parfümü eşit şekilde püskürterek kokunun tüm vücuda yayılmasını sağlar. İçeriğinde, vücudu tahriş eden zararlı maddelerin hiçbirini barındırmayarak sağlıklı bir koku oluşturur. Tüm cilt tiplerine rahatlıkla uygulayabilir, gün boyu bu eşsiz koku ile dolaşabilirsiniz. Bargello kadın parfüm 141 Floral 50 ml edp yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla bu benzersiz kokuya sahip olabilirsiniz.