Bargello 112 Floral Edp 50 Ml Kadın Parfüm 8691841304615

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello 112 Floral Edp 50 Ml Kadın Parfüm 8691841304615

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fresh, meyveli, şeker, sıcak baharat, beyaz çiçeksi %100 orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Kadın Parfüm Ürünleri Trendyol'da!

Parfüm, günlük hayatta güzel kokmak için kullanılan bir üründür. Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm, her zaman hoş kokmak isteyenlerin ilk tercihi olmayı başarır. Yoğun esansıyla ön plana çıkar. Çiçek ve meyve kokularının karışımından meydana gelen özel bir formüle sahiptir. Söz konusu ürünü işe, okula ya da arkadaşlarınızla buluşmaya giderken gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hem teninize hem de kıyafetlerinize sürebilirsiniz. Böylece kokunuz etkisini daima korur. Bahsi geçen parfüm hem sizin güzel kokmanızı sağlar hem de bulunduğunuz ortamın havasını değiştirir. Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfümün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • %100 orijinal
  • Ürün İçeriği: Meyveli, beyaz çiçeksi ve şekerli
  • Boyut: 50 ml

Bargello 112 Floral EDP Kadın Parfümün Özellikleri Nelerdir?

Bargello 112 Floral EDP Kadın Parfümün Özellikleri Nelerdir?

Bargello 112 parfüm, dikdörtgen şekli sayesinde tek elle rahatlıkla kullanılabilir. Söz konusu ürün, siyah kapağı ve şeffaf şişesiyle de dikkatleri üzerine çeker. 50 ml olarak üretilir ve uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Ürünün formülünde meyve, baharat ve beyaz çiçeksi kokular yer alır. Bu özel karışımıyla Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm, hoş bir koku bırakır. Hafif ve aromatik esansları ile fresh bir etkiye sahiptir. Hemen herkesin severek kullanabileceği bir üründür. Bu parfüm, hacmi ve kokusuyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Fresh hissetmek için tercih edebileceğiniz avantajlı bir seçenektir. Söz konusu ürün, özel kutusunda ve orijinal ambalajında tarafınıza sunulur.

Bargello 112 Floral EDP Kadın Parfüm Kokusu Kalıcı mıdır?

Bargello 112 50 ml parfüm, EDP özelliklerine sahiptir. Bu, ürüne kalıcılığını artıran bir yapı kazandırılmasına yardımcı olur. EDP parfümler, esans yoğunluğuyla dikkat çeker. Ürün üzerinde bu ibare yer alıyorsa kokusu çok daha etkilidir. Aynı zamanda parfümün uzun süreli olarak koku verebileceğinin de göstergesidir. Dolayısıyla parfüm almaya karar vermeden önce bu bilgileri değerlendirmeniz önemlidir. Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm, beyaz çiçeksi aromasıyla gün boyu üzerinizde kalır. Böylece gittiğiniz her yerde kokunuzla ilgi çekmeyi başarırsınız. Söz konusu ürün, kalıcı ve etkileyici kokusu sayesinde son derece avantajlı bir alternatiftir. Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm, sevdikleriniz için güzel bir hediye seçeneği olarak da ön plana çıkar.

Bargello 112 Floral EDP Kadın Parfüm Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm, içerisinde yer alan kokular sayesinde günlük olarak kullanıma uygundur. Ürün; meyveli, şekerli, sıcak baharat ve beyaz çiçeksi aromalarıyla dikkat çeker. Meyveli esansların içinde şeftali, armut, elma ve diğer tropikal aromalar yer alır. Şeker içeren kokular; Hindistan cevizi, yasemin ve vanilya gibi etkileyici aromalara sahiptir. Sıcak baharat denildiğinde ise tarçın, tütün ve sandal ağacı ilk akla gelenlerdir. Beyaz çiçeksi kokulara örnek olarak frezya ve portakal çiçeği verilebilir. Söz konusu eşsiz kokuların karışımıyla elde edilen bu parfüm, her daim rahatlıkla kullanılabilir. Gün boyunca teninizde etkisini hissedeceğiniz bu ürün ile kokunuz daima akıllarda kalır. Dilerseniz Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm yorumlarına göz atabilir, ürünü önceden satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de kokusuyla baş döndüren bu parfüme sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.