Bargello ERKEK PARFÜM 567 FRESH 50 ML EDP 8691841304534

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello ERKEK PARFÜM 567 FRESH 50 ML EDP 8691841304534

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amber, aromatik, turunçgil, taze baharat, sıcak baharat BARGELLO ERKEK PARFÜM 567 FRESH 50 ML EDP

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Erkek Parfüm 567 Fresh 50 ml Edp

Parfümler, tenin güzel kokması amacıyla günlük hayatta çokça kullanılan ürünlerdir. Bargello erkek parfüm 567 fresh 50 ml EDP, kalıcı kokusu ile ön plana çıkar. Erkeksi ve ferah bir kokuya sahip bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Gün boyu kaybolmayan etkisi ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekici bir koku yaymanızı sağlar. Çekici bir etki bırakmak isteyen erkeklerin sıklıkla tercih ettiği bu ürün kullanışlı şişesi ile büyük beğeni toplar. Gün boyu yanınızda taşıyabilme olanağı sunarak istediğiniz her an kokunuzu yenileme avantajı sunar. Teniniz ile uyum içinde olan bir parfüm kullanmak için tercihinizi bu üründen yana yapabilirsiniz. Gün boyu bakımlı ve temiz hissetmek için bu kokuyu üzerinizde taşıyabilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcı formül
  • Şık şişe tasarımı
  • Dikkat çekici ferah notalar

Bargello Erkek Parfüm 567 Fresh 50 ml EDP Notaları

Bargello Erkek Parfüm 567 Fresh 50 Ml EDP Notaları

Parfüm notaları, şişenin içerisindeki koku esanslarının yoğunluğunu ifade eder. Güçlü notalar parfümün kalıcılığını arttırırken kokunun da net bir şekilde hissedilmesini sağlar. Bargello parfüm 567, alt notalarındaki sıcak baharat sayesinde dikkat çekici bir koku elde edilmesine imkan tanır. Sıktığınız anda buruna gelen koku olan alt notalar, ilk kullanımdan itibaren erkeksi dokunuşu hissetmenize olanak tanır. Kalp notalarındaki amber ve aromatik esansları sayesinde parfümün şekerlilik oranı dengelenir. Özgün bir koku elde edilmesini sağlayan bu şeker oranı, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Üst notalar, parfümün kalıcı kokusunu ifade eder. Bargello erkek parfüm, üst notalarındaki taze baharat ve turunçgil ile ferah bir koku oluşmasını sağlar. Böylece gün boyu taze ve dinamik hissetme olanağı tanır. Sahip olduğu güçlü notalar ile çekici ve lüks bir parfüm kullanabilme imkanı sunar.

Şık Bargello Erkek Parfüm 567 Fresh 50 ml EDP Yorumları

Şık Bargello Erkek Parfüm 567 Fresh 50 Ml EDP Yorumları

Parfümlerin kokusu kadar şişe tasarımları da dikkat çekmesini sağlayan unsurlardan biridir. Bargello 567 erkek parfümü, kullanışlı ve zarif şişesi ile ön plana çıkar. Püskürtme mantığı ile çalışan şişesi, parfümü küçük parçacıklara bölerek dışarı püskürtür. Böylece geniş alanlara kokunun yayılmasını sağlar. Birkaç püskürtme ile tüm vücudunuzun güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Keskin dönüşlere sahip cam şişesi zarif ve modern bir görüntü oluşmasını sağlar. Kaliteli kutu içerisinde satışa sunulan bu ürün şişenin kırılmasını ve kirlenmesini önleyerek büyük beğeni toplar. Çok yer kaplamayan boyutu sayesinde çantanızda ve arabanızda taşıyabilirsiniz. Cildi tahriş etmeyen yapıya sahip bu ürünü tüm vücudunuza uygulayabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Bargello erkek parfüm 567 fresh 50 ml EDP yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bargello Erkek Parfüm 567 Fresh 50 ml EDP Fiyatı

Bargello Erkek Parfüm 567 Fresh 50 Ml EDP Fiyatı

Bargello erkek parfüm 567 fresh 50 ml EDP fiyatı belirlenirken ürünün kaliteli notaları göz önüne alınır. Gün boyu kalıcılık sağlayan bu ürün büyük beğeni toplar. Çok az uygulandığında dahi etrafa kokunuzu yaymanızı sağlayan özel formülü sizi her anlamda memnun eder. Girdiğiniz mekanlarda akılda kalıcı bir koku bırakmanızı sağlar. Ferah kokusu sayesinde her mevsim kullanabilme olanağı tanıyan bu ürün, güçlü formülü ile çekici hissetmenize katkıda bulunur. 50 ml dolum oranı ve kalıcı formülü sayesinde uzun süreli kullanabileceğiniz bir ürün almış olursunuz. Bakımlı ve temiz hissetmek için günün her anında vücudunuza sıkabilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uyumlu olan içeriği sayesinde geniş kullanım alanı sunar. Çekici ve ferah kokulardan hoşlanan arkadaşlarınıza bu parfümü hediye edebilirsiniz. Kalıcı ve dikkat çekici bu kokuya Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.