Bargello ERKEK PARFÜM 514 ORİENTAL 50 ML EDP 8691841304510

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello ERKEK PARFÜM 514 ORİENTAL 50 ML EDP 8691841304510

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aromatik, turunçgil, çiçeksi, deri, hafif baharat, tütsü

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Erkek Parfüm 514 Oriental 50 ml EDP Çeşitleri Trendyol'da!

Bargello 514 50 ml erkek parfüm, kokusu ile beğenilen bir kozmetik ürünüdür. Kalıcılığı ile Bargello kalitesini yansıtan ürün, hoş kokusuyla her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle gece gezmeleri, özel günler, iş hayatı ve günlük yaşamda etkileyici bir tarz yakalamayı isteyenlere hitap eder. Bargello 514, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenize yardımcı olur. Korunaklı şişeye doldurulan parfüm, akma ve sızıntı gibi problemleri minimuma indirir. Bu yönüyle Bargello 514 erkek parfüm, çantada ve araçta kolaylıkla taşınabilir. Bargello 514 Ori̇ental 50 ml EDP erkek parfüm ilk sıkışta farkını hissettirir. Son derece çarpıcı aromatik kokulardan oluşan bu ürün, karakterinizi yansıtmanıza katkı sağlar.

  • Tip: EDP
  • Miktar: 50 ml
  • Uygunluk: Erkek

Bargello 514 Oriental EDP Erkek Parfümün Özellikleri Nelerdir?

Bargello 514 Oriental EDP Erkek Parfümün Özellikleri Nelerdir?

Bargello 514 50 ml erkek parfüm, 50 ml olarak tüketiciye gönderilir. Ürün şeffaf cam şişededir. Parfümün kapağındaki ve gövdesindeki siyah detaylar dikkat çeker. Bargello 514 50 ml erkek parfüm, sağlam şekilde şişelenmiştir. Ürün şişesi, sıcaklık farklılıklarına bağlı olarak kolay kolay kırılmaz. Ayrıca şişe sarsıntılara karşı dökülme problemini minimuma indirir. Söz konusu parfümde aromatik notalar dikkat çeker. Bunun yanı sıra çiçek notaları da koklayanı büyüler. Bargello 514 50 ml erkek parfüm; baharat, tütsü ve deri kokularını da içerir. Aromatik tütsü kokuları gün içinde rahat hissetmenize yardımcı olur. Parfümle özdeşleyen odunsu notalar ise tarzınıza erkeksi bir vurgu yapar. Tüm bu rayihalar birleşince ortaya son derece hoş bir koku çıkar. Bargello 514 50 ml erkek parfüm kadınlardan büyük beğeni toplar.

Bargello 514 Oriental EDP Erkek Parfüm Kokusu Kalıcı mıdır?

Bargello 514 Ori̇ental 50 ml EDP erkek parfüm son derece kalıcıdır. Ürün etkisini günün ilk saatinden son dakikalarına kadar hissettirir. Ayrıca parfüm şişede beklerken de kalitesinden bir şey kaybetmez. Söz konusu parfümün kalıcı olması onu sürekli tazeleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Bargello 514 50 ml erkek parfüm, 4 mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Yazın çiçek notaları ve turunçgiller, parfüme son derece aromatik ve ferahlatıcı bir tarz katar. Kışın ise odunsu notalar ve deri aroması, parfümü oturaklı kılar. Bu yönüyle ürünün 4 mevsim kalıcı olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle alt notaları ile beğenilen Bargello 514 50 ml erkek parfüm, geniş hacimli şişesi ile uzun süreli kullanım sağlar. Parfüm, harika bir hediye seçeneği olarak da düşünülebilir.

Bargello 514 Oriental EDP Erkek Parfümü Alerji Yapar mı?

Bargello 514 50 ml erkek parfümün bilinen herhangi bir alerjisi yoktur. Fakat kullanım sonrası ciltte alerjik reaksiyon fark eden bireylerin doktora başvurması tavsiye edilir. Ürün, insan sağlığı ve çevresel duyarlılık ön planda tutularak hazırlanır. Bu nedenle tüketiciler, söz konusu parfümü içleri rahat bir biçimde kullanabilir. Bargello 514 50 ml erkek parfümün kuru ve temiz cilde uygulanması tavsiye edilir. Böylece koku kendi karakterini daha iyi yansıtır. Ayrıca kuru ve temiz cilt parfümü daha kalıcı hâle getirir. Ürün şık şişesinin yanı sıra korunaklı bir ambalajla gönderilir. Böylece ulaştırma esnasında ürünün zarar görmesi engellenir. Tüketici memnuniyeti, Bargello 514 Ori̇ental 50 ml EDP erkek parfüm yorumlarında da net olarak görülür. Siz de bu ürünle farkınızı ortaya koymak için Bargello erkek parfümü sipariş edebilirsiniz. Ürünü satın almak için Trendyol'u tercih ederek güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.