Bargello Kadın Parfüm 161 Oriental 50 ml Edp

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello Kadın Parfüm 161 Oriental 50 ml Edp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amber, çiçeksi, pudralı, şeker, odunsu

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Kadın Parfüm 161 Oriental 50 Ml EDP

Bakımlı ve etkili bir görünüm için parfüm kullanımı pek çok kişi için önemlidir. Parfüm kullanımı ile bakımınızı tamamlayarak ilgi çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Teninize uygun kokuyu keşfederek size özel bir etki oluşturabilirsiniz. Bargello kadın parfüm 161 Oriental 50 ml EDP birbirinden hoş kokuları ile teninizde hoş bir duygu bırakır. Şık ve bakımların tercihi olarak ürün çeşitli kokulardan oluşur: Çiçeksi, amber, pudralı ve odunsu kokulara sahip ürün %100 orijinaldir. Siz de teninize ve zevkinize uygun 161 Bargello kokusunu keşfedebilirsiniz. Muhteşem bir etki oluşturmak isteyenler için ürün idealdir. Etkisi gün boyu üzerinizden çıkmayacak olan ürünü kullanarak uzun süre hoş kokunuzla çevrenizde güzel bir izlenim bırakabilirsiniz. Sizi en güzel şekilde yansıtan kokuyu tercih ederek kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

  • İdeal boyutlu cam şişe
  • %100 orijinal kalıcı koku
  • Kolay ve pratik kullanım

Bargello Parfüm 161 Oriental 50 ml EDP Özellikleri

Bargello Parfüm 161 Oriental 50 ml EDP Özellikleri

Uzun dönem etkisini sürdüren Bargello 161 kadınlar için muhteşem bir parfüm seçeneğidir. Ürün sadece hoş kokusuyla değil içeriğindeki kaliteli bileşenlerle güven oluşturur. Parfüm satın alırken ürünün kaliteli olması cilt sağlığı için oldukça önemlidir. Ürünün en önemli özelliklerinden birisi orijinal olmasıdır. Kalitesinden taviz vermeyen markayı gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz. Görünüm açısından da beyaz şeffaf kutusuyla oldukça hoş bir üründür. Hem görüntüsü hem de hoş kokusuyla sizleri mest edecek olan Bargello kadın parfüm 161 Oriental 50 ml EDP satın alınarak kullanılmaya başlanabilir. Bakımınızı tamamlamak için size özgü karakteristik bir kokunuz olması önemlidir. Öz güveniniz artıracak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak kaliteli bir parfüm önerisi olarak Bargello kadın parfüm tercih edebilirsiniz.

Bargello Parfüm 161 Oriental 50 ml EDP Kullananlar

Bargello Parfüm 161 Oriental 50 ml EDP Kullananlar

Bakımlı şık kadınların görünümüne katkı sunan ve tamamlayıcı nitelikte olan ürün pek çok kişi tarafından tercih edilir. Bargello kadın parfüm 161 Oriental 50 ml EDP kullananlar ürün hakkında genelde olumlu yorumlar yaparlar. Ürünü kullanan pek çok kişi memnuniyetini ifade eder. Özellikle ürünün muhteşem ve büyüleyici kokusu kişiler üzerinde büyük bir etki bırakır. Bu etkiyi hisseden pek çok kişi yorum bölümünde ürünün olumlu etkilerinden söz eder. Hem kalitesi hem de harika kokusuyla müşteriler tarafından tam puan alır. Siz de ürünü satın aldıktan sonra ürün hakkındaki izlenimlerinizi Bargello kadın parfüm 161 Oriental 50 ml EDP yorumları kısmından paylaşabilirsiniz. Böylece yorumlarınızı okuyan ve ürünü satın almak isteyen kişilere yardımcı olabilirsiniz.

Bargello Parfüm 161 Oriental 50 ml EDP Fiyatı

Bargello Parfüm 161 Oriental 50 ml EDP Fiyatı

Cilde ferahlık veren ve tenin güzel kokmasına yardımcı olan parfüm, sadece güzel kokmak için değil, kişinin karakterini de bir nevi yansıtmak için tercih edilir. Özellikle bakımına dikkat eden ve gittiği ortamlarda öz güvenini daima ön planda tutan kişiler için kaliteli ve etkili bir parfüm kullanmak elzem bir durumdur. İçinde bulunan kaliteli bileşenler ve kendine has kokusuyla tercih edilen ve sevilen bir üründür. Kalitesi dışında ürünün fiyatı da merak edilenler arasındadır. Bargello kadın parfüm 161 Oriental 50 ml EDP fiyatı cazip seçenekler ile Trendyol’da satılır. Bütçenizi aşmayan, kaliteli ve iddialı bir ürün satın almak için alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kampanya fiyatları dahilinde çok daha ekonomik fiyat ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Çoklu alımlara göre ürün fiyatında değişiklik olabilir. Çoklu alım seçeneğini tercih ederek çok daha cazip bir fiyata ürünü satın alma avantajını elde edebilirsiniz.