Bargello KADIN PARFÜM 152 ORİENTAL 50 ML EDP 8691841304647

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello KADIN PARFÜM 152 ORİENTAL 50 ML EDP 8691841304647

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amber, aromatik, turunçgil, taze baharat, odunsu

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Meyveli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Kadın Parfüm 152 Oriental 50 ml Edp

Parfümler kişiliğin bir imzası olarak geçmektedir. Pek çok kişi güzel koku için parfümleri tercih etmektedir. Herkes kendi parfümünü kokularına göre ayırabilir. Kimileri ağır kokular tercih ederken kimileri hafif koku tercih etmek isteyebilir. Özellikle odunsu ve baharatlı kokuları tercih etmek isteyen pek çok kadının sık tercih edilen ürünleri arasında yer alan Bargello Oriental Eau Des Merveilles parfümünün muadili olarak kullanıcılarının karşısına çıkmaktadır.

 
  • 50 ml
  • EDP özellikli
  • Kadınların kullanımına uygun

Bargello Kadın Parfüm 152 Oriental İçeriği ve Kokusu

Bargello Kadın Parfüm 152 Oriental İçeriği ve Kokusu

Parfüm seçimleri pek çok kişi için oldukça zorlu olabilmektedir. Özellikle odunsu ve baharatlı kokuları tercih etmek isteyen kullanıcılar aynı zamanda kokusunun çok kötü olmayan ve hoş aromalı bir parfüm seçmekte zorlanabilir. Böyle bir durumda Bargello kadın parfüm 152 Oriental 50 ml Edp pek çok kişinin ilk tercihi arasında yer alabilir. İçeriğinde amber notaları bulunan parfüm turunçgil, taze baharat ve odunsu koku paletiyle ön plana çıkmaktadır. Gündüz kullanımına uygun olan parfüm odunsu kokusuyla birlikte gece kullanımını da oldukça uygun olabilmektedir. Aynı zamanda bir parfümün edp özellikli olması da oldukça önemlidir. Edp özellikli olan parfümler ciltle uyumu yakalayarak uzun süreli kalıcılık sağlar ve böylelikle daha sık tercih edilebilirler. Bargello 152 numaralı kadın parfümü edp özellikte olup kullanıcılarına uzun süreli kalıcılık sunar. Beyaz bir sıvıya sahip olan parfüm cam şişe içerisinde kullanıcılarının karşısına çıkar. Altın rengi ambalajıyla ise estetik olarak da göze hitap eder.

 

Bargello Kadın Parfüm 152 Oriental Kullanımı

Bargello Kadın Parfüm 152 Oriental Kullanımı

Bargello’nun çıkarmış olduğu 152 numaralı parfümü fazlasıyla bilinen Eau Des Merveilles ürünün muadili olarak geçmektedir. Odunsu ve baharat kokularının amberle buluşması sonucunda oldukça hoş bir aromaya sahip olan bu koku kullanıcılarının cildiyle bütünleşerek uzun süreli kalıcılık vadeder. 50 ml’lik bir şişelendirmesi bulunan parfümün uzun süre boyunca kullanılabildiği Bargello 152 kullananlar tarafından belirtilmiştir. Sağlığa zararlı bir madde içermediği belirtilen parfümü günlük kullanımda ister gündüz ister gece tercih edebilirsiniz. Bu kadın parfümünü kullanan kullanıcılar özellikle parfümün gündüz kullanımına uygun olduğunu ayrıca belirtmiştir. Kalıcılığı yüksek olan Edp kodlu olan bu parfümü sadece birkaç fısla koku hassasiyeti yüksek olan kulak arkası, boyun, dirsek ve bilek gibi bölgelerinize sıkarak yoğun bir etki alabilirsiniz. Turunçgil notasıyla beraber tazelik hissini alacağınız bu parfümde aynı zamanda hafif odunsu ve taze baharatları hissederek oldukça taze bir hissiyat edinebilirsiniz. 50 ml’lik paketlenmesi ile dilediğiniz yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz bu parfümü dilediğiniz yerde tazeleyebilirsiniz.

 

Bargello Kadın Parfüm 152 Oriental Fiyatı ve Yorumları

Bargello Kadın Parfüm 152 Oriental Fiyatı ve Yorumları

Bargello Kadin Parfüm 152 Oriental yorumları bu parfümün genellikle alt notalarına odaklanarak kalıcılık etkisinden bahsetmektedir. Aynı zamanda ünlü bir markanın muadili olarak kullanıcılarının karşısına çıkan bu ürün oldukça ekonomik olabilmektedir. Notalarıyla büyük bir uyum sağlayarak amber kokusunu başarılı bir şekilde kullanıcılarına yansıtan bu parfüm aromatik bir kokuya sahiptir. 50 ml paketlenmesi sebebiyle ergonomik bir yapıda olan parfümü dilediğiniz her yere taşıyabilir ve dilediğiniz her an tekrar tazeleyebilirsiniz. Cam şişe tasarımıyla da kullanıcılarını etkilemeyi başaran Bargello parfüm altın rengi paketlemesi ile de ön plana çıkmaktadır. Bargello Kadin Parfüm 152 Oriental 50 ml Edp fiyatı ve ürünün detaylı açıklamaları Trendyol’da yer almaktadır. Sizden daha önce parfümü deneyimlemiş kullanıcıların yorumlarını okuyarak parfümün kokusu hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini tek tıkla hemen oluşturabilirsiniz.